- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gerner1
- Gurulunk, WAZE?!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2026-04-14 21:15 Téma összefoglaló

Mobil flottát, de milyet?
Ha szeretnéd a mobil számládat csökkenteni, ismerőseiddel ingyen beszélgetni, akkor neked egy jó mobil flottára van szükséged!
Általában ingyenes regisztráció után vagy e-mailben, telefonon kaphatsz tájékoztatást a flottáról.
Összehasonlító táblázat az ismertebb, még működő publikus flottákról. (2026.04.14.)
Számhordozás előtt végezz adategyeztetést a régi szolgáltatódnál!
Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!

A belépéshez szükséges ajánlások kérése, keresése csak ide kattintva lehetséges!
A mobilflotta topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni! Ennek a topicnak a témájához pedig nem kapcsolódik szorosan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ottoyes
senior tag
-
ottoyes
senior tag
Ehhh..de sok okos dolgot firkáltok itt össze..bedől a cég,bedöntik,lenyúlják,átvernek..mivan?Kettő flotta szerepel konkrétan a leírtakban
PI,és az IqPro.Nem gondolom,hogy bármelyik kárt tudna okozni az ügyfeleinek.DPI a nevemen van,én szerződtem a Telenorral hűség nélkül..IqPro-t utólag fizetem,nincs a nevemen,még csak nem is szerződtünk..hűség nem is lehet.Nekem annyi elég,hogy működik,és én fizetek annyit,amennyit kell.Ezen felül,hogy ki kit ver át,dönt,dől be,cég,nem cég...leszaro m!Kicsit túlgondoljátok,vagy nagyon ráértek!😎😄 -
ottoyes
senior tag
-
ottoyes
senior tag
-
ottoyes
senior tag
Hmmm..én (ki tudja miért)elégedett vagyok az IQpro-val.Négy gigás adat,amellyel dumálni is lehet...persze elfogyott már a havi,de böngészésre a lassított is elég.Mondjuk első nekifutásra Ők kockáztattak:küldtek egy aktív karit,amivel tudtam volna ki nem fizetett forgalmat generálni..tehát kvázi megelőlegezték a dolgot..tehát:én mindig el tudtam intézni náluk a dolgaimat,fizetek,ők pedig szolgáltatnak.Nekem ennyi elég.
-
ottoyes
senior tag
-
ottoyes
senior tag
-
ottoyes
senior tag
-
ottoyes
senior tag
A net apn a nyerő az adatkártyához,a hangalapú kari viszont csak online apn-el hajlandó működni...
peter9228:két nap volt,elsőbbségi levél Pécsről Budapestre benne egy aktív 70-es (
) adatkártya,egy számla,és a szerződés két példányban,amiből egyet vissza kell küldeni. -
ottoyes
senior tag
Aham,akkor nekem is jó lesz.Remélem..
-
ottoyes
senior tag
-
ottoyes
senior tag
-
ottoyes
senior tag
-
ottoyes
senior tag
-
ottoyes
senior tag
-
ottoyes
senior tag
-
ottoyes
senior tag
-
ottoyes
senior tag
-
ottoyes
senior tag
..remélem soha nem leszünk egy cellában..

-
ottoyes
senior tag
Ha tudnám a jövőt..

-
ottoyes
senior tag
-
ottoyes
senior tag
-
ottoyes
senior tag
-
ottoyes
senior tag
Nekem is szárnyalt..de már szárnyaszegett lett.Ha ilyen marad,akkor néznem kell egy másik karit csak netre.A DPI lassítás jelenleg nagyon durva..gyakorlatilag használhatatlan.

-
ottoyes
senior tag
-
ottoyes
senior tag
..szerintem pedig de!
fila:ha szerepel a készlet infóban,akkor a Hernád utcában átveheted.Tudomtudom...posta,tehát ha van,akkor(engedélyezés után,feltételezem ez nem gond,ha beléptél a dpi.fidesz.hu lapra)feladják,és a futárcég a leghamarabbi időablakra teszi be.Előtte,és aznap értesítés megy.Ha az időpont nem megfelelő,akkor kérhetsz másikat,vagy oda is szállítják,ahol megtalálható vagy aznap.Nem,nem ingyenes,és csak akkor lesz üzlet,ha nem tartozol a Pann..bocs, Telenornak.

-
ottoyes
senior tag
-
ottoyes
senior tag
-
ottoyes
senior tag
-
ottoyes
senior tag
-
ottoyes
senior tag
-
ottoyes
senior tag
-
ottoyes
senior tag
-
ottoyes
senior tag
-
ottoyes
senior tag
..most elengedi a havidíj felét a Telenor a dpi flottában fél évre..és egy nagy adag net is jár az új előfizuhoz ha készülékkel veszed..hipernet az első 30 napra..azthiszem 5 giga..vmi ilyesmi..hmm,hát..évvégi hajrá..

-
ottoyes
senior tag
-
ottoyes
senior tag
-
ottoyes
senior tag
Segítek én is úgy,ahogy te
ERESŐ!!!..mert nem lehetsz osztó! -
ottoyes
senior tag
-
ottoyes
senior tag
-
ottoyes
senior tag
-
ottoyes
senior tag
-
ottoyes
senior tag
-
ottoyes
senior tag
-
ottoyes
senior tag
-
ottoyes
senior tag
-
ottoyes
senior tag
-
ottoyes
senior tag
Egyet találtam..kicsit kevésnek érzem.
-
ottoyes
senior tag
..azon gondolkodtam,hogy jólenne a flottákat összefoglaló írás mintájára összehozni egy DPI-s telefonkönyet..már olyan sokan vagyunk,mintha mindenki hozott volna egy embert :-)
-
ottoyes
senior tag
-
ottoyes
senior tag
-
ottoyes
senior tag
-
ottoyes
senior tag
Ha változik a DPI(nemfog),akkor mindegy,hogy mikor léptek be.Ha Október 1.-től belépők rosszabb konstrukciót kapnak,az is mindegy annak aki már belépett..magyarul:nemhiszem,hogy változna,inkább a belépés/beléptetés változhat/szünetelhet az említett időponttól.Nagyon népszerű lett a DPI,megérett a szigorításra...mondjuk 2/3 az jó sok ember.. :-)
harcosparéj:ha gondolod dobok egy privit,ha döntöttek a válzozásról!
jahhhh:telefonon árakból is van néminemű kedvezmény..de majd az online felületen meg lehet nézni.(dpi.fidesz.hu) -
ottoyes
senior tag
..köszi!..:-/
-
ottoyes
senior tag
..na akkor szerintem mindenki elmondta a magáét,úgyhogy lapozzunk!Ha valakinek sikerül mostanában DPI flottába belépnie,tegye már meg,hogy lekarcolja ide..segítve a csatlakozni próbálókat.(..akik persze addig nyugodtan ténykedhetnek a pozitív eredmény érdekében!)
-
ottoyes
senior tag
Nincs itt vita...legalábbis én nem érzem annak.Segítenék ,ha tudnék,de se a párt oldaláról,se a bonyolító cég felől sem rendelkezem olyan lehetőséggel,ami megoldaná a problémádat.Engem nemzavar,ha te is olcsóbban telefonálsz,mert attól az enyém nem lesz drágább.Volt +2 előfizum,hamar elhelyeztem ismeretségen keresztül.Én azért a személyes utánnajárást erőltetném,bár ahogy látom fizetnél is érte...akkor írj az egyik arcnak,aki pénzért árulja a segítséget,és megoldódott a dolog.
-
ottoyes
senior tag
-
ottoyes
senior tag
+1
naigen:..most cekknek(kivételesen)igaza van! :-)Ha be akarsz kerülni,azért tenni kell..jómagam,és ngabi is igy kerültünk be..most lehetőségünk nyílt további 3 előfizura..de nyilván nem veled szetetnénk dumcsizuni.A lényeg:itt mindenki a saját sztoriját írhatja le.Közelsem biztos,hogy másnak is működik,de lehet,hogy igen..próbáld meg,de nem itt találod a megoldást!:-/ -
ottoyes
senior tag
-
ottoyes
senior tag
-
ottoyes
senior tag
-
ottoyes
senior tag
-
ottoyes
senior tag
-
ottoyes
senior tag
-
ottoyes
senior tag
-
ottoyes
senior tag
Végezetül:tudod,azaz uszonyos,szálkás..na!Reményhal..ő az utolsó.De hagyjuk a politikát.Nem láttam még olyan céges,vagy magán előfizetői szerződést,amelyben a választási eredmények határozzák meg a díjakat.Azonban irigyek mindig lesznek..mondván:ne nekik legyen jobb,hanem másnak is legyen x@r.
-
ottoyes
senior tag
-
ottoyes
senior tag
-
ottoyes
senior tag
-
ottoyes
senior tag
-
ottoyes
senior tag
-
ottoyes
senior tag
A Royal után jön a többi...jön Zsolt,aki nagyon korrekt,és az ö főnöke,aki már szinte a korrektek korrektje..(kicsit képzavar)Nem célom belédkötni,csak a véleményemet írtam le.Megigérem,hogyha a DPI-vel kapcsolatban akár csak egy vesszőnyi változás lesz,akkor azt azonnyomban tudatom veled itt a fórumon,faxon,e-mail-ben,sőt még telefonon is!(Debrecenbe nem megyek!)...csak uncsi már ez a:azt hallottam...azt beszélik...lehet,hogy...majd kiderül minden,nemkell bekakkantani mindennap,hogy mivel lepi meg a távközlési szektor a felhasználókat.Nyilván az írásos értesítés egy más kategória.Azt szivesen olvasnám akár itt is.Ilyen van?Nincs?Akkor pont.Mielőtt még magadra veszed a teljes inget...nemcsak neked szól,amit firkáltam!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
mezzanine81:talán nekik más áll a szerződésükben...de majd mindjárt jön egy olyan szerencsés,akinek sikerült ezt kieszközölni a Vodánál.

-
ottoyes
senior tag
DPI kicsit más,mint a többi.Biztosan örülnél,ha ezen flottába tartozókra is ráeröltetnék a xopóálarcot,de nem..a Telenor sem hülye.Azonban a többi flotta negatív változásain kesereghetsz tovább,és szövögetheted az elméleteket a jövőről.Könyvet is írhatnál, mert a nagyfokú érdeklődést mindenki látja rajtad.
-
ottoyes
senior tag
-
ottoyes
senior tag
-
ottoyes
senior tag
-
ottoyes
senior tag
Végre!Naprakész,friss,ropogós...köszi!
-
ottoyes
senior tag
Telenor Online/Szolgáltatások megrendelése/módosítása/aktív szolgáltatások/DPI/Voucher id....nekem ez egy 14 karakterből álló számsor.
-
ottoyes
senior tag
3175+445 a net..és igen,10.8 bruttó mindenhova minden másodperc alapon..
-
ottoyes
senior tag
Mától DPI alaptarifában vagyok.No,most ezt mindenki pont lex@rja...de infó értéke is van a dolognak:mindenkinek van Voucher ID-je nem kell igényelni,meg minden...és nem kell "zsidesz"tagnak lenni..mivel nálam enélkül is működik...ha valakit érdekelnek az alap(200Mb/444.-/hó)kivüli net csomi árak,akkor íme:
DPI Mobil Online 1,5 GB
1 900 Ft 0 Ft
DPI Mobil Online 10 GB
3 600 Ft 0 Ft
DPI Mobil Online 3 GB
2 300 Ft 0 Ft
DPI Mobil Online 400 MB
1 450 Ft 0 Ft
DPI Mobil Online 800 MB
1 750 Ft 0 Ft
Hmmm a "zsideszért" lehet majd piszkálják a szerzőt.Mind1.Lex@rom.Ennyi.Hali!
-
ottoyes
senior tag
-
ottoyes
senior tag
-
ottoyes
senior tag
-
ottoyes
senior tag
-
ottoyes
senior tag
-
ottoyes
senior tag
-
ottoyes
senior tag
-
ottoyes
senior tag
-
ottoyes
senior tag
Nem.Mindig más mondja!
-
ottoyes
senior tag
-
ottoyes
senior tag
-
ottoyes
senior tag
-
ottoyes
senior tag
Tudtok olyan Telenoros csomagot,mint a DPI azzal a külömbséggel,hogy az öt perc után 0,vagy a családi csomag aktiválható rá?

-
ottoyes
senior tag
-
ottoyes
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
1. Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
2. Ajánlásokat kérni a Mobil flotta-ajánló keresés belépéshez topikban lehet! Ebben a topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
3. Készülék árlisták közlése TILOS! Azok azonnali törlésre kerülnek!
4. Amennyiben valamelyik flotta akciójáról tudomásod van, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglaló Újdonságok, akciók rovatába!
5. Kérdés előtt olvassátok el az összefoglalót!
6. Ha új flottát ajánlanál, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglalóba!
7. Ha az összefoglaló táblázattal kapcsolatban van észrevételed, azzal szintén a Topikgazdát keresd meg!
8. A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni!
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Projektor topic
- Építő/felújító topik
- Mobil flották
- Linux felhasználók OFF topikja
- Samsung kuponkunyeráló
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Melyik tápegységet vegyem?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Microsoft Surface Pro 5 16GB RAM / 1TB SSD Brutál tárhely + Teljes szett!
- Xiaomi 15T Pro 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÁRI TÖLTŐK: USB-C / DELL / LENOVO / HP / FUJITSU / TOSHIBA / Asus / Macbook /// Bp,/MPL/Foxpost
- Nintendo DS/3DS játékok EGYBEN
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4666
- 277 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- Surface 3 - 13,5" 2k érintő, i5 1035G7, Iris Plus, 16GB RAM, SSD, jó akku, újszerű állapot, számla
- AKCIÓ! 2TB Kingston Fury Renegade NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Motorola Edge 50 Pro 512GB Black Beauty Karcmentes állapot 12GB RAM 6 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

A routerekkel kapcsolatos kérdéseket
PI,és az IqPro.Nem gondolom,hogy bármelyik kárt tudna okozni az ügyfeleinek.DPI a nevemen van,én szerződtem a Telenorral hűség nélkül..IqPro-t utólag fizetem,nincs a nevemen,még csak nem is szerződtünk..hűség nem is lehet.Nekem annyi elég,hogy működik,és én fizetek annyit,amennyit kell.Ezen felül,hogy ki kit ver át,dönt,dől be,cég,nem cég...leszaro m!Kicsit túlgondoljátok,vagy nagyon ráértek!😎😄

) adatkártya,egy számla,és a szerződés két példányban,amiből egyet vissza kell küldeni.

..majd Februárban..egyben.

Aham...akkor kuka...