Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ricshard444: iPhone 17 Pro Max - Kedves téglám
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Meggyi001: Kuponok....
- Gurulunk, WAZE?!
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Rap, Hip-hop 90'
- 
			  LOGOUT Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is. 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

Chaser legenda Megvettem a codegen mx31 házikót, cardreader + remote control verzió, ezek nélküli most nem volt. Elég korrekt, tápról nem tudok nyilatkozni, csak addig láttam amíg fogtam a házat hogy a srác könnyebben ki tudja belőle csavarozni  szerk: Pisztillus: Lapot+procit kb annyiért el tudod adni amennyiért vehetsz újan 1155-ös asrock usb3 itx lapot meg egy 2.4G-s dual celeront. Neve ne tévesszen meg, elég emberes tudása van neki  Gondolom ddr2 ram van benne, annak árából meg 1x2GB ddr3 újan is kijön, használtan még lehet 2x2 is. Gondolom ddr2 ram van benne, annak árából meg 1x2GB ddr3 újan is kijön, használtan még lehet 2x2 is.szerk: #8998 Nekem se kellett  , és nagyon jó áron leszámolta a boltos ismerős srác, ezúton is respect neki , és nagyon jó áron leszámolta a boltos ismerős srác, ezúton is respect neki 
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- G.SKILL Trident Z RGB 64GB (2x32GB) DDR4 3600MHz F4-3600C18D-64GTZR
- SAMSUNG és SKHYNIX 8GB DDR4 RAM-ok!
- Itt van egy kis Prémium AM4 lapocska! MSI MAG X570S TOMAHAWK MAX WIFI INGYEN FOX
- BESZÁMÍTÁS! 32GB G.SKILL Trident Z5 RGB 7800MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390-A Pro Z390 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U 16GB 512GB 1 év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- (Cini) Minis Forum mini PC Ryzen AI 9 HX 370 AMD Radeon 890M RAM és SSD nélkül! 1 év garanciával
- Dell 14 Latitude 5440 FHD IPS i7-1365U vPro 10mag 32GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

, és nagyon jó áron leszámolta a boltos ismerős srác, ezúton is respect neki
, és nagyon jó áron leszámolta a boltos ismerős srác, ezúton is respect neki