Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Mobil flottát, de milyet?
Ha szeretnéd a mobil számládat csökkenteni, ismerőseiddel ingyen beszélgetni, akkor neked egy jó mobil flottára van szükséged!
Általában ingyenes regisztráció után vagy e-mailben, telefonon kaphatsz tájékoztatást a flottáról.
Számhordozás előtt végezz adategyeztetést a régi szolgáltatódnál!
Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
A belépéshez szükséges ajánlások kérése, keresése csak ide kattintva lehetséges!
A mobilflotta topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
Készült egy összefoglaló táblázat a népszerűbb flottákról, észrevételekkel a topikgazdát keressétek:
KATTINTS IDE A TÁBLÁZATÉRT! (Utolsó frissítés: 2024.06.05.)
Ebben megtalálhatók az adott flották kapcsolati adatai is.
A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni! Ennek a topicnak a témájához pedig nem kapcsolódik szorosan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kano
nagyúr
válasz DrBubo77 #53051 üzenetére
Vettünk egy halom sz@rt egy halom lóvéért..
De legalább arra használnák, hogy normális versenyt generáljanak, de valószínűleg nem éri lesz ebből sem.[ Szerkesztve ]
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
MC Pite
veterán
Dehonnem... Ma már meg is kaptam a vodától netre meg tvre az ehavi számlát...17% emelés, szó nélkül.
Tessék, olyan versny lesz/lett hogy csak na...Pixel 8 | C4 SpaceTourer 1.2 Pt '18 | 208 1.2VTi '18 | https://www.spritmonitor.de/en/user/MC_Pite.html | https://www.strava.com/athletes/99769725
-
kano
nagyúr
válasz MC Pite #53054 üzenetére
A Digi-nél is láttuk, hogy sikerült ez a művelet...
Szörnyű. És mindezt a saját pénzünkből.[ Szerkesztve ]
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
hardline
senior tag
Sziasztok!
Szolgáltatót váltanék. Létezik olyan flotta, ami:
Telekom a szolgáltató, magánszemélyként köthető, hívószám a nevemen marad?
Átlagosan 7-8 óra beszéd, 20GB internet és 100-120 sms a forgalmam havonta. -
ozark
csendes újonc
Sziasztok!
Telekomos engem is érdekelne, de csak amivel közvetlenül szerződök, havi 100-200 perc meg max. 3-4GB net. Nem szeretnék közbenső cégeket. Van céges flottám ahol melózom, csak éppen felénk a telekom a császár kül és beltéri lefedettségben is, így hiába... -
kekedi
senior tag
Sziasztok! Utána olvastam, de még sem tiszta.
KÜF BUMM csomagom van (korlátlan beszéd, 50Gb net)
Úgy néz ki, hogy Németországban fogok dolgozni.Meddig használhatom az előfizetést/ vagy a netet ha többet vagyok kint mint itthon?
Köszönöm!
-
4Grider
nagyúr
válasz kekedi #53058 üzenetére
Bármeddig, de 2 hónap folyamatos kinn tartózkodás után kaphatod a felszólítást, hogy 2 héten belül roaming felárat fognak felszámolni. Az után is tudod használni, csak az alábbi roaming felárakkal kell számolni:
hanghívás indítás: +14,73 Ft/perc
hanghívás fogadása: +4,97 Ft/perc
SMS-küldés: +4,61 Ft/SMS
MMS-küldés: +9,21 Ft/MMS
adatforgalom: 0,93 Ft/MB (de csak az 1-es roaming díjzónában felhasználható adatkeret felhasználása után, a belföldi adatkeretből még hátralévő adatmennyiség felhasználásáig) -
kekedi
senior tag
válasz 4Grider #53059 üzenetére
adatforgalom: 0,93 Ft/MB (de csak az 1-es roaming díjzónában felhasználható adatkeret felhasználása után, a belföldi adatkeretből még hátralévő adatmennyiség felhasználásáig)
De az én esetemben 50Gb az EU keret is (ha itthon nem használtam belőle)
Akkor ez esetben a havi 50Gb net minden hónapban fel tudom használni felár nélkül? Vagy rosszul értelmezem?
-
kekedi
senior tag
válasz 4Grider #53061 üzenetére
Akkor jó.
Akkor ha bekövetkezik a felszólítás, onnantól a hívást ha mellőzöm és az EU adat keret belül maradok, nem lesz plusz felár. (nyilván, lenne majd kinti számom is ha hosszútávra sikerül a dolog)Még egy kérdés:
Ha kapok ilyen felszólítást, mikor fog törlődni, tehát mikor teljesül a normál használat fogalma? Amint belépek Magyarországra, vagy amint több lesz a belföldi használat a külföldinél? -
4Grider
nagyúr
válasz kekedi #53062 üzenetére
Minden nap az előző nappal kezdődő négy hónap forgalmát nézik visszafelé. Ha tehát folyamatosan kint vagy 2 hónapja (és egy napja), az azt jelenti, hogy az elmúlt 4 hónapból több mint 50%-ot roamingoltál, ergo a méltányos használat feltételét megsértetted. Ha viszont holnap hazajössz és itthon tartózkodsz 2 napot, akkor 4 nap múlva már megint 50% alatt leszel.
A felszólítást nem minden szolgáltató és nem mindenkinek küldi, ráérsz akkor ezen molyolni, ha megkaptad a figyelmeztetést. -
kano
nagyúr
válasz kekedi #53062 üzenetére
Haver évek óta Ausztriában dolgozik egy itthoni flottás telszámmal. Soha, senki sem szólt neki, pedig úgy használja kint is mint itthon (és kb fél évente van itthon 1 hetet).
[ Szerkesztve ]
-
bostone
addikt
Sziasztok!
Jelent meg mostanában különösen ajánlott csomag, amire érdemes váltani telekom előfizetésről számhordozással, viszonylag rövid idő alatt lebonyolítani az átállást és kevés vele a bosszúság?
-
veterán
-
hbala
aktív tag
Sziasztok!
Korlátlan belföldi beszélgetésre mi most a legolcsóbb ajánlat? Se net, se volte nem szükséges. -
DrBubo77
Topikgazda
válasz Vikitorony #53073 üzenetére
Az nem a számhordozásra vonatkozik, hanem a flottára.
Ezzel akarja elejét venni a Yettel, hogy a saját előfizető belépjenek a KÜF-be, így kevesebbet fizetve a szolgáltatásért.ÉN VAGYOK a feltámadás és az élet. (János 11:25)
-
galbi1972
tag
Melyik flottában van Multisimes (esim) lehetőség korlátlan beszélgetés/korlátlan net?
-
laci laci
addikt
Üdv mindenkinek.Közel 24 év után meguntam,hogy sokszor nincs térerő.A yettelnèl láttam,hogy a vodkához képest kedvezményesebb a telefon.Kèt kártyám van, mindkettő belföldi korlátlan beszélgetés és az egyik 5GB.a másik 20 GB.net elég.Az összefoglalót már átolvastam esetleg tudtok ajánlani,melyik flotttához menjek?Köszi előre is.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi mi3-4-5-6-8-pro8-9-9t-9tpro,mi note 10,10,10pro,redmi k30/4g,pocof2pro,mi 10 ultra,mi11 ultra,11pro,11t-pro,11 lite 5g,12x,12s
-
kano
nagyúr
válasz laci laci #53079 üzenetére
Új ügyfélként nem fogsz kapni telefont kedvezményesen. Illetve kauciót fognak kérni.
-
laci laci
addikt
Nem lét a telefon,csak már unom,hogy nincs semmi kedvezményes telefon ,csak piaci ár felett.Köszi a választ.
Juve600 válasz: köszönöm neked is,utána nézek.
Xiaomi mi3-4-5-6-8-pro8-9-9t-9tpro,mi note 10,10,10pro,redmi k30/4g,pocof2pro,mi 10 ultra,mi11 ultra,11pro,11t-pro,11 lite 5g,12x,12s
-
laci laci
addikt
Válasz mindenkinek:
Nèzegetem és tényleg nem sokkal olcsóbb.A t-com csomagokat is nézem,mert a tv csomagot is lehet elhozom a vodától.A voda tèrerő amivel nagyon nem vagyok kibékülve.Köszönöm mindenkinek a választ.Xiaomi mi3-4-5-6-8-pro8-9-9t-9tpro,mi note 10,10,10pro,redmi k30/4g,pocof2pro,mi 10 ultra,mi11 ultra,11pro,11t-pro,11 lite 5g,12x,12s
-
bul07
nagyúr
válasz Vikitorony #53089 üzenetére
Vagy ki kell fogni és kupon felhalmozással esetleg ha még beszámítás kedvezménnyel a samsung.com-on
Pl mondjuk volt hogy 149e Ft-os telefont 87e-ért vagy 250e telefont 159e -ért
[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
kekedi
senior tag
-
4Grider
nagyúr
válasz kekedi #53091 üzenetére
Az EU-s mobil- és vezetékes számok hívása roaming közben a hálózaton kívüli hívás percdíjával kell történjen. Ha pedig itthon a díjcsomagodban a hálózaton kívüli hívások díja a havidíjban benne van, akkor roaming közben is. Viszont két dologra ügyelj: 1., Az ilyen számot a germán nem szereti visszahívni. 2., A yeti hamarabb felfigyel rád, mert jóval több költsége lesz veled, mint ha csak magyar számokat hívnál. Én mindenképpen használnék második simként egy helyi kártyát.
-
bul07
nagyúr
-
bul07
nagyúr
válasz qnadam #53095 üzenetére
Hú hát nem lehet mindenki nyelvtan zseni
Amúgy inkább a O2 térerő miatt linkeltem, hogy arra majd érdemes figyelnie hogy milyen térerő várható, nem csak az árra( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
kano
nagyúr
válasz qnadam #53095 üzenetére
Hűha... Van itt baj. MB és Mb keveredik rendesen. Jó kis kőműves csávó osztja az észt.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
nem nyelvtanzseniség, hanem szimpla trógerség.
a témában ajánlom inkább a prepaid wikit, ami (meglepő módon) csak a prepaid csomagokkal foglalkozik, de elég korrektül leírja a szolgáltatókat, térerőket, sebességeket, mvno-kat.hanyas vagy, te disznó?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
1. Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
2. Ajánlásokat kérni a Mobil flotta-ajánló keresés belépéshez topikban lehet! Ebben a topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
3. Készülék árlisták közlése TILOS! Azok azonnali törlésre kerülnek!
4. Amennyiben valamelyik flotta akciójáról tudomásod van, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglaló Újdonságok, akciók rovatába!
5. Kérdés előtt olvassátok el az összefoglalót!
6. Ha új flottát ajánlanál, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglalóba!
7. Ha az összefoglaló táblázattal kapcsolatban van észrevételed, azzal szintén a Topikgazdát keresd meg!
8. A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni!
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- T14s Gen3 27% 14" FHD+ IPS i7-1280P 32GB 512GB NVMe IR kam gar
- RAMSES GAMER PC // RYZEN7 2700X // 16GB DDR4 // 500GB SSD // POWERCOLOR RX6700XT 12GB HELLHOUND
- HYPER GAMING PC // RYZEN5 1600X // 16GB DDR4// SSD+HDD// ASUS ROG STRIX RX VEGA56 8GB(GTX 1080PoWeR)
- GAMER PC: i5-12400F/14600K -Új RTX 4060 Ti - Új 16/32GB DDR4 kit - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest