Új hozzászólás Aktív témák

• Goose-T

veterán

válasz Goose-T #39838 üzenetére

Szívás van két ágon is: tegnap beleraktam az A10-7850K-s gépet az FI-01B-be, de abba csak 20mm vastag ventilátor fér, amit viszont eddig használtam (Yate Loon D12SM-12C), az nem PWM-es. Az ASRock FM2A85X-ITX tudta szabályozni annak is a sebességét, de a Giga F2A88XN-WiFi nem, így most teljes fordulaton pörög, ami nem annyira csendes. Az egyetlen típus, ami még megfelelne, és PWM-es, az a DeepCool GS120, de július vége óta nem lehet sehol kapni. Most mondjuk megrendeltem valami XPlaza nevű cégtől, ahol véletlenül úgy jelezték, hogy raktáron van, de valószínűleg csak tévesen. Még a MobilX-nél is jelezték, hogy van belőle, ha ez nem jön be, akkor azt is megpróbálom.

A másik szopóág az az, hogy nem tudok Windows-t telepíteni jelen állapotban a gépre, mert a Giga alaplapon csak HDMI és DVI-D kimenet van, és a tévé meg nem támogatja azokat a felbontásokat, amiket használ a BIOS és a telepítő. Az ASRockon volt VGA kimenet, azzal egyszerű volt a dolgom. Majd odacuccolom a monitor mellé a gépet, csak kicsit kényelmetlen lesz így.

Új hozzászólás Aktív témák