- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Luck Dragon: Óraátállítás
-
LOGOUT
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ispy
nagyúr
válasz
AxBattler
üzenetére
Jó kérdés, én januárban vettem aqua-ból, fekete metis classis és ilyet kaptam, én is meglepődtem, mert nem tudtam, hogy volt egy kis ráncfelvarrás.
Az ablakot még nem rögzítettem, nincsen benne semmi
még most agyalok rajta, hogy mi legyen, mert a hagyományos plexi az olyan fosch, hogy azonnal tele lesz mikrókarcokkal, edzett üveg vastag (min. 4 mm) és ráadásul nem csinálnak 37 cm átló alatt (megkérdeztem....), szóval most vadászok céget, ahol méretre vágva is készítenek Optical HC-s plexit, ami egy karcálló bevonattal van ellátva, 1 vagy 2 oldalon.Még az is megfordult a fejemben, hogy sima 2mm-es ablaküveget rakok bele, csak az nem annyira biztonságos, ha neadjisten törik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Valószínűleg késnek majd a Valve új Steam eszközei
- BestBuy topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Xbox Series X|S
- Netflix
- Android szakmai topik
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- Kingston FURY Beast 32GB (2x16GB) DDR4 2666MHz (Beszámítás)
- Kingston FURY 32GB (2x16GB KF560C36BBEK2-32) DDR5-6000 CL36 - Garanciális
- DDR3L laptop ram, mennyiségi kedvezmény!
- HyperX Fury 2x8GB 3200MHz DDR4 kit/ Beszámítás OK!
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z170A Krait Gaming 3X alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol Starfield extrákkal garanciával
- NVIDIA Quadro P400 2GB GDDR5 PCI-e videokártya
- GAMER PC! Ryzen 5700X / 32GB DDR4 / RX 6800 XT / 512GB NVMe / 650w Gold! BeszámítOK
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo IdeaPad Slim 5 OLED i7-13620H 16 GB DDR5 512SSD FHD+ Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
még most agyalok rajta, hogy mi legyen, mert a hagyományos plexi az olyan fosch, hogy azonnal tele lesz mikrókarcokkal, edzett üveg vastag (min. 4 mm) és ráadásul nem csinálnak 37 cm átló alatt (megkérdeztem....), szóval most vadászok céget, ahol méretre vágva is készítenek Optical HC-s plexit, ami egy karcálló bevonattal van ellátva, 1 vagy 2 oldalon.