Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Meggyi001: Chrome - Kérjük vissza a Chrome alsó letöltési sávját
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dni
őstag
Sziasztok!
Bár csak részben kapcsolódik a topichoz, de gondoltam, megkérdezem a nagyérdeműt, hátha a sokat látott-hallott kollégák tudnak segíteni. Egy Alpenföhn Silvretta hűtőt szeretettem volna venni, eboltban meg is rendeltem, tegnap elmentem érte és Panorama-t küldek helyette. Mondtam a helyszínen, hogy köszi ezt nem, mert nem fér be a házikóba, az eredetit vinném inkább. Ma hívtak, hogy nem tudják beszerezni, valami mást kellene választanom. (Közben tegnap este eszembe jutott, hogy van egy i5 részmagos hűtőm a fiókba, amit fel is pattintottam a i5 6500T procimra. Nagyjából jó is, de lehetne egy kicsit halkabb.)
Ahogy újra elkezdtem böngészni a lehetséges opciókat rátaláltam az alábbi tesztre, ami alapján az derül ki, hogy egy i5 stock cooler nem hűt jobban és nem csendesebb mint egy Scythe Kozuti vagy egy Noctua NH-L9i nem is beszélve a Raijintek Zelos-ról. Létezik ez? Mert ha igen, akkor hanyagolom a 6-9-15ks procihűtő beszerzését 1-2db-el halkabb hűtőért.
Scythe Kozuti Mini-ITX CPU Heat Sink Review
Válaszaitokat, ötleteiteket előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- VADIÚJ Bontatlan! Honor 400 Lite 8/256 AMOLED 120Hz Velvet Grey, Dual SIM
- Dell G15 5520 Gamer FHD IPS 120Hz i7-12700H 14mag 16GB 512GB Nvidia RTX 3060 6GB 140W Win11 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i7 8700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman N4 ADATA 600W
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 12/13/14 gen processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest