Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
-
LOGOUT.hu
Mobil flottát, de milyet?
Ha szeretnéd a mobil számládat csökkenteni, ismerőseiddel ingyen beszélgetni, akkor neked egy jó mobil flottára van szükséged!
Általában ingyenes regisztráció után vagy e-mailben, telefonon kaphatsz tájékoztatást a flottáról.
Számhordozás előtt végezz adategyeztetést a régi szolgáltatódnál!
Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
A belépéshez szükséges ajánlások kérése, keresése csak ide kattintva lehetséges!
A mobilflotta topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
Készült egy összefoglaló táblázat a népszerűbb flottákról, észrevételekkel a topikgazdát keressétek:
KATTINTS IDE A TÁBLÁZATÉRT! (Utolsó frissítés: 2024.06.05.)
Ebben megtalálhatók az adott flották kapcsolati adatai is.
A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni! Ennek a topicnak a témájához pedig nem kapcsolódik szorosan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
nimfas
addikt
válasz Victoryus94 #23250 üzenetére
1700 Bruttó 4GB net. Csak net.
-
Zsivi
tag
Sziasztok!
Körülbelül két hete vagyok egy IQpro-s korlátlan adat kártya tulajdonosa, eddig vegyesek az érzelmeim.
Eddig egy Sony Xperia M2-ben volt a kártya és onnan osztottam a netet a telefonomra (Galaxy S7) és alkalomadtán a laptopomra, azt hittem a telefonnal van a gond ezért most beszereztem egy Huawei E5776-os MiFi-t, de a dolog nem javult.
A következő lenne a problémám: Rengetegszer játsszák azt az eszközök hogy nem töltenek be egy-egy képet (kis x van a kép helyett), esetleg egy-egy weboldalt. Miközben van internet elérés, YouTube például mindig tökéletesen működik. A wifit szóró eszközök újra indítása általában valamennyi időre megoldja a problémát, aztán újra előjön.
Rákerestem a neten a problémára, általában a DNS szerver átírását javasolták a Google szerverése, csak ugye ezt moiblnetnél nem tudom megcsinálni (legalábbis eddig nem jöttem rá hogyan).
Nektek van valami ötletetek? Esetleg a kártyával lehet a gond?
Köszi a hozzáértő szavakat
-
csanady97
tag
Sziasztok!
IT Servicesnél van most hogy új előfizetők 20000 Ft kedvezményt kapnak bármelyik telefonra. Kérdeztem az ügyintézőt hogy ha részletre szeretném venni a telefont akkor is jár-e a kedvezmény, de nem tudott pontos választ adni. Van valakinek ezzel kapcsolatban tapasztalata? -
csuzso72
tag
Sziasztok!
Az IQPro flotta hogy szokott számlákat küldeni? Már több, mint két hónapja van adatkártyám, de számlát még nem kaptam. -
Kisfundy
aktív tag
Sziasztok!
Iqpro-s sim kartyat hogy tudok beaktivalni? Tudna esetleg valaki egy linket adni?
Illetve a kartyabirtokosi szerzodest postan kell visszajuttatni hozzajuk,illetve ha postan akkor a pesti vagy pecsi cimukre?
Elore is koszi ha valaszoltok!
-
Kisfundy
aktív tag
Csak onnan gondoltam hogy nincs aktivalva mert bontatlan csomagba van a kartya,illetve a mellekelt szamlat illdomos azonnal befizetni igaz?
-
< CyberBob >
őstag
Sziasztok!
Aki az iQpro hangalapú csomagját használja megnézné, hogy meg van a 100kBit/sec sebesség, ill. Skype vagy más voip-nak elég hanghíváskor ez a tempó?Ne próbáld! Tedd, vagy ne tedd, de ne próbáld!
-
gabor9991
őstag
válasz < CyberBob > #23274 üzenetére
Le/fel 0.28/0.29 Mbit/s nálam a lassított sebesség.Viber, voip tökéletes rajta.Telefonon 144p felbontásban a youtube is folyamatosan megy.
[ Szerkesztve ]
-
Kisfundy
aktív tag
válasz KILLERLALA #23279 üzenetére
-
Doky586
nagyúr
Sziasztok! Jelenleg egy 11/1Mbps ADSL netem van 6eFt/hó árban. Ki tudnám ezt váltani flottás mobilnettel..? semmi más nem kell, nem telefonba hanem USB-s LTE mobilnet stickbe raknám. SIM kártyát is vennék az optimális szolgáltatónál. Az igény min.100GB vagy több forgalom havonta a meglevőnél olcsóbban.. Van ilyen szolgáltató?
-
madmike
őstag
Sziasztok!
DPI-s vagyok, de most, hogy rádobták a netre a korlátozást, így már nem annyira szimpatikus.
Látom sokan írjátok az IQpro-t. Elérhetőek ennek valahol a tarifái? Korlátlan netet a hang+adat csomaghoz is lehet rendelni?[ Szerkesztve ]
"Az igaz, hogy a kemény munka még senkit sem ölt meg, de minek kockáztasson az ember?" - Ronald Reagan
-
madmike
őstag
válasz 4Grider #23289 üzenetére
Upsz, átsiklottam a táblázaton..
Jól értem, hogy havi 3028 Ft-ért kapok egy 100kbit/s-es korlátlan netet, amennyiben minimum 1778Ft-ot beszélek havonta? Ha igen ,akkor ez a lebeszélhető 80 perc felett van? Mi van akkor ha nem beszélek ennyit?
[ Szerkesztve ]
"Az igaz, hogy a kemény munka még senkit sem ölt meg, de minek kockáztasson az ember?" - Ronald Reagan
-
gabor9991
őstag
válasz madmike #23290 üzenetére
Nem, nem jól érted.Én is ezt használom, de már nekem se teljesen világos hogy is van
Szóval, ha telefonálsz, akkor a telenor rögtön kiszámláz majd neked egy 400+400 forintos keretet, amit hálón kívül / belül lebeszélhetsz, de ha nem beszéled le, akkor is kifizeted.A percdíj 10forint mp. alapon.
Ez idáig nettó 800.
Van flottán belüli ingyenes beszélgetés, talán 200.
Internet alapból jár, a lassított, az ha jól tudom 750.
Nem 100kbit/s hanem kb. 240.Nálam.
Tudsz nagyobb csomagot rendelni, pl. 4GB valami 1300 körül van.Ez már az adatcsomagban foglalt keret felhasználásáig a nálad elérhetö legnagyobb sebességgel használható, azt követöen ujra 240kbit/s.
Ha megrendeled a nagyobb adatkeretet, ez nem a lassított 750-re pluszban számlázódik, hanem a 750 helyett.
Vannak nagyobb csomagok, a korlátlanig bezárólag, az már 3800.
Ha csak internet kell, nem akarsz beszélni, van adatkártya, net díjak a 4GB/1300 tól a korlátlan/3800ig vannak.
Persze plusz áfa mindenre.
Nekem ilyen tarifákkal számláznak, de nem mindenkinél van ez így, többen is voltak már, akiknél sajnos mindenféle díjak lettek számlázva. -
petertoth10
tag
Az normális hogy iQpronál azt a válasz emailt kaptam hogy elég a személy + lakcím kártyát lefotózni és elküldeni?
Kértem, és kaptam is egy kártyabirtoklási nyilatkozatot. Ők töltik ki?
Kérdeztem korlátlan internet hogy aktiválódik, azt a választ kaptam hogy ők állítják.
Nem lehet ebből bajom?
-
KILLERLALA
tag
válasz petertoth10 #23294 üzenetére
Igen normális ! Mindenkinél így történt-történik !
Van amit neked kell tölteni rajta !
Ők tudják hogyan kell, te honnan tudhatnád ?
Ha lesz is, az az 1-2 óra a rendőrségen amíg tisztázod magad, mindenkinek belefér az idejébe !!!
[ Szerkesztve ]
-
madmike
őstag
válasz gabor9991 #23293 üzenetére
Köszönöm a kimerítő választ
Elgondolkodtató a DPI mellé egy ipyen adat sim, dual sim-es a telefonom.
Ez már nem egészen ide tartozik. Dual standby-os a telóm. Ha a második simen aktív az adatkapcsolat akkor kilövi a hangra használt sim-et vagy elérhető maradok?
Ha leszerződök egy 4GB-os adatsim-re, akkor azt mindenféle kezdőköltség és hűségnyilatkozat nélkül tehetem?
Az adatkeret elfogyása után ezt is csak 100kbit/s-ra lassítják?[ Szerkesztve ]
-
KTU
addikt
válasz kory24 #23299 üzenetére
Ezt Te mérted 1, 2 napja?
Mert pár hónapja ennyit mértem, de múlthéten alkotott a Telenor lassítás terén is.
Nincs most olyan kártyám amin lassított net lenne.
Érdekelne mi a helyzet.[ Szerkesztve ]
"Sajnálom, a válaszok készen vannak, csak jól kell kérdeznie."________Magyar Xiaomi Mi 10 Lite 5G #monet____https://t.me/MagyarXiaomiMI10Lite5G
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
1. Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
2. Ajánlásokat kérni a Mobil flotta-ajánló keresés belépéshez topikban lehet! Ebben a topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
3. Készülék árlisták közlése TILOS! Azok azonnali törlésre kerülnek!
4. Amennyiben valamelyik flotta akciójáról tudomásod van, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglaló Újdonságok, akciók rovatába!
5. Kérdés előtt olvassátok el az összefoglalót!
6. Ha új flottát ajánlanál, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglalóba!
7. Ha az összefoglaló táblázattal kapcsolatban van észrevételed, azzal szintén a Topikgazdát keresd meg!
8. A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest