Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Mobil flottát, de milyet?
Ha szeretnéd a mobil számládat csökkenteni, ismerőseiddel ingyen beszélgetni, akkor neked egy jó mobil flottára van szükséged!
Általában ingyenes regisztráció után vagy e-mailben, telefonon kaphatsz tájékoztatást a flottáról.
Számhordozás előtt végezz adategyeztetést a régi szolgáltatódnál!
Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
A belépéshez szükséges ajánlások kérése, keresése csak ide kattintva lehetséges!
A mobilflotta topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
Készült egy összefoglaló táblázat a népszerűbb flottákról, észrevételekkel a topikgazdát keressétek:
KATTINTS IDE A TÁBLÁZATÉRT! (Utolsó frissítés: 2024.06.05.)
Ebben megtalálhatók az adott flották kapcsolati adatai is.
A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni! Ennek a topicnak a témájához pedig nem kapcsolódik szorosan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lenovo spec.
csendes tag
Sziasztok!
Iqpro díj bekérő mikor szokott érkezni? Írtam e-mailt is de nem válaszolt rá senki. -
kory24
őstag
válasz Lenovo spec. #23702 üzenetére
Előző hónapban 28-án jött.
Most biztos a hosszú hétvége miatt csúszik. Szerda, csütörtök biztos jön majd.
-
KILLERLALA
tag
válasz Lenovo spec. #23702 üzenetére
Viberen írtam nekik , s azt a választ kaptam: Menni fog!!!!
[ Szerkesztve ]
-
Lenovo spec.
csendes tag
válasz KILLERLALA #23704 üzenetére
Rendben, köszi :-D
-
zseko
veterán
válasz jozsi968 #23696 üzenetére
Ha fel akarod nyitni a szemüket, akkor a Telenor/Telekom/Vodafone fórumokba írkálj, azokra inkább ráfér. Voipnál pedig nem a macera a gond, hanem a megbízhatóság. Ha nincs megfelelő, stabil térerő, kenheted a hajadra. Haverokat, családot hívni lehet jó móka vele, de hivatalos ügyet, üzletet intézni nem merném ajánlani senkinek. Amíg el nem indult a 'vidéki' 4G, addig a legtöbb hívás lutri volt. És bár működik 2-n is, de arra aztán végképp nem lehet alapozni. A környékünknél van olyan rész, ahol a rendes telefonhívás vígan megy (közel fullos térerő) az 'E' betű viszont csak díszként van kijelezve (pingelés is problémás).
[ Szerkesztve ]
HR24.hu
-
szaboatt
csendes tag
Sziasztok!
Érdeklődnék,hogy az iqpro-nál a korlátlan adatkártya mit jelent pontosan?Nekem csak adat sim kellene.Egészen pontosan arra vagyok kívácsi, hogy teljes sebességgel megy-e az internet nem csak akkor, ha böngészek, vagy emailezek.Tehát a korlátlanság arra is vonatkozik, hogy mondjuk folyamatosan filmet nézek, rádiót hallgatok, letöltök, akkor is végig full sebesség lesz?Valóban olyannyira korlátlan, mint a vezetékes net?Köszi.
-
Victoryus94
őstag
válasz KILLERLALA #23700 üzenetére
Én net flottázom + voip.
-
KILLERLALA
tag
válasz Victoryus94 #23714 üzenetére
[ Szerkesztve ]
-
Victoryus94
őstag
válasz KILLERLALA #23715 üzenetére
Na basszus, épp Xiaomit tervezek vásárolni
A többi már megvan XD[ Szerkesztve ]
-
pietrrr
aktív tag
válasz Victoryus94 #23716 üzenetére
És KILLERLALA:
Nem para, hogy a Xiaomi nem tudja a B20-at? Vidéken mennyire befolyásolja a sebességet?
-
KILLERLALA
tag
válasz pietrrr #23717 üzenetére
Hát bizony elég nagy para! Bárcsak ennyi lenne velük a baj!
Megbeszéltem ezt privátban Victoryus94-el!
Remélem le tudtam beszélni ezen szándékáról!
Első xiaomi telefonom volt a RN2, de az utolsó is!
Soha többé, még ha tudják is majd a B20 frekit!
Aki meg ilyet vesz, tegye! -
KILLERLALA
tag
Régebben sokan kerestek itt 4G-s stick-et flottás internet maximális kihasználására,
voltak akik írták a TESÓ-ban van Huawei, de már nincs.....
Most a SPAR-ban hirdetik 8 rugó áron !
Ennyiért szerintem ajándék ! [moderálva]Üdv: Laller
[ Módosította: radi8tor ]
-
nimfas
addikt
válasz KILLERLALA #23720 üzenetére
Kár hogy nem független,ha tudsz függetlent jöhet privátban is. Telenor-nak van megfizethető korlátlan 4G-je.
-
cincinatus
tag
válasz KILLERLALA #23719 üzenetére
A Redmi 3S Prime-al semmi baj nincs Pl. voip-ot minimál wifi-vel is stabilan viszi.
Mondjuk mióta flottázok, a voip megmaradt a külföldi hívásoknak
-
BullZeye
veterán
4 éve váltottunk HTFSZ Flottára családdal, összesen 8 simkártyával.
2100 Ft~ havonta, és 19ft percdíj, 200mb internet, ingyen beszélünk egymással korlátlanul.
Gondoltam megnézem mik vannak mostanában, és megnéztem az összehasonlító táblázatot, de csak kikerekedett a szemem tőle, olyan árak vannak.
Van a mostani ajánlatnál jobb, amiben esetleg van 1-2gb internet, de ugyanúgy 2k körüli a havidíj? Percdíj a 8 előfizetésből csak 1 szokott többet beszélni, de ő is max 10-12k körüli számlát hozott eddig, többi mind a 950ft-os lebeszélhetőségben megállt.
Összefoglalóban lévő linkeket néztem párat, de mind "belső információ" szóval semmi infót nem közölnek.
Eladó Yuka 1000 robotfűnyíró + sweeper!
-
gabor9991
őstag
válasz BullZeye #23725 üzenetére
iQpro alapcsomag:
Havidíj 400+400+380+áfa=1499/hóAmit kapsz érte:
-flottán belül korlátlan beszéd
-telenor hálón belül és kívül 40+40 perc beszéd mp. alapon.
-Korlátlan internet kb. 240kbit/s (0,3mbit/s) sebességgel.
-Belépési díj, hűségidő, kaució, havi tanácsadói díj nélkül.Ha kell internet maximális sebességgel, úgy is lehet kombinálni a csomagot.
-
sanyika007
csendes tag
Sziasztok!
Elolvastam a listát, egy ideje nézelődöm már valami használható csomag után.A helyzet a következő: alapjában véve keveset beszélek, leginkább adatcsomagra lenne szükségem. Ebből nagyon tudnék örülni egy 64kbit sebességűnek.
Kérdésem az, hogy szerintetek melyik módszerrel járnék legjobban?
- Elsőre bluemobile kártyás csomagra gondoltam, amivel ott lenne a 32 kbit/s miután elfogyott az internetcsomag, amivel voip callback/messenger/bkk futár/bubi app elfut tudtommal, de azért ez elég lassú lenne.
- Másik megoldás az IT services legkisebb csomagja, de ha jól láttam itt 2600 forintért még csak 100 mega netem lenne (ráadásul 2 év hűségidővel), viszont 64kbit-re lassítanak. Ez egyébként tetszene is, de a hűséggel várnék most a Digi indulása miatt.
- Harmadik megoldás egy kártyás (pl. tuti) + iqpro adatkártya kétsimes verzió lenne, viszont két simet nem igazán szeretnék, ha van más megoldás. Ehhez új teló kéne, akkor meg már inkább egy drágább verzió.
Melyik megoldás lenne a legjobb szerintetek? Melyik a legolcsóbb ajánlat, ahol már hó végéig megkapom a 32kbites netet? 64kbitre az IT services a legolcsóbb?
Előre is köszi a válaszokat!
gabor9991 -> ezt a csomagot hol találtad? Iqpronál nem a bruttó 3000 a minimum csomag hanggal? Mennyi a szerződésben meghatározott netsebesség (ha esetleg visszavágják mint a dpinél) ?
[ Szerkesztve ]
-
gabor9991
őstag
válasz sanyika007 #23729 üzenetére
Itt, maga a flottakezelő írja.
Az a sok marhaság ami az összefoglalóban van, már rég nem érvényes...csak ugye aki létrehozta, nem ezt a flottát tolta itt100kbit/s a minimum.De nem lesz olyan, mint a dpi-nél.ezt is a flottakezelő mondta.
[ Szerkesztve ]
-
arkone
aktív tag
válasz gabor9991 #23728 üzenetére
Sebességgel azért ne verjed át!
Az, hogy mit mond a flottakezelő semmit nem ér, ha a szerződésben 100 kbp/s van és a szolgáltató lekorlátozza valóban annyira. (oké, hogy most valamennyivel többet enged) Úgy fer, ha először megkapja azt az infót, ami a szerződésben van, aztán meg a tapasztalt értékeket, ami lutri meddig annyi.
-
tyuli76
tag
Az IQpro küldött telefon vásárlási ajánlatot,lehet részletre is vásárolni náluk telefont?
-
gabor9991
őstag
Én még a netegyesületen keresztül tudtam velük szerzödni, ekkor készült az összefoglaló táblázat is, amit ttxxeu készített, amiben még alfa11 a flotta neve. Márciusban kaptam meg az elsö simet.Ennek már 8 hónapja.A többi simre már közvetlenül az iqproval tudtak szerzödni, a 6000forintos lehúzás nélkül.
A netegyesületnél február 13-án jelent meg ez a flotta.
[ Szerkesztve ]
-
cs.david94
tag
válasz MADcat #23739 üzenetére
Én is már február 17-től használom a szolgáltatást. Az eleje kicsit döcögősen indult, de azóta is flottul megy a dolog.
netegyesületes igénylés után 2 héttel én hivtam fel a flottakezelőt, hogy mi lesz, másnap nálam volt a kártya.
meg az első hónapban kétszer volt kikapcsolva a kártyám díjfizetés miatt, de mindkét esetben még aznap meg lett oldva a probléma. -
ratobi
senior tag
Sziasztok,
DPI-ből lépett ki valaki mostanában? Mi a folyamat? -
MPeter87
őstag
-
-
zseko
veterán
válasz MADcat #23739 üzenetére
Én is szintén február 20 óta használom(/tam, mert most hosszabb külföldi út miatt inkább visszaadtam), az első két hónapot leszámítva nem volt problémám. Nekem 4GB net + kb.80 perc beszédre elég volt 2500 Forint. Akkor is ennyit fizettem, mikor 15 percet beszéltem a hónapban. Én sajnálom hogy vissza kellett adnom, nekem ár/érték arányban pont az tudja amit mindig is akartam. Ha hazaérek újra meg is fogom keresni.
HR24.hu
-
KILLERLALA
tag
Megjött az iQpro díjbekérő !!!
Az összeg is tökéletes !!!
1695 HUF !!!
Még most is nehezen hiszem el, hogy ilyen csomagban-flottában vagyok !!!
Ezt ennek a fórumnak is köszönhetem !
Fantasztikus !!![ Szerkesztve ]
-
tusik
tag
DPI-ből át lehet vinni a számot IQpro flottába? Van tapasztalata valakinek?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
1. Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
2. Ajánlásokat kérni a Mobil flotta-ajánló keresés belépéshez topikban lehet! Ebben a topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
3. Készülék árlisták közlése TILOS! Azok azonnali törlésre kerülnek!
4. Amennyiben valamelyik flotta akciójáról tudomásod van, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglaló Újdonságok, akciók rovatába!
5. Kérdés előtt olvassátok el az összefoglalót!
6. Ha új flottát ajánlanál, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglalóba!
7. Ha az összefoglaló táblázattal kapcsolatban van észrevételed, azzal szintén a Topikgazdát keresd meg!
8. A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni!
- Windows 11
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Zalaegerszeg és környéke adok-veszek beszélgetek
- Projektor topic
- xDefiant
- Napelem
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- További aktív témák...
- AMD RX 7900 XTX 24GB EKWB EK-Quantum Vector 2 D-RGB Nickel + Plexi Vizesblokkal Garancia!
- Hibátlan állapotú Apple TV 4K 32GB 4K/HDR média lejátszó eladó!
- EXTRÉM Teljes merevcsöves EKWB szett MINDEN RÉSZE ELADÓ! Ház Distro Blokkok VGA Fittingek stb.
- Lenovo LOQ 15APH8 Gamer Laptop - Ryzen 5 7640HS, 15.6", FULL HD, 144 Hz, 2 TB, 16 GB, RTX 4060 8GB
- GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X - GTX 1060 - Új 16/32GB DDR4 kit - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest