- WhrlpoolMind: Búcsú a HD3870-től
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mclovin
senior tag
válasz
#16939776 #49337 üzenetére
Köszönöm!
Olyan sokat és gyakran változott az aktuális gameboy pc, hogy elengedtem az adatlap update dolgot, de most nagyon elégedett vagyok.
Igen, Giga B450 itx lap van, szóval nem a hátlapon van az ssd. Elvileg amúgy 70 celsius az operating temp, szóval...
lehet megérné a ventiket mozgatni kicsit. Amire gondoltam még, hogy az tempered glass oldalra standoff-okat rakni, akkor jobb lehetne az airflow.
hszilard666
Én egy Silverstone RvZ03-ról váltottam és semmivel sem rosszabb a vga hűtés, pedig ott külön kamrában volt, alatta egy venti tolta a hideg levegőt. Egyik házban sem ment 70 celsius fölé a 5600 xt
Speed(R)
Igen, az Atlas lett végül, köszi az ajánlást! Felfér, úgy próbáltam először, de 8 celsiussal melegebb volt a cpu terhelés alatt mint a mostani verzióban.. Pedig akkor beraktam két 80as ventit, hogy kihúzza a meleg levegőt . Plusz a táp is hangosabb volt, szerintem egymás elől szívták el a levegőt... VRM sem vészes, nem éri el a 80 celsiust.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gitáros topic
- Motoros topic
- Filmvilág
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Nothing Phone (3) – tervezett kaotika
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- iPhone topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- G.SKILL Trident Z5 Neo RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz F5-6000J3038F16GX2-TZ5NR
- ASUS ROG STRIX X870-A GAMING WIFI Jövőálló alaplap, prémium VRM-mel! 3év garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z87-G43 GAMING Z87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z97X-Gaming 3 Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B85M-D3H B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 440 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest