Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• gianni85

veterán

válasz coccolino #58977 üzenetére

Ne vedd készpénznek a véleményem, mert kimaradt 5-7 év PC építés, de volt már mindenféle házam, többnyire itx…
    Jonsbo-ból egy U2 azt hiszem, az alu minősége kiváló volt, de az a baj a házaikkal, hogy semmi előremutató tulajdonsága nincs, és mindig találtam valami bosszantó dolgot. Ezt úgy látszik máig nem nőtték ki, lsd az új T8 feljebb, ahol egymás ellen dolgozik a cpu cooler és a psu… dizájn jeles, alu minőség jeles, többi meh (szerintem).
    Lian li-ből valami Qhuszonvalahanyasom volt, most meg egy Dan sfx, az alu elég vékony, nem egy nagy szám, bár lehet más/újabb termékei már jobbak. Az A4 h2o pl minden téren jónak tűnik, de élőben nem láttam még.
    Fractal szerintem folyamatosan fejlődik, volt tőlük már mindenféle házam, node, define, meshify, torrent… ez az új Terra meg szerintem istencsászár, gyönyörű kivitelezéssel, előremutató funkciókkal, csak az ára :Y
    Phanteks eléggé úttörő volt amikor kijöttek, de itx vonalon sose jött be… az elvolv itx pl egy olcsó bóvli a nagyobb testvéreihez képest. Az matx (van itthon) majd 3mm vastag alu, itx-re meg alu se jutott. Nekem személy szerint ez a shift vonal se bejövős, szóval nem is nagyon foglalkozok a gyártóval mostanság.

Új hozzászólás Aktív témák