Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Mobil flottát, de milyet?
Ha szeretnéd a mobil számládat csökkenteni, ismerőseiddel ingyen beszélgetni, akkor neked egy jó mobil flottára van szükséged!
Általában ingyenes regisztráció után vagy e-mailben, telefonon kaphatsz tájékoztatást a flottáról.
Számhordozás előtt végezz adategyeztetést a régi szolgáltatódnál!
Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
A belépéshez szükséges ajánlások kérése, keresése csak ide kattintva lehetséges!
A mobilflotta topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
Készült egy összefoglaló táblázat a népszerűbb flottákról, észrevételekkel a topikgazdát keressétek:KATTINTS IDE A TÁBLÁZATÉRT! (Utolsó frissítés: 2025.02.19.)
Ebben megtalálhatók az adott flották kapcsolati adatai is.A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni! Ennek a topicnak a témájához pedig nem kapcsolódik szorosan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
arkone
aktív tag
válasz
AstraCDX #37749 üzenetére
Annyi az ára, amit írtam és 50 GB az EU1-es zónában. 5 ezer a beugró a flottába.
Van korlátlan csomagjuk is, de annak csak 12.5 GB az EU1 zónában felhasználható adatkerete.Amennyiben érdekel ebben a FB csoportban lehet érdeklődni és egy Péter nevű ember fogja intézni.
[link] -
DRPCDoki
tag
válasz
4Grider #37745 üzenetére
Extrém behavazott vagyok, így elkerülte a figyelmem, de meglett - informatívabb, aktuális. Köszi szépen.
Variálni nem akarok, maximum annyi, ha elfogyna külföldön, akkor vennék plusz adatot, hogy ne legyen tiltva a net, de nem akarom túllépni az alap korlátot, ez szerintem menni is fog. Tegnap kipróbáltam a MyTelenor app-ot a mostani Telenor kártyámmal - ez egy másik SIM, e mellé lesz az iQpro adatkártya -, és abban lehet extra adatkeretet venni, de jelzik, hogy max. 72 óra, mire jóváírják, és nem tudom iQpro-nál is ezzel lehet-e extra keretet venni, ha elfogy, de ez egyelőre úgy tűnik mellékes lett, valószínűleg nem lesz rá szükségem. -
DRPCDoki
tag
válasz
California1 #37743 üzenetére
A táblázatban csak az alap benne foglalt adat van, itt a fórumtémában pedig a korlátlan konstrukcióról van információ - EU=2.5+3GB. Ha a korlátlannál ugyan az a benne foglalt adat, mint az alapnál, és még ahhoz jár a korlátlanság, akkor lehet, hogy hasonló az alap net EU-s Roaming kerete, de erre sok opció lehetne, a biztosat csak az tudja megmondani, aki tapasztalja, vagy illetékes.
Egyébként egyrészt Hortvátországban leszek ~ 1 hetet, másrészt itthon használnám a mobilnetet, ha egyéb opcióm nincs a netezésre, ezért valószínűleg a legolcsóbb konstrukciót választom. A külföld miatt fontos az eu roaming adatkeret.
Valaki tudja esetleg, hogy hogyan lehet plusz adatkeretet venni az iQpro adatkártyához, ha elfogy és hogy azonnal jóváírják-e - főleg a külföldi tartózkodás miatt érdekel, ezért a roaming adat a fontos ennél, ott viszont le is tiltják a netet, ha elfogy a keret, és nem tudom mennyi az alap keret a legolcsóbb csomaghoz? -
DRPCDoki
tag
Sziasztok!
Tudja valaki, hogy mennyi roaming adat van az 1 575 Ft-os, 4 GB-os, iQpro adatkártyához? -
anorche1
őstag
Sziasztok!
Jelenleg telenoros elofizus vagyok. Iqprohoz megoldhato a szamhordozas, vagy elotte szolgaltatot kellene valtanom?
Es miutan elfogy az adatkeret, utana az a 60kbps mire eleg? Facebook messenger elmegy vele? Esetleg navigacio? -
tetonjaro
csendes tag
Üdv. iqpro simet melyik címükre kellene visszaküldeni (telefont nem veszik fel) 1507 Budapest Pf.47, 1118 Budapest Budaörsi út 60, 7624 Pécs Szigeti út 124, 1112 Budapest Repülőtéri út 6, 7624 Pécs Bajcsy-Zsilinszky u. 9, válaszokat köszönöm
-
AstraCDX
senior tag
Hahó szakik !
Létezik ez az 50 GB EU-S mobilnet (5940Ft) .
Ki ennek a flottakezelője ?
Üdv.
Astra
-
hardline
senior tag
DPI ügyféljelszót (vagy ügyfélbiztonsági kód?) hol lehet megtudni? Adatkártyához kellene, de szerződés kötéskor tuti, hogy nem kértek tőlem jelszót.
-
Bence008
tag
Állítólag ma végre megtörténik annak a 30 embernek az átsorolása, akik téves csomagba lettek téve az EQ-nál. Hátha van itt érintett rajtam kívül.
-
w.miki
veterán
válasz
MADcat #37685 üzenetére
köszi a tippet!
Esetleg olyan flotta, ahol saját neveden marad a szám, és még könnyebb belépni?illetve...
A T-Mobilnál van olyan csoport, mint a Vodafone ügyfélmegtartó csoportja, akivel lehet alkudozni?
Hogy érdemes megkeresni őket?
Mert az ismerősöm T-s, ha lehet maradna, de akivel beszélt, ügyintéző, azt mondta, nyugodtan menjen csak át a Vodafone-hoz, a Red S csomagba, az ott olcsóbb lesz neki, mint náluk. -
RoSSo3
senior tag
Köszönöm! Akkor rákérdezek náluk a számlázás dologra.
Akkor az EQ-nál volt arról szó, nem az IQ-nál, hogy a 3. havi díjból levonódik a belépési díj? De lehet, hogy ez a hangalapú csomagokra vonatkozik inkább, mintsem az internetre?
-
zzola
titán
Üdv!
Júniusi IQPRo számlát nem kaptam meg! Jeleztem múlt héten emailben, most meg már nincsen net elérése a kártyának! Milyen cég ez, így működik?
-
Ksix
tag
válasz
AstraCDX #37699 üzenetére
A számításaid jók, azt meg tudom erősíteni. A hivások először a 800+800 Ft-os keretet használják, a 10 Ft-os percdíjjal, amíg azok tartanak, addig nem fizetsz pluszban az indított hívásokért sem.
Nekem viszont az adatkeret egésze használható az EU-ban rész nem akar kijönni a számokból, mert azok alapján 5501 Ft-ért legjobb esetben is csak ~12 GB járna kötelezően. De lehet, hogy nagylelkű a Telenor, vagy valamiért mégis megéri neki a teljes 24 GB-ot odaadni. Szóval, ha tényleg működik, akkor az biztos, hogy megéri az árát. -
laca891
aktív tag
Mi az IQPro kártya? Telenor hálózaton fut?
Mennyi a havi díja? Hang és a mobilnet is korlátlan???
Új hozzászólás Aktív témák
1. Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
2. Ajánlásokat kérni a Mobil flotta-ajánló keresés belépéshez topikban lehet! Ebben a topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
3. Készülék árlisták közlése TILOS! Azok azonnali törlésre kerülnek!
4. Amennyiben valamelyik flotta akciójáról tudomásod van, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglaló Újdonságok, akciók rovatába!
5. Kérdés előtt olvassátok el az összefoglalót!
6. Ha új flottát ajánlanál, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglalóba!
7. Ha az összefoglaló táblázattal kapcsolatban van észrevételed, azzal szintén a Topikgazdát keresd meg!
8. A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni!
- Apple Watch Nike S6 44mm Space Gray LTE, ajándék új szíjakkal, üvegfóliával és ütésálló tokkal!
- BenQ MW523 3D DLP Projektor, 3000 ANSI lumen, 143 óra üzemidő + 2db 3D szemüveg + Ingyen posta
- 16" macbook pro m1pro.
- (új, bontatlan) Kingston 8GB DDR4 3200Mhz CL22 (Foxpost:+1400Ft)
- Új állapotú ASUS TUF Gaming A15 FA507NU - Ryzen 5 7535HS, RTX 4050, 15.6FULL HD 144Hz, 1TB SSD, 32GB
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- SzoftverPremium.hu
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256 GB / 88% akkumulátor / 1év Garanciával / Gyári Független
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest