Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
-
LOGOUT
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mclovin
senior tag
válasz
üzenetére
Köszönöm!
Olyan sokat és gyakran változott az aktuális gameboy pc, hogy elengedtem az adatlap update dolgot, de most nagyon elégedett vagyok.
Igen, Giga B450 itx lap van, szóval nem a hátlapon van az ssd. Elvileg amúgy 70 celsius az operating temp, szóval...
lehet megérné a ventiket mozgatni kicsit. Amire gondoltam még, hogy az tempered glass oldalra standoff-okat rakni, akkor jobb lehetne az airflow.hszilard666
Én egy Silverstone RvZ03-ról váltottam és semmivel sem rosszabb a vga hűtés, pedig ott külön kamrában volt, alatta egy venti tolta a hideg levegőt. Egyik házban sem ment 70 celsius fölé a 5600 xt
Speed(R)
Igen, az Atlas lett végül, köszi az ajánlást! Felfér, úgy próbáltam először, de 8 celsiussal melegebb volt a cpu terhelés alatt mint a mostani verzióban.. Pedig akkor beraktam két 80as ventit, hogy kihúzza a meleg levegőt . Plusz a táp is hangosabb volt, szerintem egymás elől szívták el a levegőt... VRM sem vészes, nem éri el a 80 celsiust.
Új hozzászólás Aktív témák
- G.SKILL Trident Z5 Royal Neo Silver 64GB (2x32GB) DDR5 6000MHz CL30 - Élettartam garancia
- RAM Bazár!!! Corsair, Hyperx, minőségi fémházas DDR4-es RAM-ok kiárusítása 8-32 GB-ig akár KIT-ben i
- ASUS ROG Strix X570-F Gaming Alaplap
- DDR5 G.SKILL Trident Z5 Neo RGB 6000MHz (AMD EXPO) 32GB - F5-6000J2836G16GX2-TZ5
- Laptop memória 32gb-os/Kingston KCP432SD8/32/ 2TB NVME SSD PM9A1A 50ezer
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8600G / 6700XT 12GB / 16GB DDR5 / 512 SSD + 2TB HDD!
- LG 65G4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Használt számítógépek/merevlemezek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost/PostaPont!
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 13 2020 M1 8GB 256GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
lehet megérné a ventiket mozgatni kicsit. Amire gondoltam még, hogy az tempered glass oldalra standoff-okat rakni, akkor jobb lehetne az airflow.