Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• rover45

őstag

Noctua NH-L9i + i3-3225 + Asus P8H77-I

Az biztos, hogy ki van centizve a tegnapi és a mai alaplapnál is a borda helye :)
    Nem értem mi az oka, de a tegnapi beszerelésnél, ugyanúgy hagyva a venti beállításokat, gyakorlatilag egyforma hangosnak tűnt a gyárival. Ma viszont egy Kozuti helyére téve, szintén hagyva a korábbi beállításokat sokkal csendesebbnek tűnik, mármint a Kozutinál, pedig itt egy zsúfoltabb házba került.
    Egyetlen dolog, ami itt ki is bukott. Tegnap is figyeltem a másik lapnál, hogy a Noctuát az alaplaphoz fogató 4 csavarnak, szerintem túlzottan is vastag a feje. Tegnap a másik házban épp befért az alaplap és a tálca közé, de most, az ISK100(és gondolom az ISK110nél is ugyanígy van), a teljes magasságú 2,5" ssd/merevlemezeket nem lehet teljesen visszarakni a helyükre. Cirka 1,5-2mm az, amennyivel több helyre lenne szükség hozzá. Így most gyakorlatilag az ssd háza nekifeszül 2 csavarfejnek úgy, hogy a merevlemez tartót csak épphogy rögzítettem a csavarjaival.

szerk:
    Duracellm...: Nem tudom meghatározni, az a suhogós ventilátor hang :) De simán elképzelhető, hogy csak beállítás probléma, majd játszok vele. Azért fontos/zavaró, mert mindegyik gép 70-80%os terhelésen megy és fejhez, monitorhoz elég közel vannak elhelyezve :) Majd kitapasztalom :)

Új hozzászólás Aktív témák