Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- mefistofeles: A furcsa hobbi.....
- sziku69: Szólánc.
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- GoodSpeed: Vanda ajándéka - 60 nap SkyShowtime előfizetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mclovin
senior tag
válasz
#16939776 #49337 üzenetére
Köszönöm!
Olyan sokat és gyakran változott az aktuális gameboy pc, hogy elengedtem az adatlap update dolgot, de most nagyon elégedett vagyok.
Igen, Giga B450 itx lap van, szóval nem a hátlapon van az ssd. Elvileg amúgy 70 celsius az operating temp, szóval...
lehet megérné a ventiket mozgatni kicsit. Amire gondoltam még, hogy az tempered glass oldalra standoff-okat rakni, akkor jobb lehetne az airflow.
hszilard666
Én egy Silverstone RvZ03-ról váltottam és semmivel sem rosszabb a vga hűtés, pedig ott külön kamrában volt, alatta egy venti tolta a hideg levegőt. Egyik házban sem ment 70 celsius fölé a 5600 xt
Speed(R)
Igen, az Atlas lett végül, köszi az ajánlást! Felfér, úgy próbáltam először, de 8 celsiussal melegebb volt a cpu terhelés alatt mint a mostani verzióban.. Pedig akkor beraktam két 80as ventit, hogy kihúzza a meleg levegőt . Plusz a táp is hangosabb volt, szerintem egymás elől szívták el a levegőt... VRM sem vészes, nem éri el a 80 celsiust.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ROG Xbox Ally X: Összefogás
- New World - az új Amazon MMORPG
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Robotporszívók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Xbox Series X|S
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- iPhone topik
- További aktív témák...
- DDR4 Memóriák Patriot Viper, G.Skill Trident Z, Kingston Fury
- MSI MPG B650 EDGE WIFI Alaplap új doboz nélküli
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) Kingston HyperX Fury 1600MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- MSI B450 TOMAHAWK MAX + Ryzen 5 3600 ( Külön is eladó )
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RX 6900XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760 WIFI i9 14900KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3090 Trinity OC 24GB LIAN LI PC-O11D 750W
- 24 GB-os RTX 3090 OEM
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3495, 91% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest