- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- bambano: Bambanő háza tája
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
-
LOGOUT
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sasNAXO
aktív tag
válasz
sasNAXO #61338 üzenetére
No hát akkor, ha esetleg valaki hasonló cipőben jár, a HDPLEX 250W GaN táp az AC oldalon ún. EL csatlakozókat használ. Egész konkrétan ELR-03V van a hálózati oldalon és ELP-03V van a tápegység oldalán. A bökkenő az, hogy nem tudom honnan szedték, de amit én rendeltem (tme -ről), annak picit más volt a toleranciája és cserélni kellett a tápegység oldalon is, mert veszélyes(nek tűnő)en laza volt. Csere után már jól illeszkedik.
És ennek megfelelően elkészült az egyedi belső tápkábel a gépbe.
A cpu csatit is cseréltem, ez most ezüst színű, majd egyszer egy teljesen egyedi méretű feketét összedobok, de most pont volt egy méretre passzoló másik amit kis átalakítással bele tudtam rakni. Ahogy első képen is látszik, beraktam az előlapi USB-C kábelt is; na ezzel sem vagyok túlságosan elégedett, éppen csak odafér és baromira merev kábel. Ha nagyobb hűtő lenne a gépben, valszeg nem tudnám elvezetni az alaplapi csatlakozóig.
Továbbra sem tökéletes, de alakul.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z87-G43 GAMING Z87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG STRIX Z490-G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Corsair VENGEANCE LPX 2x16GB DDR4 3200MHz CL16 - Új, bontatlan - Eladó!
- Gigabyte X870 Aorus Elite Wifi7 - Hajlott PIN + 1 érdekesség - Garis!
- Crucial Pro 96GB Kit (2x48GB) DDR5-5600 CP2K48G56C46U5
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 Plus 64GB / 12 hó jótállással
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090 - 3 év garancia
- Bomba ár! HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest