Hirdetés
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Fűzzük össze a szavakat :)
- A fénynél gyorsabban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT.hu
Mobil flottát, de milyet?
Ha szeretnéd a mobil számládat csökkenteni, ismerőseiddel ingyen beszélgetni, akkor neked egy jó mobil flottára van szükséged!
Általában ingyenes regisztráció után vagy e-mailben, telefonon kaphatsz tájékoztatást a flottáról.
Számhordozás előtt végezz adategyeztetést a régi szolgáltatódnál!
Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
A belépéshez szükséges ajánlások kérése, keresése csak ide kattintva lehetséges!
A mobilflotta topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
Készült egy összefoglaló táblázat a népszerűbb flottákról, észrevételekkel a topikgazdát keressétek:
KATTINTS IDE A TÁBLÁZATÉRT! (Utolsó frissítés: 2024.06.05.)
Ebben megtalálhatók az adott flották kapcsolati adatai is.
A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni! Ennek a topicnak a témájához pedig nem kapcsolódik szorosan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
y300fire
tag
csodálatos kis csomagok lettek....
Persze ezek kb 5 évvel lettek volna versenyképesek ilyen árakkal....
10.000 Ft / hó.... + havidíjas csomag.....amilyet választasz...
Egyáltalán hogy gondolják?
Pont azt a magyar szokást használják ki amikor lusták az emberek utánajárni, csomagot vagy szolgáltatót váltani....Sebaj.... Igazából egy szűk réteg azért tud olcsóbban telefonálni mert a sok balek még mindig 50 Ft-os dominót tölti.....
Várjuk a Digit....remélem nem lesz pofára esés...
-
Tombi
őstag
válasz dragon1993 #31644 üzenetére
Telekommal én elég régóta maximum futó kapcsolatban vagyok, amig át "kell" hordozni a számokat, hogy bevegyenek egy flottába. Számomra egy lehúzós cég, évek óta egy értelmes lépésük sincs.
nmhh feljelentést írok éppen a számhordozás irányítószámos gonddal kapcsolatban, akinek van negatív tapasztalata nyugodtan írja le pmben
-
törölt tag
-
vegyszer
addikt
válasz KamuMazsola #31655 üzenetére
Épp ezen gondolkoztam el, hogy mikor volt szó először róla, hogy lesz digi mobil szolgáltatás? Nem most, az biztos...
"Újságírás az, amit a hatalom nem akar nyomtatásban látni. Minden más csak propaganda." George Orwell
-
holozis_HUN
veterán
Na faterom úgy néz ki benne lenne ebbe a flottás dologban:
Korlátlan mobilnet, megosztókártyával, ami ugye adat. Na most ez az IQ Pro, igaz? 6600 forint körül megosztóval, ugye?
1478ft + 4354 + az adatmegosztó, igaz? És ha jól látom nincs belépési díj.
[ Szerkesztve ]
El errar es humano y el perdonar, divino.
-
vpanangin
senior tag
válasz holozis_HUN #31658 üzenetére
Te most mást nézel.
iQpro-nál nincs adatmegosztó kártya.
-
papi77
addikt
-
vpanangin
senior tag
válasz holozis_HUN #31661 üzenetére
-
vpanangin
senior tag
válasz holozis_HUN #31663 üzenetére
-
vpanangin
senior tag
válasz holozis_HUN #31665 üzenetére
Igaz.
-
vpanangin
senior tag
-
MPeter87
őstag
válasz holozis_HUN #31669 üzenetére
5900+640 vagy ilyesmi, plusz 5000 belépési díj.
Ja és "némi" várakozási idő.[ Szerkesztve ]
-
KosztaS
csendes tag
válasz KosztaS #31672 üzenetére
De ez elvileg beépült az árba július 15 után.
2 GB adatcsomaggal rendelkező tagjaink 100%-ban használhatják a netet Roaming során is. A nagyobb adatcsomagokra a következő szabály vonatkozik:
4 GB adatcsomaggal rendelkező tagjaink 2,5 GB-ot,
7 GB adatcsomaggal rendelkező tagjaink 3,5 GB-ot,
13 GB adatcsomaggal rendelkező tagjaink 4 GB-ot,
24 GB adatcsomaggal rendelkező tagjaink 6 GB-ot,
50 GB adatcsomaggal rendelkező tagjaink 7,5 GB-ot,
Korlátlan adatcsomaggal rendelkező tagjaink 10,5 GB-ot használhatnak fel az adatkeretükből Roaming során.
Sms szolgáltatás Roaming közben minden csomagunkban korlátlan és ingyenes ! -
-
btomi9
aktív tag
Sziasztok!
EQ két korlátlan adatkártyájával semmi gondom, illetve nem tudom eldönteni, hogy telenor specifikus-e a bajom, vagy a Huawei E5776-s32 router betegeskedik.
A jelenség, hogy a webes Gmail írja bal oldalt, hogy valami nincs rendben, illetve webes Facebook írja a képek helyén hogy this image may contain... szóval próbálja kitalálni, hogy mi lehet a képen, de már a képeket nem tölti be.
Ha ilyenkor más eszköz a WiFi-n van, ott is homokóráznak a weboldalak, tehát a számítógépet kizárnám.
Ilyenkor mifi router újraindítás segít, ez van, hogy naponta 2x is előjön.
-
Hegyirabló
veterán
Sziasztok!
Kérem szépen, legyen kedves segíteni nekem valamelyik úriember, aki átlátja ezt a sok flottát, találni egy nekem megfelelőt.
- Szolgáltató: mindegy
- Kinek a nevén lesz a szám: mindegy
- Hűség: aláírok inkább csak egy évet, de ha nagyon kell, akkor kettőt is
- Kaució / Belépési díj / Tagdíj: kaució ne legyen, belépési díj lehet pár ezer forint, tagdíj ne legyen
- Mire használnád elsősorban: csak telefonálás, net nem számít, legyen az előfizetés díja lebeszélhető
- Mennyit szánsz rá: 2000-2500 havonta
- Készülék: nem számít
- Számhordozás lehetséges-e: új számot szeretnék
- Flottaengedély beszerzése:nem hiszem, hogy jogosult vagyokElőre is köszönöm!
Vén épület már a világ, Le, alacsonyra sűlyedett. Ha egyenest jársz: beütöd A gerendában fejedet. Hajolj meg, ha a fejtörő Gerenda ellenedre van... Én inkább betöröm fejem, Semhogy meghajtsam derekam! (Petőfi S. - S.K. Emlékkönyvébe)
-
Benir8
senior tag
Sziasztok!
Pár hónapja voltam iQpro flottás. Most szeretnék vissza térni ehhez a szolgáltatóhoz. Ajánlott csomag most is? Vagy van másik jobb csomag?
Előre is köszönöm a választ.[ Szerkesztve ]
-
< CyberBob >
őstag
Sziasztok!
Valakinek megjött már az augusztusi díjbekérő?
Ne próbáld! Tedd, vagy ne tedd, de ne próbáld!
-
Melack
veterán
válasz Hegyirabló #31685 üzenetére
Mennyi percet beszélnél egy hónapban? Ha 2000 Ft elég, és nincs más azonos flottában, akkor egy feltöltős kártya is elég lehet (Domino Fix 9/19Ft-ert)
Ex-Informatikai Szolgáltató Asztali Munkatárs
-
vpanangin
senior tag
válasz < CyberBob > #31688 üzenetére
Augusztus 29-én jött.
-
nimfas
addikt
válasz < CyberBob > #31688 üzenetére
Nekem úgy is megjött, hogy már előző hónapban vissza lett küldve a sim kártya egy lemondó papírral.
-
btomi9
aktív tag
válasz Atomgeszi #31686 üzenetére
Most ideiglenesen visszaraktam a telekomos adatkártyámat (amit elfelejtettem még lemondani, milyen jó és azzal nem szakadozik le. Így talán nem a router lesz a ludas, hanem valahol a telenor.
Úgy emlékszem, hogy net apn volt beállítva, de mintha azt olvastam volna, hogy adatkártya esetén ez a javasolt, az online nem is működik?
-
Atomgeszi
veterán
válasz btomi9 #31693 üzenetére
Működik mindkettő. Telefonba ajánlott általában az online, routerként meg a net.
Nálam is ez a recept vált be. Viszont alapból a net apn nincs engedélyezve, azt külön kell kérni.Eladó gyönyörű, kitűnő állapotú audiophile hangfalszett https://hardverapro.hu/apro/elac_carina_audiophile_5_0_szett/hsz_1-50.html
-
vegyszer
addikt
Én meg a minap azon kaptam magam, hogy jött SMS a DPI-től.
Az volt benne, hogy vegyek hűséggel új DPI-s készüléket és adnak kedvezményt. Beléptem az oldalon. És működött. Azzal a
számmal, amit egy hónapja hoztam el tőlük. Ők se egy gyorsreagálású hadsereg."Újságírás az, amit a hatalom nem akar nyomtatásban látni. Minden más csak propaganda." George Orwell
-
Calogero
addikt
Sziasztok!
Az EQ-nál mikor van a fordulónap?Szeretném visszamondani az előfizetésemet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
1. Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
2. Ajánlásokat kérni a Mobil flotta-ajánló keresés belépéshez topikban lehet! Ebben a topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
3. Készülék árlisták közlése TILOS! Azok azonnali törlésre kerülnek!
4. Amennyiben valamelyik flotta akciójáról tudomásod van, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglaló Újdonságok, akciók rovatába!
5. Kérdés előtt olvassátok el az összefoglalót!
6. Ha új flottát ajánlanál, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglalóba!
7. Ha az összefoglaló táblázattal kapcsolatban van észrevételed, azzal szintén a Topikgazdát keresd meg!
8. A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest