Új hozzászólás Aktív témák

• Rick4

félisten

válasz Qkackca #58338 üzenetére

Tegnap a fél délutánt ezzel töltöttem, néztem már mindent, az elvi cél egy 4 vagy 5 hdd-t magába foglaló ház, amiből ugyan én csak egy hdd helyet használok, de más szempont is van, igaz, estére már teljesen belefáradtam, mindenféle itx házat végigcsekkoltam, de konkrétan semmi más opció sincs, bárhogy nézem az n1-et is, az n2 praktikusabb, a felépítése meg abszolút ideális, (felül a lap hűtővel, alul a vinyók és a táp) videokártya nem lesz, ez egy szerver, még videokimenet se kell, tehát azon se múlna, hogy nincs helye, itt a kialakítás attól jó, hogy ali van a vga-nak hely, cserébe befér 5 vinyó, azaz a mérettől fggetlenül ez inkább szerverház, mint bármi más.

Alis változat nem rossz, viszont az egyedi szállítás jelentős költségét szerettem volna kikerülni, az usában $145 egy ilyen ház, kb annyi, mint az alin, csak mivel ott nem egyesével vették, egyrészt más áron kapták, másrészt egy konténerben egy házra eső szállítási költség jóval kevesebb, mint azt az egyet külön nekem nyomtatgatva, élő munkában számolva logisztikázni, plusz az ár mellett fontos a garis háttér, számla, miegymás, van épp elég előnye annak, hogy nem feltétlenül az aliról vásárolunk, ha van európai képviselet!

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés