Új hozzászólás Aktív témák

• HookR

addikt

válasz radi8tor #19644 üzenetére

Worlddominationplan - "Ez ugyan nincs feltüntetve a rajzon, de az 5-ös remote érintkezőt vagy fixen összekötöd egy GND-dal, vagy beiktatsz közéjük egy (billenő)kapcsolót, ahogy én is tettem."
    A billenőkapcsoló közbeiktatása nem opcionális, hanem kötelező (már ha jól értem azért), hogy stabilizálódjon a 12V, mielőtt bekapcsol az alaplap (védelme és eleve el se induljon).

====================================

(#19645) ZetorGumi: Ez biztos? Már korábban is felmerült a kérdés, de érdemi válasz hiányában maradt a feltételezés, hogy valószínűleg a picoPSU nyákjának vezetékei jelenthetik a korlátozó tényezőt. Hangsúlyozom: nem tudom, azért kérdem.

(#19648) prmcsk: Biztos forrásból tudom, hogy működik. :)
    Mi több elvileg a 12V-os vezetékeket 3 felé elosztva a VGA kiegészítő tápcsatlakozóját is meg lehetne közvetlen táplálni, hogy a HD7750-nél erősebb (pl. R7 260X vagy HD7850) kártya is beleférhessen a Dell DA-2 által meghatározott 220W-os keretbe. Természetesen ilyenkor ennek megfelelően alacsonyabb fogyasztású CPU-t kellene alkalmazni. Mondjuk olyan 35-45W TDP körülinek még bele kellene férnie, hogy maradjon elegendő biztonsági tartalék, illetve fogyasztási keret a konfigot alkotó többi alkatrésznek.
    Persze gyakorlati tapasztalatok hiányában kéretik fenntartásokkal kezelni a dolgot. Mindenesetre elméleti akadályát nem látom.

(#19649) longwild: A paramétereik alapján a kitűzött célnak mindkettő megfelel, de hátha beeseik valaki, akinek van valamelyikkel gyakorlati tapasztalata is.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés