Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- bambano: A sor végén
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sasNAXO
aktív tag
Ha meggyőző választ vársz, rossz embert kérdezel.

Úgy tudom implementáció függő, de ugye ha már fel van írva az adat, akkor mirror esetén akár gyorsabban is tud kiszolgálni, mert két külön vinyóról tud olvasni két helyről. Nyilván ez nálam nem szempont...asszem, de mint írtam, most használom először.
(Nekem ugye lassú vinyók vannak benne...)
A sok lemez raid-hez viszont tudok szólni, nekem nem pontosan raid5, hanem raidz - zfs "raid5" van. Itt van egy ilyen resilvering nevű cucc, amivel a különböző lemezeken lévő adatok és checksum-ok segítségével lehet ellenőrizni a lemezeket és ez véd az ún. bitrot ellen. (Aztán hogy ez kinek kell és kinek nem, az megint egy más kérdés.)
Új hozzászólás Aktív témák
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kuponkunyeráló
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Samsung Galaxy Tab S11 - tizenegyes
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Óra topik
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Intel Core i7-5xxx "Haswell-E/EP" és i7-6xxx "Broadwell-E/EP" (LGA2011-v3)
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Garmin USB ANT Stick jeladó eladó
- Sosem használt! (Cini)Minis Forum Ryzen AI 9 HX 370 AMD Radeon 890M 96 GB RAM 2 TB SSD 1 év garancia
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával! Upd. 11.03
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest