Új hozzászólás Aktív témák

• phulee

tag

válasz TurboK0 #61834 üzenetére

Nagyon hasznos tippek! Pont fordítva gondoltam volna, hogy a 140-esek erősebbek és érdemes ezekre alapozni. Jonsbo C6 építős fórumokon legalábbis ezt ajánlották.

Nem túl drágán szereztem 3 db BQ! Silent Wings 3 140-est. Meglátom milyenek lesznek, úgyis előbb össze szeretném rakni a gépet, hogy ténylegesen lássam lesz-e elég hely a proci hűtőnek. Ha esetleg nem válnak be, akkor lecserélem őket 120-osokra. A házban csak egy rtx2060 lesz meg sfx táp, nyilván az alaplapon meg procin kívül.

A Reduxokat én is néztem, csak nem volt egyértelmű, hogy ezek is ugyanúgy szabályozottak-e. De rákeresek, mert alapvetően előre úgyis 120-s venti megy gyárilag, és akkor alul-felül lennének a nagyobbak és elölről meg a 120-ad adna a rendszernek. Ez jó lehet így?

Ha oda jutok, akkor az ajánlott oldalt majd átnézem. Amikor még a hőskorban mi raktunk össze gépeket, akkor erősen más problémáink voltak. Ez most már egy kicsit űrtechnika, úgy érzem az alapokról tanulom újra, pedig úgy 20 évet eltöltöttem benne.

Köszi mégegyszer a kimerítő felvilágosítást! :R

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés