Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- A fénynél gyorsabban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT.hu
Mobil flottát, de milyet?
Ha szeretnéd a mobil számládat csökkenteni, ismerőseiddel ingyen beszélgetni, akkor neked egy jó mobil flottára van szükséged!
Általában ingyenes regisztráció után vagy e-mailben, telefonon kaphatsz tájékoztatást a flottáról.
Számhordozás előtt végezz adategyeztetést a régi szolgáltatódnál!
Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
A belépéshez szükséges ajánlások kérése, keresése csak ide kattintva lehetséges!
A mobilflotta topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
Készült egy összefoglaló táblázat a népszerűbb flottákról, észrevételekkel a topikgazdát keressétek:
KATTINTS IDE A TÁBLÁZATÉRT! (Utolsó frissítés: 2024.06.05.)
Ebben megtalálhatók az adott flották kapcsolati adatai is.
A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni! Ennek a topicnak a témájához pedig nem kapcsolódik szorosan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wajk
addikt
A Telenor elkezdte árusítani a Huawei E5785h hordozható routert, ami hasonlít a Huawei E5577s-hez, de már tudja 300/50Mbps-t. Akksi ugyanúgy 3000-es. Valakinek nincs tapasztalata vele, nem pont a 300Mbps miatt érdekelne, de valszeg újabb modell és lehet jobb az antenna, nem melegszik annyira vagy tudomisén.
Ha van valakinek infó róla ossza már meg, köszönet
Másrészről meg azért is dobtam be ide, hogy tudjon róla akit érdekel.
iPhone 13 Mini 256GB | RT-AC65P - SWRT B5.1.7 - M3 2TB
-
buca84
őstag
EQ flottában az hogy lehet, hogy elvileg 1 napra kiszámláztak 1046 Ft -ot? Fizetési határidő 07.26.
06.25 -én mentünk be a flottába. Elvileg ezen a napon is van a számlazárás is.[ Szerkesztve ]
-
buca84
őstag
Igen.
-
MODERÁTOR
Az EQ-nál a belépési díjat jóváírják?
20 éve a Prohardveren
-
csacsi67
addikt
Én csekken fizettem de nem kaptam vissza semmit a 10 ezerböl.
Én már olvastam olyat is hogy három havi dijat elöre elkérnek de mint mondom nálam nem volt ilyen 3 havi ,pedig 2 hete intéztem 10000 ft volt. Minden nagyon korektül ment pedig online intéztem 3 dik napon kezembe volt a kártya.
-
Kronk
őstag
Sziasztok,
IQProt mennyi idő után lehet felmondani, ha van egyáltalán ilyen idő?
Sima korlátlan adatkártyáról van szó.http://totesz.myminicity.com/
-
Kronk
őstag
Én sem az vagyok, de utálom ha levegőnek néznek
Nyilván nem tudjuk hányan csinálják, napi hány megkeresésük van, és mekkora flottáról beszélünk, hány 1000 taggal, ettől még javíthatnának a kommunikációjukon, mert az nagyon szánalmas, vagy vegyenek fel plusz embert ha nem bírják...http://totesz.myminicity.com/
-
gabor9991
őstag
válasz gingerbalm #37478 üzenetére
Telenor alkalmazásában látszik
Ebből biztos nem lehet kiszámolni, mennyi sim van a flottában. -
kippedli
tag
Az IQPronak küldtem egy levelet a tagsági kérelemről amire nem válaszoltak 1 hónapja, 1hete újra küldtem és azóta se. 2hete kb mindennap hívom őket és kicsörög de nem veszik fel...
-
rfszabi
tag
válasz gingerbalm #37478 üzenetére
Így van, Telenor alkalmazásban látszik.
-
bul07
nagyúr
válasz gabor9991 #37479 üzenetére
Én IQPro-nál 15.000+ kártyáról halottam
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
adika4444
addikt
Hali!
iQpro:
Ismi berendelte vasárnap a kártyát. Szerdáig nem kapott választ, így telefon után nyúlt.
Eredmény: Csütörtökön a kezében volt a kártya.Ha a hívás nem sikerül, kis segítség:
A levél végén, István neve melletti számot kell hívni lehetőleg munkaidőben, amiben sok az egyforma szám, nekem eddig a vonal végén lévő hölgy mindig készségesen segítettJa nekem április vége óta van meg, belépésnél amikor felhívtam őket rá fél órára jöttek a postai adatok, másnap a kártya is, a postával is minden rendben volt, a kártya érkezése óta 100%-ig elégedett vagyok.
[ Szerkesztve ]
üdv, adika4444
-
MODERÁTOR
-
RoSSo3
senior tag
Szanga weboldal nem érhető el, karbantartás. Lehet tényleg van valami a levegőben - remélem, csak jobb lesz!
-
RoSSo3
senior tag
válasz Fenyi Leopol #37494 üzenetére
Akkor ez lesz a fejleménye/folytatása annak, hogy nem jutott el hozzájuk semmilyen üzenet, regisztráció az oldalról. Mert valaki írta itt korábban, hogy lesznek változások a csomagokban - lehet közben azon is dolgoznak.
-
adam1400
tag
az a natolástól van hogyha wifin osztom a netet akkor csak 1/1 Mbit/s jön? és kábelen osztva érdekes 30/30. segítene ezen vajon a net apn?
-
Taktoj
aktív tag
válasz adika4444 #37487 üzenetére
Ez áprilisban volt, én juni elején rendeltem, arra kibaszottul nincs semmi csak par ím ámolás, 3 at kértem de az a mázlijuk h kanyarban nincs olyan csomag mint az övéjük, s szerintem ezzel ők is tisztában vannak.
Valaki átküldené István jelenleg élő számát pü? Köszönöm
Az élet olyan, mint egy doboz bonbon. Sosem tudhatod, mit veszel ki belőle.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
1. Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
2. Ajánlásokat kérni a Mobil flotta-ajánló keresés belépéshez topikban lehet! Ebben a topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
3. Készülék árlisták közlése TILOS! Azok azonnali törlésre kerülnek!
4. Amennyiben valamelyik flotta akciójáról tudomásod van, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglaló Újdonságok, akciók rovatába!
5. Kérdés előtt olvassátok el az összefoglalót!
6. Ha új flottát ajánlanál, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglalóba!
7. Ha az összefoglaló táblázattal kapcsolatban van észrevételed, azzal szintén a Topikgazdát keresd meg!
8. A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest