Hirdetés
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 3. rész
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- droidic: Gmail + MI: na, mi van bekapcsolva?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Aweriot: Cloudflare és mi
- Ketogén étrend
- V.Milán: Lapdiffúzor nyomáseloszlása: gondoltad volna?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rick4
félisten
válasz
D.Dani
üzenetére
mATX is jó, ha az itx neked drága, de nem igazán értem a drágaság fogalmát, hiszen valami akkor lesz valahol drága, ha máshol ugyanaz kevesebe kerül, szóval nem drága, ezek ennyiért vehetőek meg, és van aki megengedheti magának, van aki meg nem, szóval szerintem ne innen közelítsd meg.
Picosu és tápegység akármire dugható, tök lényegtelen a formátum, ugyanolyan a tápcsati minden alaplapon. Persze egy mATX lapot nem biztos hogy olyan házba tudsz majd tenni, amiben nincs kialakított hely egy atx tápnak, szóval szerintem ez se jó vonal, mert a "legkisebb" és szerintem a "halk" kitétel elúszott.A fejlesztés alatt mit értesz? Veszel most egy neked tetsző alalapot- procit- ramot, majd egy év múlva, mikor van bármi ok a cserére, a régit eladod, az újat megveszed. Nem kell ezen olyan sokat gonolkodni.
De szerintem írtam már, kell másik proci, ram, teszteket futtatni, ha a hiba megmarad, akkor a bent lévő alkatrészek valamelyike rossz, ha megszűnik, az épp kivett volt a gond.
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Melyik tápegységet vegyem?
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Flint 2 OFF topik
- OLED TV topic
- Escape from Tarkov
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S24+ / GyáriFüggyetlen / 12/256GB / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Macbook Pro 2019 Laptop A2141 i9
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3280, 100% akkumulátor
- HOWEAR HW ULTRA 3 Call okosóra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest