Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fűzzük össze a szavakat :)
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
-
LOGOUT.hu
Mobil flottát, de milyet?
Ha szeretnéd a mobil számládat csökkenteni, ismerőseiddel ingyen beszélgetni, akkor neked egy jó mobil flottára van szükséged!
Általában ingyenes regisztráció után vagy e-mailben, telefonon kaphatsz tájékoztatást a flottáról.
Számhordozás előtt végezz adategyeztetést a régi szolgáltatódnál!
Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
A belépéshez szükséges ajánlások kérése, keresése csak ide kattintva lehetséges!
A mobilflotta topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
Készült egy összefoglaló táblázat a népszerűbb flottákról, észrevételekkel a topikgazdát keressétek:
KATTINTS IDE A TÁBLÁZATÉRT! (Utolsó frissítés: 2024.06.05.)
Ebben megtalálhatók az adott flották kapcsolati adatai is.
A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni! Ennek a topicnak a témájához pedig nem kapcsolódik szorosan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz Lenovo spec. #22450 üzenetére
Telenor, és igen. ELMÉLETI 150 -es net. A garantált minden szolgáltatónál 0Mb/s.
-
gabor9991
őstag
válasz szkorhetz #22449 üzenetére
Igen sajnos mint feljebb írtam is pont veled példálózva sajnos vannak ilyen esetek is.Ebben a hónapban nekem is volt 4GB adatom külön plusz beszéltem kb. 80 percet csak hálón kívül hálón belül egyet sem kívàncsi leszek mennyi lesz ez így.
De ennél olcsóbb flottát sajnos nem ismerek.A dpi hasonló de annyit nem beszélek.#22450 lenovospec: 3690+áfa
[ Szerkesztve ]
-
KamuMazsola
őstag
Azért vannak itt furcsaságok. Mi az, hogy elvárt forgalom? Nekem ez kiveri a biztosítékot, meg ha hívok valakit, akkor bünti. Nekünk a családban elsősorban netre kellene valami megoldás, a kimenő hívások minimálisak, egymás közt vibert használunk. Havi 1GB net néha kevés. Nem tudom, hogy nekünk megéri-e flottázni.
Kétkártyás mobilokat használunk, nem gond a másik sim, az sem, ha nincs a nekünkön.[ Szerkesztve ]
Üdv.: KamuMazsola
-
Zeki
nagyúr
válasz Lenovo spec. #22450 üzenetére
Nettoban. Es a 150 durvan elmeleti, inkabb 40 az erre. Iqpro flotta a neve.
-
törölt tag
válasz KamuMazsola #22453 üzenetére
Sztem úgy éri meg igazán. Másik slotba a flottás adat SIM és csókolom. Miért érdekel az elvárt forgalom, ha Viber -t használsz?
[ Szerkesztve ]
-
KTU
addikt
válasz KamuMazsola #22453 üzenetére
Alfa-11 4GB csak adatkártya, havonta nettó 1335 Ft (Br. 1696 Ft), más nincs.
[ Szerkesztve ]
"Sajnálom, a válaszok készen vannak, csak jól kell kérdeznie."________Magyar Xiaomi Mi 10 Lite 5G #monet____https://t.me/MagyarXiaomiMI10Lite5G
-
LámaZ
addikt
válasz KILLERLALA #22400 üzenetére
Lehet, hogy voip telefonál vagy on-line navigál. Arra meg nem jó a helyhez kötött ingyen wifi.
Legyen minden jó!
-
törölt tag
Sziasztok ! DPI flotta belépéshez tud valaki kontaktot adni? Cintia már nem foglalkozik vele. Köszönöm a segítséget !!!!!!
-
Zeki
nagyúr
-
gabor9991
őstag
válasz szkorhetz #22464 üzenetére
Nem tudom minden össze-vissza megy-e náluk vagy csak néhányszor számláznak rosszul.
Nem ismerem a flottát üzemeltetöket, nem tudom hányan vannak, semmit nem tudok róluk, így azt sem tudom neked megmondani mennyire lehet emiatt komolyan venni öket.Eddig nekem minden úgy volt, ahogy megbeszéltük. -
csapee
őstag
Iqpro-s apn az online?
Mert defaultban a net-et erolteti, de azzal nem megy.
Csapee
-
törölt tag
Sziasztok,
Egy T-s flottában vagyunk a párommal, és elég pocsék a térerőnk, sokszor szakadozik a vonal. Budapest 13. kerületben mozgunk sokat, az előbb beszéltem vele, épp az utcán sétált és kábé minden második szavát értettem (nem volt utcazaj). De ugyanez van, ha engem vagy páromat hívja valaki más.
A flotta többi tagja az agglomerációban lakik, és náluk is előfordul ez a gond, bár ott inkább a mobilnet a problémás, egyes lakott részeken gyakorlatilag nulla a mobilnet sebesség.Az lenne a kérdésem, hogy várhatunk-e attól érezhető minőségi javulást, ha az egész flottát átvisszünk a vodához?
Előre is köszi a választ.
-
4Grider
nagyúr
válasz #51736960 #22469 üzenetére
A vodánál másfajta probléma lesz. Ők ugyanis helyenként és időszakonként agyontömörítik a hangot, így ott és akkor marha nehezen érthető a beszélgetés. Nem mindenhol találkozni a jelenséggel, de nehezebb kiküszöbölni, mint a 2G-3G váltogatást a T-nél. Próbáltad már csak 3G (ha nagyon vacak önmagában, akkor csak 2G) üzemmódban használni a készüléked?
-
törölt tag
válasz 4Grider #22470 üzenetére
Én egy butafont használok itthon, azon sajnos nem lehet állítani, szerintem alapból 2g-n van. A párom telóján viszont kipróbálom, köszi a tippet
Azt viszont még mindig nem tudom eldönteni, hogy akkor most vigyük-e a flottát vagy ne
Őszintén szólva egy kicsit ki vagyunk akadva a T ügyfélszolgálat miatt is, gyakorlatilag semmiben nem tudnak segíteni, bár kedvesek legalább... -
-ZeeZee-
senior tag
válasz #51736960 #22471 üzenetére
Egy kicsit off, de leírom.
Pénteken számhordozás miatt voltam mindhárom szolgáltató ügyfélszolgálatán. A T-nél konkrét kiröhögtek, hogy hogy képzelem a számhordozást, 30 napig nem mozdítható tovább a szám. A telenornál nagyon készségesek voltak, de mivel a nagyon fiatal generáció volt szolgálatban (20-25 között fiatal, dekoratív hölgyek, akik ha végeztek az éppen aktuális ügyféllel, akkor a telefonjukat nyomkodták, majd miután végeztek a nyomkodással hívták a következő ügyfelet) egy kicsit ideges voltam. De nagyon segítőkészek voltak. A vodánál viszont majdnem szó szerint a s.ggemet is kinyalták. 3 számot hordoztunk, 1 ügyintéző volt, beszólt 2 másik dolgozónak, hogy jöjjenek, hogy az ügyfeleknek ne kelljen sokat várni. Tájékoztattak mindenről, szóval éreztem, hogy akarják, hogy náluk legyek. A T-nél konkrétan a "nehogy már nekem kelljen a te nymoroddal foglalkoznom" érzés jött át. Na ennyi lett volna..
-
törölt tag
válasz -ZeeZee- #22472 üzenetére
Köszönöm hogy leírtad, igazából máshol is hallottam már szinte ugyanezeket a szavakat, úgyhogy biztosan van benne valami
Az igazság az, hogy csak az ügyfélszolgálatuk miatt nem hagynám ott a T-t, mert egy flotta költöztetés nem kis feladat (a páromé a flotta), viszont sokkal jobban zavar a szolgáltatás minősége, most komolyan, lassan itt az 5G, és én még mindig nem hallom rendesen, amit a másik mond???Ami még érdekes, hogy próbáltam keresgélni, de nem találtam, hogy rajtunk kívül más nagyon panaszkodna a T hangminőségére, viszont nekünk a flottában sokunknak van ez a gondja, telefontípustól függetlenül. Létezik az, hogy a flottás ügyfelek alacsonyabb prioritást kapnak a hálózaton, vagy már nem is tudom, mire gondoljak...
-
törölt tag
válasz cincinatus #22479 üzenetére
Elnézést, a Telekom-ra gondoltam természetesen. Vén szar vagyok, nekem a telenor nem T, hanem pannon
-
DrBubo77
Topikgazda
válasz cincinatus #22479 üzenetére
Ez a T rövidítés elég gyakran zavaró tud lenni.
ÉN VAGYOK a feltámadás és az élet. (János 11:25)
-
balazs1011
aktív tag
Sziasztok.
Jól tudom, hogy a számhordozás csak a szolgáltatók közt lehetséges?
és ez nem igaz arra az esetre ha pl. telenoros a jelenlegi számom, de vennék
egy könnyen megjegyezhető telenoros számot.
Tehát csak a másik szolgáltató könnyen megjegyezhető számát tudnám csak hordozni
a telenoros új előfizetéshez?más:
Ismeri valaki közületek a Telenor My Tariff L csomagját részletesen?
A honlapot el tudom olvasni én is, engem a tapasztalati része érdekelne.[ Szerkesztve ]
---Kawasaki VN 800---Huawei Media Pad M3----Piaggio Beverly 500----Oneplus 2 4/64----ZTE Nubia Z7 Max 2/32----JiayuG3 és Jiayu G4S 2/16 fehér----e-mail:balazs1011@freemail.hu---- mobil:20/405-2490 ----
-
MPeter87
őstag
válasz balazs1011 #22483 üzenetére
Nem igazán értem, amit írsz. Ha számot akarsz hordozni, akkor az számhordozás. Ha telefonszámot szeretnél váltani, az nem számhordozás.
Lakossági előfizetéssel kapcsolatban írj a megfelelő szolgáltató topic-jába, mert ez flottás topic, viszont a leírtakon kívül milyen gyakorlati tapasztalatra lennél kíváncsi? Nem lesz drágább az alapdíj, mint amit ott leírtak, de olcsóbb se.. -
peter9228
aktív tag
Sziasztok!
Az Alfa11-es számlákat be lehet átutalással vagy bankkártyával is fizetni?
-
Szoszo94
őstag
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy vettem egy új telefont amihez cseréltetnem kell a SIM-em nanora, viszont decemberben jár le a hűségem a Telenornál és akkor mennék át az iQpro flottába (apropó, a táblázatban a 4GB-os csomagon kívül nem szerepel más, nincs esetleg 8-12GB körüli csomag?).
Ha most cseréltetek SIM-et, fizetnem kell majd a flottába való belépéskor az új kártyáért? Vagy inkább próbáljam meg a micro-t kivágatni?Lexus IS250 Sport Mark Levinson // Renault Mégane II PH2 Grandtour 2.0dCi
-
MODERÁTOR
Elvileg új kártyát kapsz, de neked kell jelezned, milyenre van szükséged.
Egyetlen atombomba képes elrontani az egész napodat!
-
-ZeeZee-
senior tag
Biztos nagyon túlparázom a dolgot, de valaki segítsen értelmezni.
IT Servicesnél kaptam egy ilyet:
Csoporthívás: Az azonos ügyfélszámon (akár különböző csomagban) lévő előfizetések előfizetései belföldön bármely időszakban, előfizetésenként, korlátlan perc időtartamig 0 Ft-os percdíjon hívhatják egymást.
Csak akkor tudunk egymással ingyen beszélni, ha 1 néven vannak az előfizetések? Jól gondolom?
-
Szoszo94
őstag
válasz #45553408 #22490 üzenetére
és MADcat:
Köszönöm! Ez esetben maholnap kérek új SIM-et, aztán decemberben még felnézek ide az aktuális dolgok miatt
Másik kérdésemre esetleg tudtok választ? Létezik nagyobb adatkeret is? Igazából havi ~10GB nettel és pár telefonhívással (talán 10-10perc havonta hálón belül és kívül) kellene nekem a legolcsóbb alternatíva, ezért találtam eddig a legjobbnak az iQpro-t, de a táblázatban ugye csak a 4GB szerepel.Jajj, még egy kérdés: lehet telefont kihozni ezzel a flottával? Ez nem releváns számomra, csak érdekelne, hogy teljes képet kapjak
[ Szerkesztve ]
Lexus IS250 Sport Mark Levinson // Renault Mégane II PH2 Grandtour 2.0dCi
-
DrBubo77
Topikgazda
válasz Szoszo94 #22496 üzenetére
Az IT Services-nél van 10 GB-os csomag is. Maxi csomagban 4800-ból kijön.
ÉN VAGYOK a feltámadás és az élet. (János 11:25)
-
Szoszo94
őstag
válasz 4Grider #22497 üzenetére
Tehát vanni van, csak kevés a kedvezmény? Köszi!
Csütörtökön jön az 5X-em, úgyhogy tényleg csak érdeklődés volt
DrBubo77:
Ezzel a flottával is olyan pozitívak a tapasztalatok, mint az iQpro-val? Keret lefogyása után lassítással mire használjató, mennyire lassul?
Várok épp a.32kbps-os netemmel, hogy betöltse a linked[ Szerkesztve ]
Lexus IS250 Sport Mark Levinson // Renault Mégane II PH2 Grandtour 2.0dCi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
1. Érdekeltségbe tartozó flottát promotálni tilos!
2. Ajánlásokat kérni a Mobil flotta-ajánló keresés belépéshez topikban lehet! Ebben a topikban törlésre kerülnek az ilyen jellegű hozzászólások.
3. Készülék árlisták közlése TILOS! Azok azonnali törlésre kerülnek!
4. Amennyiben valamelyik flotta akciójáról tudomásod van, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglaló Újdonságok, akciók rovatába!
5. Kérdés előtt olvassátok el az összefoglalót!
6. Ha új flottát ajánlanál, keresd meg a Topikgazdát, hogy bekerüljön az összefoglalóba!
7. Ha az összefoglaló táblázattal kapcsolatban van észrevételed, azzal szintén a Topikgazdát keresd meg!
8. A routerekkel kapcsolatos kérdéseket ebben a topicban tegyétek fel, mert ott hozzáértők tudnak tanácsot adni!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest