Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Mobil flottát, de milyet?
Ha szeretnéd a mobil számládat csökkenteni, ismerőseiddel ingyen beszélgetni, akkor neked egy jó mobil flottára van szükséged!
Általában ingyenes regisztráció után vagy e-mailben, telefonon kaphatsz tájékoztatást a flottáról.
Számhordozás előtt végezz adategyeztetést a régi szolgáltatódnál!
Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
A belépéshez szükséges ajánlások kérése, keresése csak ide kattintva lehetséges!
A mobilflotta topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
Készült egy összefoglaló táblázat a népszerűbb flottákról, észrevételekkel a topikgazdát keressétek:
KATTINTS IDE A TÁBLÁZATÉRT! (Utolsó frissítés: 2024.06.05.)
Ebben megtalálhatók az adott flották kapcsolati adatai is.
A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni! Ennek a topicnak a témájához pedig nem kapcsolódik szorosan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mokus1
addikt
KUFnel mennyi idő amíg jelentkeznek? Tegnap adtam le az igényt de még ma sem jött semmi.
-
trec12
addikt
válasz mucsgyver70 #53252 üzenetére
Onlinine ügyintézésnél úgy tudom 2-3 hét mire aktív kártyával fogsz rendelkezni.
Egy éve ez egy hétnél nem volt több ha jól emlékszem...
[ Szerkesztve ]
-
bollokcs80
Korrektor
Sziasztok!
Olvastam a Yettel közleményt, ennek kapcsán merült fel bennem, hogy flottás csomagból kirakhatnak úgy, mint a lakosságiakból? Nálunk családban van három multiflottás (már megszűnt) csomag, még az inflációs emeléssel is jobb áron van, mint a lakossági tarifák.
[ Szerkesztve ]
B.Cs.
-
bb71
őstag
válasz bollokcs80 #53255 üzenetére
Mi is ez a közlemény?
-
kano
nagyúr
válasz bollokcs80 #53255 üzenetére
Eddig is bármikor kirakhattak (pláne, ha megszűnt a tarifacsomag).
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
bollokcs80
Korrektor
https://www.yettel.hu/tarifacsomagok-kivezetese
kano: Úgy szűnt meg, hogy már nem lehet belépni, akinek van, az még használhatja - a kérdés, hogy meddig.
B.Cs.
-
adabra
senior tag
válasz bollokcs80 #53258 üzenetére
"...akinek van, az még használhatja - a kérdés, hogy meddig."
Én úgy értettem, hogy max június 2-ig (pontosabban a május 1 utáni első számláig).
-
kano
nagyúr
Nekem is ilyen van. De az hivatalosan nem szűnt meg, hanem "Új típusú dolgozói tarifacsomag" lett nekünk és az előfizetések saját névre kerültek.
Szerintem 30 napos határidővel bármikor azt mondhatják, hogy vége a dolognak. De ez nem biztos, hogy érdekük is.[ Szerkesztve ]
„Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking
-
Kevin8997
tag
Nekem emlékeim szerint 1 hét volt mire megkaptam a sim kártyákat onnantól, hogy regisztráltam. És így boltba sem kellett mennem.
-
AtHoS
nagyúr
válasz mokus1 #53266 üzenetére
Itt is Te intézed (KÜF csak továbbadja a megadott adatokat Yettel részére), de majd a megadott telefonszámon fognak hívni a Yettel-től valamikor és a telefonhívás során fog ugyanaz lejátszódni, mint személyes ügyfélszolgálat felkeresésekor.
Ha valamit postázni kell feléd, akkor azt csak a szerződő fogja tudni majd átvenni.Én így intéztem tavaly adatkártyát. Akkor 1 hét alatt lement az intézkedés és kezemben volt a SIM
[ Szerkesztve ]
read-only mode on the forum
-
Gloob
addikt
+1. A személyes ügyintézésre. Nekem 20 perc volt időpont foglalás nélkül. 😀 2 ember volt előttem. Kivártam a sorom. Nem egészen értem ezt az ultra nagy kényelmet, ugyan akkor meg megy a miért nem hívnak már! 😀 A cél érdeében ennyi szvsz bele kell, hogy férjen.
Samsung Galaxy A52S
-
kekedi
senior tag
Sziasztok!
Nem találtam választ. Így megkérdem.
Van egy sim kártyám, ami már több mint fél éve Yettel feltöltős. Tehát már betudnám vinni a KÜF-be (kivéve a BUMM csomagokba).
Ha most átvinném a számot p. Telekom-ba. Akkor is tudom hordozni a KÜF be egyből (nem a BUMM-ba), vagy akkor már fél évet várni kell?Tehát a kérdés az, hogy a Yettel azt nézi, hogy Yetteles voltál az elmúlt fél évben (mindegy milyen előfizetés). Vagy azt nézi, hogy volt e az elmúlt fél évben Yettel lakossági előfizetésed?
Mert ugye nem mindegy.[ Szerkesztve ]
-
-Mosquito-
őstag
Hm. [link]
Ha senki nem utál,valamit rosszul csinálsz. [ Doktor House ]
-
kekedi
senior tag
válasz 4Grider #53279 üzenetére
Még a Yetinél van csak már kb. 7 hónapja feltöltőkártyás. És elgondolkoztam, hogy átvigyem e a T-mobilhoz, majd fél év múlva vissza a KÜF BUMM-ba.ÉS ugye az a kérdés, hogy ha hamarabb akarok a KÜF-be menni (mert mondjuk türelmetlen leszk), mint fél év, a BUMM kivételével be lehet e kerülni.Azt tudom, hogy most Yeti feltöltősként már mehetek (kivéve BUMM csomagok)Szerk:
Közben leesett, nem kérdezted, hanem mondtad.Köszi az infót!
Szóval, ha most átmegyek T-mobilra, akkor cseszhetem fél évig. (mert most a BUMM-on kívül a többibe engedi)
[ Szerkesztve ]
-
kano
nagyúr
válasz -Mosquito- #53276 üzenetére
Ezek publikus tarifák. Flottáknál nem hallottam ilyenről.
-
bb71
őstag
majd pénteken...
-
Troy.
addikt
Sziasztok!
Van már olyan feltöltőkártyás opció, amivel mobilinternetet lehet vásárolni hosszabb időre, mint 1 hónap (akár külföldi szolgáltató, ami itthon is megy)?
.
-
mogyoro42
csendes tag
Valaki le tudja írni, hogy akkor most mit is jelent pontosan a több tucat tarifa felszámolása a Yetinél ránk, flottásokra nézve?
Akár a külön szolgáltató flottákkal, akár közvetlenül a Yettel-hez bekötött "dolgozói díjcsomagokkal" kapcsolatban?
Sokan még most is a BUMM-ra próbálnak szerződni. Akkor most mi van?
Nem értem a kifejezések mögött megbújó lényeget .
Az emeléssel nincs gond, nyilván nem várható el, hogy reálértéken kevesebbet fizessünk egy egyébként kiváló ár-érték arányú szolgáltataásért...[ Szerkesztve ]
-
trec12
addikt
válasz mogyoro42 #53294 üzenetére
Tudtommal a flottás ár a flotta és a szolgáltató közti alkutól függ. Nálunk pl. pirosaknál az újabb dolgozói flotta árai amikre jelenleg szerződni lehet és már jóval korábban bevezettek nem emelkedtek miközben a publikus tarifáik igen. Legalábbis eddig.
[ Szerkesztve ]
-
Sumptuous
senior tag
Én is kerestem régebben ilyet az iPad-hez, mert nem használom gyakran, viszont ha valahova viszem, akkor jobb lenne arra is saját net, mint hotspot-al szenvedni.. Ezt a megoldást találtam: [link]
Van sima SIM-es verzió is, arról nincs tapasztalatom, én eSIM-el használtam. Nagyon egyszerű volt, csak megvettem a kiválasztott csomagot, és már jött is emailben a qr-kód, amivel beaktiválhattam.
Még azóta is van belőle.. sőt, az okosórámhoz is vettem egy 1GB-os csomagot, had legyen. Ezért felesleges lenne valamelyik nagy szolgáltatónál havonta fizetnem a külön szolgáltatást..(nekem)
Most ahogy nézem az árakat, drágább lett, mint amikor vettem, de érdemes feliratkozni valami hírlevélre, mert sokszor van náluk nagyobb akció is. Én ha jól emlékszem pont fél áron tudtam megvenni mind a két csomagomat.
Jól meg kell nézni az oldalt, van olyan, ami havonta nullázódik és van napi is, de a legjobb a telekom "maraton" szerű, ami vásárlástól elhasználásig él. Én csak ezt tudom ajánlani, mert ezzel van tapasztalatom.
Fizetés biztonságos, stb.. remélem nem tilos itt ezt linkelnem, de nem fizettek érte, csak elégedett vagyok.Ami még jól jöhet: van "világnet" és "európanet" is. Magyaroszágon a Yettel hálózatot használják.
Nekem tökéletesen illik a KÜF flottához.[ Szerkesztve ]
-
mokus1
addikt
Bementem megkotottem tényleg gyorsabb így.
Volte tiltása ez mit takar? Yettel nem tudja vagy belehet ezt kapcsolni?
Illetve tudok vmi mobilappba regisztrálni ezzel az elofizuval ahol látom a számlám meg a használatot.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
1. Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
2. Ajánlásokat kérni a Mobil flotta-ajánló keresés belépéshez topikban lehet! Ebben a topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
3. Készülék árlisták közlése TILOS! Azok azonnali törlésre kerülnek!
4. Amennyiben valamelyik flotta akciójáról tudomásod van, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglaló Újdonságok, akciók rovatába!
5. Kérdés előtt olvassátok el az összefoglalót!
6. Ha új flottát ajánlanál, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglalóba!
7. Ha az összefoglaló táblázattal kapcsolatban van észrevételed, azzal szintén a Topikgazdát keresd meg!
8. A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni!
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- T14s Gen3 27% 14" FHD+ IPS i7-1280P 32GB 512GB NVMe IR kam gar
- RAMSES GAMER PC // RYZEN7 2700X // 16GB DDR4 // 500GB SSD // POWERCOLOR RX6700XT 12GB HELLHOUND
- HYPER GAMING PC // RYZEN5 1600X // 16GB DDR4// SSD+HDD// ASUS ROG STRIX RX VEGA56 8GB(GTX 1080PoWeR)
- GAMER PC: i5-12400F/14600K -Új RTX 4060 Ti - Új 16/32GB DDR4 kit - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs