- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- N€T0X|N: SSD hűtés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- perge666: Anbernic kézikonzolok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Janby
tag
Szia.
A több óra használat mit takar? Mit használsz? Paszta milyen van a procin? Az említett Rajintek hűtő nem sokban különbözik a gyáritól, úgyhogy nem hinném, hogy sok változást hozna. A beszerelt ventik hol/hogyan helyezkednek el a házban?
Nekem a Scythe Shuriken Rev. B van a procin, viszont nálad a ramodtól nem férne el( a Viperát is meg kellett skalpolni) Én egy magasabb Top flow hűtővel próbálkoznék.Példa
(#46222) shteer : Ha azt nézzük, hogy gyárilag 95 fokig mehet, akkor persze nem sok. Ha azt, hogy egy aránylag tágas házban van jó sok ventivel megtámogatva, akkor szerintem is kevesebbnek kellene lennie. Nekem még 50 fok fölött nem volt a procim, bár nálam a játék terheli legjobban...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nők, nőügyek (18+)
- Battlefield 2042
- Gaming notebook topik
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Kingston FURY 64GB KIT DDR4 3200MHz CL16 Beast Black
- ASRock X670E STEEL LEGEND Alaplap
- Asus Rog Srtix Z790-H Gaming Wifi eladó 2026.12-ig magyar garival! - Eladva, értékelésre vár
- Crucial Ballistix 16 GB (2x8 GB) 3600 MHz CL16 DDR4-kit eladó
- Corsair Vengeance LPX 32 Gb KIT 3200 MHZ Bontatlan. Új!!!!!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3049, 94% Akkumulátor
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- iPhone XR 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3115
- 8 GB-os GeForce RTX 2060 SUPER (OEM HP) - garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest