Új hozzászólás Aktív témák

• rxmiss

tag

batran mondhatjuk h nem vagyok maradektalanul elegedett az a24-v5-tel. majd olyan v7 korul mar talan rendben lesz :)

1.) nincs ventihely kialakitva a haz oldalain, pedig szerintem adna magat mindket oldalon ket-ket 80mm-esnek valo felfogatasi pont. ertem, hogy elegge szellos a haz, hogy egy (top flow) procihuto a processzort es a kornyezo alkatreszeket le tudhassa huteni, valamint ha mondjuk egy ket-haromventis lp videokartyat tesz be az ember, az is sziv maganak levegot (ha az van felul, mert a mini gumitappancsok amit adnak a hazhoz, nem emelik fel elegge ahhoz h alulrol is jelentos mennyisegu levegot lehessen szippantani). az eredetileg beletervezett flex tapnak is van sajat hutese.
    ketsegkivul en neztem be.

es az aprosagok:

2.) fekete gombbal jott piros helyett :U semmiseg, de most miert?

3.) lotyog a bekapcsologomb :U egy szazdollaros haznal ne legyen mar ilyen. a megoldas egyebkent h a mikrokapcsolot tarto ket tavtarto alol ki kell venni a muanyag alatetet es akkor mar passzentos lesz.

4.) a 'disz' feher muanyag elemet a kapcsolo mellett is belulrol fogattak fel, igy az is elvesz belul a sik feluletbol, szoval a hdplex 250w-osat nem lehet a leszedese nelkul racuppantani belul az elolapra.

szoval jobb lett volna, ha keresek elegendo mennyisegu jo felbontasu kepet es rendesen atnezem oket vagy megtapperolom eloben rendeles elott. ez, igy, ennyiert, nekem tul draga lett.

egyebkent pofas.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés