Új hozzászólás Aktív témák

• PROTRON

addikt

válasz Kowi84 #50990 üzenetére

Jó is ez, a topic neve mini-itx, tehát alapvetően az alaplap formfactorra vonatkozik, nincs mit szégyenlősködni a ducisággal. :D
    Bios alatt a proci full, de nem boost órajelen jár, ezt biztosan tudom, amiben nem vagyok biztos csak feltételezem hogy a többi komponens is.
    Na most az alaplapod típusát nem írtad, de a fotó alapján tutira belóg fölé a videókártya, ami jó is meg nem annyira.
    Ha mind a két egység eleve fullon járatja magát, akkor a videókártya hője miatt nehezebben tud eltávozni a csipset hőpajzsáról( ha van) a hő, de ebben a hőmérséklet tartományban ez nem probléma. Azért sem probléma, mert az állandó légáramlat segíti is a hőelvonást.
    Nekem fizikailag máshogyan van az alaplapom, nem lóg be semmi a csipset fölé és így hogy kap valamennyi légáramot a procihűtőtől idleben is 38 fok.

Chaser #50989
    Én is jókat derülök a vilanyóra számain most hogy a workstation erőgépem mellé épül a mobil mini-itx konfigom és azért már használom munkaidőn kívül. Szépen látszik a különbség az idle vagy youtube közben 150-et igénylő nagygép és a d-gpuval együtt 25-öt zabáló kicsike között.

Új hozzászólás Aktív témák