Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Mobil flottát, de milyet?
Ha szeretnéd a mobil számládat csökkenteni, ismerőseiddel ingyen beszélgetni, akkor neked egy jó mobil flottára van szükséged!
Általában ingyenes regisztráció után vagy e-mailben, telefonon kaphatsz tájékoztatást a flottáról.
Számhordozás előtt végezz adategyeztetést a régi szolgáltatódnál!
Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
A belépéshez szükséges ajánlások kérése, keresése csak ide kattintva lehetséges!
A mobilflotta topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
Készült egy összefoglaló táblázat a népszerűbb flottákról, észrevételekkel a topikgazdát keressétek:
KATTINTS IDE A TÁBLÁZATÉRT! (Utolsó frissítés: 2024.06.05.)
Ebben megtalálhatók az adott flották kapcsolati adatai is.
A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni! Ennek a topicnak a témájához pedig nem kapcsolódik szorosan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
sziasztok,
alfa-11: pénteken jóváírták a net egyesületi díjat, így rögtön igényeltem is adatkártyát, jött is automata visszaigazolás. kedden felhívtam a levélben kapott számot, hogy mitmivanmár, sms-ben kaptam egy másik számot, azt egy ideig nem vették fel, majd egy kedves hölgy mondta, hogy simán két hét az átfutási idő, de ha péntekig nem történik semmi, hívjam újra.
kis idő múlva felhívott egy úriember, hogy melyik csomagot kérem, mert azt nem adtam meg, és mondta, hogy akkor el is küldi a kártyát, ami ma meg is érkezett. hatékonysága kártya nano, mellette egy átalakítóval, amivel minivé válik, a nagy kártyán filctollal a nevem, meg a telefonszám. korlátlan adatkártyát kértem, semmi aktiválás nem kellett, bedugtam a telefonba és ment. a kártya hívható, és hívás is indítható róla (bár csak megcsörgettem egy másik számot vele)
a kártya mellé jött egy kártyabirtokosi megállapodás két példányban, ebből az egyiket gondolom vissza kell küldeni, bár nem írták sehol ennek az alján az áll, hogy a beszéd percdíja nettó 10,5 forint, és az adatkártya tarifája a publikus árak 50%-a. ez némiképp meglep, mert publikus korlátlan csomagot se magán, se vállalati listában nem találtam le van még írva, hogy sem hűség, sem készülékhez kötöttség nincs a kártyán, és bármikor visszaküldhető, ilyenkor készül egy végszámla, és a felek itt el is búcsúznak egymástól.
asszem ennyi, hátha van benne hasznos infó.
istálló? gazemberség? hupákolás?
-
-
veterán
válasz MADcat #20411 üzenetére
az esetek legnagyobb részében Budapesten vagy Szentendrén vagyok, itt nekem működik. utóbbinál mondjuk pont egy völgyben, ott csak 3g van viszont tegnap volt egy utam Baja mellé. a telefonom nem tudja a 800 MHz lte-t, arra számítottam, hogy az út nagy részén 2g vagy semmi se lesz, ehhez képest hsdpa alá sehol nem ment.
persze nyilván van hely ahol nem működik, de ez az összes szolgáltatónál így van.istálló? gazemberség? hupákolás?
-
veterán
válasz KILLERLALA #20457 üzenetére
nyilván direkt kibaszásból nem válaszolt neked senki
-
veterán
válasz KILLERLALA #20460 üzenetére
látom, nem érted tényleg nem neked való ez.
-
veterán
válasz KILLERLALA #20576 üzenetére
nem, sajnos minőségi összeszereléssel nem lehet pótolni a vidéken használt frekvenciák hiányát :p
(nekem is xiaomi van, nekem sem tudja a b20-at, de nem is nagyon járok olyan helyen, ahol ez probléma)CineDOG1: értem hogy miért nevezed roamingnak de nem az
-
veterán
válasz #45553408 #20600 üzenetére
nekem amikor telefonáltam, küldtek sms-ben egy másik számot. azt egy darabig nem vették fel, aztán valamivel később igen. akkor azt mondták, hogy több hét is lehet, de még aznap visszahívtak, és másnap már ott volt a kártya. szerencsejáték
-
veterán
az alfa11 roaming megegyezik a nyilvánossal?
-
veterán
válasz #45553408 #20812 üzenetére
panelházban mértem
nekem eddig bevált, pedig a telefonom nem megy 800mhz-n. bp-n szinte mindenütt 4g, m6 és országút bajáig 3g-4g vegyesen (inkább 3), baja mellett kisvárosban 3g. m7 balatonakarattyáig hasonlóan, a tó körül 4g, a hegyoldalban a ház tó felé eső oldalán 4g, domb felé esőn edge. Szentendrén nagyrészt 4g, barátnőmnél a völgy alján 3g. nekem eddig tetszik.
-
veterán
nat mögött vagyok, kifelé 176.77.128.x ip-ről megyek, belül viszont 100.100.238.x
fentiek az online apn-nel. most kipróbáltam a nettel is, alapból használható, és 84.224.106.x az ip-m kívülről is, belülről is. mondjuk telefonról pont nem zavar, hogy natolva vagyok
[ Szerkesztve ]
-
veterán
eu net m csomagra azt mondta a telenor, hogy nem vagyok rá jogosult. kár.
-
veterán
válasz Lacika2013 #21580 üzenetére
érdekes ez a tarifaexpert.
"Enyém marad a telefonszám miután csatlakoztam?
A szolgáltató garantálja neked a telefonszámhoz való jogodat, így amennyiben hűség nélküli csomagot kötsz, nálunk ezt bármikor elviheted. Természetesen, hogyha 24 hónapos hűséggel vásárolsz csomagot, akkor a telefonszámot a szerződés letelte után tudjuk biztosítani."de közben meg nem a szolgáltató küldi a számlát közvetlenül.
-
veterán
tényleg, dpi-vel hol lehet kontaktálni?
-
veterán
válasz KILLERLALA #25800 üzenetére
miért ne lehetne 3 hónapra? vagy te úgy döntöttél hogy csak hosszabbra lehet és kész?
-
veterán
válasz KILLERLALA #25807 üzenetére
azon kívül, hogy mások nevében nyilatkozol, ráadásul hülyeséget? azon kívül a világon semmi.
-
veterán
ez régen is így ment?
Tisztelt qnadam!
Az új csatlakozóknak a helyi választókerületi Fidesz Irodában kell jelezni a csatlakozást. A www.fidesz.hu/szervezeti-kereso oldalon a lakcímének az irányítószámának a megadásával tudja megkeresni a lakhelyéhez legközelebb eső irodát.
Miután a Fidesz engedélyezte a csatlakozást, 10 napon belül telefonon fogjuk keresni. Ekkor tudjuk tájékoztatni a csatlakozás és a flotta feltételeiről.Üdvözlettel,
xy
DPI Irodaistálló? gazemberség? hupákolás?
-
veterán
van olyan flotta, ahol saját néven marad a szám, nincs hűség, és nem dpi? a táblázatban nem találtam ilyet.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
1. Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
2. Ajánlásokat kérni a Mobil flotta-ajánló keresés belépéshez topikban lehet! Ebben a topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
3. Készülék árlisták közlése TILOS! Azok azonnali törlésre kerülnek!
4. Amennyiben valamelyik flotta akciójáról tudomásod van, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglaló Újdonságok, akciók rovatába!
5. Kérdés előtt olvassátok el az összefoglalót!
6. Ha új flottát ajánlanál, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglalóba!
7. Ha az összefoglaló táblázattal kapcsolatban van észrevételed, azzal szintén a Topikgazdát keresd meg!
8. A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni!
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Bestbuy játékok
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Projektor topic
- Milyen egeret válasszak?
- Apple Watch
- Battlefield 2042
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! HP ProDesk 600 G5 SFF számítógép, CPU: i7-9700, 16 GB RAM, 512GB SSD, Win10/11 PRO, telepítve
- 31.5" 2K QHD AORUS FI32Q G-Sync Super Speed (SS) IPS Panel 170Hz HDR400 + HLG Valós 1ms Garancia
- Hibátlan Lenovo Thinkpad X270 (I7-7500U, 16GB/256GB, 12,5 FHD) eladó!
- -50% Bontatlan Lenovo Yoga Slim 7i Pro Prémium Fémházas Ultrabook 14" i5-1240P 16/512 2,2K
- Samsung Galaxy Watch 6 Classic ezüst 47mm bluetooth okosóra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest