Hirdetés
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Szólánc.
- Milyen mosógépet vegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT.hu
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kisza25
félisten
na azt hiszem srácok, micro atx házba költöztetem a mini-ITX-em, mert egyszerűen nem találok az igényeimnek megfelelő házat normális áron, de csak 2-3hét múlva mikor végre otthon leszek
Eladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
toldy
őstag
Ja, ha már ilyen picipécéket mutogatunk akkor ezzel mi lesz? Viako Mini Letter ML-45 LEAP E-350
csƵ: ismerős a ház? Ilyesmit akartunk newegről, habey.
szacsee: a lap kapható itthon, ~30k.
Más, ma megyek az asus gtx 560ért. és megrendeltem a q11-et is.
kisza25: nem szokásom más portékéját ajánlgatni, de szerintem ez a lian li v351 szép, és jó áron van. Ha nem lennék ennyire háklis hogy csak itx, ezt választanám. Egyedül annyi hogy a tápnál egy kicsit ki kell vágni, mert a normál táp ahogy elnézem továbbra is befér, csak a rögzítés kicsi ( sfx).
[ Szerkesztve ]
Az élet nem habostorta.
-
kisza25
félisten
köszi, de egy aerocool qs-200-at tervezek
Eladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
HookR
addikt
Rendben, akkor mutatom.
ASRock Vision 3D vs. Wesena ITX2 belülről.
▌www.thunderbolts.info | youtube.com/ThunderboltsProject ▌16personalities.com▐
-
csƵ
addikt
Gigabyte MSH61DI, nem vitték túlzásba.
-
Chaser
legenda
Nagyon nem praktikus, most én is rákényszerülök, van dvi meg hdmi, de am3 lapoknál 1xre nem működik a 2. Végül úgy döntöttem inkább a monitor megy dsub-ról, legalább cserélgetni nem kell. Tv-t csak hdmi-re tudom rakni, azon nincs dsub v dvi. Lehet nevetni fogtok, de Q3-nál is érzem mit vesztek a dsub miatt a pva paneltől. Remélem a llano-.ban már dvi-hdmi 1xre is működik, úgy tudom szandikánál még nem, hiába is lenne kivezetve.
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
zodo
nagyúr
Direkt nem írtam le a Wesena -t mert ennyi erővel bármi más is lehetne.
,de szép kuckó.(#8951) kisza25
Jól teszed, sokat nem vesztesz rajta.
Én már csak tudom.(#8953) toldy
Hát ezek a Vaiko-k még mindig a toppon vannak.
Profi ötlet profi megvalósítással ami ház szerelhetőség, kinézetét és variálhatóságát illeti.
Kár hogy mi felénk nem kapni.Amúgy pont ilyen fincsi gép kellene nekem is max. kicsivel magasabb pl. 8 centis mint a Leap 80 csak előlapi Usb + Audio aljzatokkal.
-
kisza25
félisten
de én egyszerre szoktam netezni és filmet nézni
kiterjesztett módban,
na meg nem mindegy, hogy hol van a gép az asztalon,vagy alatta ...kábelcserélgetésre gondolok
zodo: az a fura, hogy még ezis rendesen tele lesz[ Szerkesztve ]
-
kisza25
félisten
-
kisza25
félisten
de rendes vga-val működik, mert nekem csak dvi és HDMI van rajta és ment egyszerre a kettő,
akkor integráltba miért nem hiszen egy cég
sőt asrockban lehetett egyszerre használni a dedikáltat és az IGP-t,
dedikáltról ment a monitorom, igp-ről meg a tv[ Szerkesztve ]
-
-
Chaser
legenda
Aztán lehet ez lesz a llanoból egy kis dual pentiummal
Am3 alá van értelmes itx lap most? amit anno nézegettem asus deluxe drágább mint tavaly. Minél olcsóbb annál jobb jeligére kellene valami._tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Chaser
legenda
Vagy celeronnal? Jól tudom ezekből a dxva gyorsítást kihagyták? Elég ktsg hatékony itx megoldás lenne az asrock lappal...
-
kisza25
félisten
annyit tudok, hogy a harmadszintű gyorsítótár G5xx-ben 2MB a G6xx ben már 3MB,
az IGP 850Mhz turbóval 1000Mhz, G6xx nél 850 turbóval 1100Mhz,
a G5xx/G6xx 1066Mhz memóriát támogatják hivatalosan,
a G8xx 1333Mhz-et, a komolyabb különbségek az i3-2100-nál kezdődnek ebben már van HT
és a grafikai képességekben van jelentősebb különbség,
az órajelek megegyeznek, de ez a következőket támogatja amiket az előzőek nem:
Intel® Quick Sync Video
Intel® InTru™ 3D Technology
Intel® Insider™
ennyiEladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
Chaser
legenda
válasz kisza25 #8976 üzenetére
Ezeket tudom, azt nem tudom a dxva-t támogatja-e, mi lenne a megnevezése intelnél. De ha nem támogatja éppen az se nagy gond, jelenlegi cuccom se támogatja, de cpu erővel elviszi. Néztem teszteket a 2.6 körüli pentiumról, hozza egy E8400 tudását majdnem, a kis cerka se sokkal maradhat le. És ha jól sejtem atom kicsi fogyasztása van, főleg ha egy kicsit alul is lehet feszelni.
-
z00li
senior tag
Üdv!
Tesóméknak G620-as procival raktam össze gépet. Próbaképpen megnéztem egy HD videót MPCHC-val. Gond nélkül vitte, elvileg volt DXVA is (MPCHC ki is írta, feltéve hogy ez azt jelenti ) De ha gondolod bármikor ki tudom próbálni, hogy megnézzem milyen órajelen, milyen procihasználattal megy a dolog.
Z
-
Chaser
legenda
Megnéztem azt összes celeront és pentiumot, a video részleg mindnél megegyezik, akkor elvileg mind tud dxva-t. Nem tudtam kideríteni melyik meghatározás felel a dxva-ért intelnél, de ha működik a g620-nál elvileg mindnél kellene.
-
se4ever2
aktív tag
Új gép vásárlása előtt állok de sajnos nem igazán tudom mi legyen... Mindenképp itxben gondolkozom. A gép internetezésre, játékra lenne használva (játék alatt nem a crysis 2-t értem full hdban! ) Két variáció lenne. Az egyik lga 1155 alapú, core i3 2100, 4 gb dual 1333 ram, 500 gb 7200 samsung f3, msi hd 5670 (1 slotos) codegen mx-31 és chicony hipro 430W. A másik pedig ugyanez lenne csak amd e-350-es apuval.Ezzel az a probléma hogy nemtudom h például a játékoknál sokkal lassabb? Mert ha nem igazából jobb lenne ez mivel a z így megtakarított pénzből kijönne még egy ssd is.. Melyiket ajánlanátok?
-
csƵ
addikt
Srácok, lehet eladó lesz a konfigom!
-
user137
őstag
az AsRock Vision 3D HM55 chipsetre és mobil 1156-os procikra épül => kár. valszeg nem is 3Ft lesz, de szép a custom build nagyon.
[ Szerkesztve ]
-
Pisztillus
senior tag
No visszajött gariból a Modecom Feel 202 házam, a hiányzó alkatrésszel együtt. Beszereltem az alkatrészeket: Intel DG41MJ alaplap, C2D E7200 proci, 2x1 GB Kingston RAM, 160GB Seagate HDD, LG GT40N slim SATA DVD-író. A procira a Thermaltake Slim X3 hűtő került fel, szépen belefért a házba. Melegnek meleg a gép (kb. 40 °C), de még nem néztem meg pontosan, épp csak az oprendszer telepítéséig jutottam el. Jövő héten folytatom - az a lényeg, hogy már működik.
Vannak harcok, ahol veszteni szégyenletes, de győzni is megalázó. - Moldova György
-
Chaser
legenda
Megvettem a codegen mx31 házikót, cardreader + remote control verzió, ezek nélküli most nem volt. Elég korrekt, tápról nem tudok nyilatkozni, csak addig láttam amíg fogtam a házat hogy a srác könnyebben ki tudja belőle csavarozni
szerk: Pisztillus: Lapot+procit kb annyiért el tudod adni amennyiért vehetsz újan 1155-ös asrock usb3 itx lapot meg egy 2.4G-s dual celeront. Neve ne tévesszen meg, elég emberes tudása van neki Gondolom ddr2 ram van benne, annak árából meg 1x2GB ddr3 újan is kijön, használtan még lehet 2x2 is.
szerk: #8998 Nekem se kellett, és nagyon jó áron leszámolta a boltos ismerős srác, ezúton is respect neki
[ Szerkesztve ]
-
kisza25
félisten
nekem fater egyik gépében teljesít szolgálatot, behalt a benne lévő szintén codegen, venti megállt benne még jó, hogy észrevettem,
tipikus codegen, de fater nem ad pénzt ki ilyenekre, ez meg nekem úgy sem kellett volna egy percre sem...[ Szerkesztve ]
-
Pisztillus
senior tag
-
Chaser
legenda
válasz Pisztillus #8999 üzenetére
Nem pont a teljesítmény miatt mondtam. Gyakorlatilag árából kaphatsz új cuccot, ami modernebb, sztem fogyasztása is korrektebb. De te tudod
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest