- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- suste: Openwrt Barrier Breaker 14.07 saját verzió Tp-link routerekre
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mclovin
senior tag
válasz
üzenetére
Köszönöm!
Olyan sokat és gyakran változott az aktuális gameboy pc, hogy elengedtem az adatlap update dolgot, de most nagyon elégedett vagyok.
Igen, Giga B450 itx lap van, szóval nem a hátlapon van az ssd. Elvileg amúgy 70 celsius az operating temp, szóval...
lehet megérné a ventiket mozgatni kicsit. Amire gondoltam még, hogy az tempered glass oldalra standoff-okat rakni, akkor jobb lehetne az airflow.hszilard666
Én egy Silverstone RvZ03-ról váltottam és semmivel sem rosszabb a vga hűtés, pedig ott külön kamrában volt, alatta egy venti tolta a hideg levegőt. Egyik házban sem ment 70 celsius fölé a 5600 xt
Speed(R)
Igen, az Atlas lett végül, köszi az ajánlást! Felfér, úgy próbáltam először, de 8 celsiussal melegebb volt a cpu terhelés alatt mint a mostani verzióban.. Pedig akkor beraktam két 80as ventit, hogy kihúzza a meleg levegőt . Plusz a táp is hangosabb volt, szerintem egymás elől szívták el a levegőt... VRM sem vészes, nem éri el a 80 celsiust.
Új hozzászólás Aktív témák
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Androidos tablet topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Gumi és felni topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Analóg fényképezés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Asustor NAS
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- További aktív témák...
- -BONTATLAN- Corsair VENGEANCE LPX 32GB (2x16GB) DDR4 3600MHz (Beszámítás)
- Kingston FURY Beast RGB 32GB (2x16GB) DDR4 3200MHz CL16
- G.SKILL Flare X5 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz - Garancia 2028.11.08.
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z170-A Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Patriot Signature Line 8GB DDR4 2666MHz CL19 - Új, bontatlan, több darab - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-Z87X-UD4H Z87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston Fury Renegade NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Apple 20W USB-C gyári hálózati adapter (md3j4zm/a)
- Új autó elsősegély doboz 2030 augusztusig jó
- Dell Precision 3561 Core i9 11950H, 16-32GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
lehet megérné a ventiket mozgatni kicsit. Amire gondoltam még, hogy az tempered glass oldalra standoff-okat rakni, akkor jobb lehetne az airflow.