- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Samsung Galaxy SmartTag2-esek a tolvajok ellen!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rick4
félisten
Na itt tart ez a gépcsere dolog nálam:
Gondoltam eladom a régi gépem (1 éves volt A10-5700K procival, thermaltake armor házzal), rá is csaptak, elvitték. Vettem Anyukámnak karácsonyra egy mini itx konfigot, plusz pár nap múlva, még karácsony előtt magamnak is egyet, nem nagy cucc, Gigabyte itx lap, meg G2020-as proci. Aztán kigondoltam, hogy ez így nem lesz jó, a két ünnep között vettem egy másik házat, ami gyakorlatilag itx méret, de belemegy az egyik féle microATX lap. Belefaragtam a másik lapot, meg vettem 2X4GB DDR3-as ramot, mert felesleges a 2X8, inkább eladom. Szóval összeraktam. Kér nap után rájöttem, hogy mégse jó ez így, elcseréltem Anyukám Asrock alaplapját az enyémre, hiszen a Gigabyte támogatja az ő G1620.-as prociját, az Asrock támogatja az én G2020-asomat, és ezzel visszaköltöztem a mini itx házba. Maradt egy ház, meg egy Asrock lap, mindkettő 2 napos ma. Tegnap feltelepítettem az új minire mindent, oké jó ez így... Ma kitaláltam, hogy ez se jó, megrendeltem egy Asrock H81 ITX 1150-es foglalatos lapot, meg egy i3- 4130-as procit, holnap megyek érte... Mostmár legalább a ház tuti. LC power 1360...
Asszem túl sok időm van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Formula-1
- Nintendo Switch 2
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- BestBuy topik
- Milyen autót vegyek?
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Gigabyte Z97X-UD5H + i7-4790K + 16GB DDR3
- Asrock B760M PRO RS
- Lenovo Legion 2026ig Garis Gamer Laptop 165hz i5 11400H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB 130W
- több db DDR4 laptop ramok 2x8Gb (7e) 2x16Gb (18e) és 2x32GB (35e) párban garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS MASTER RTX 3070 8GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 30 Ciklus - 100% Akkumulátor - 8GB/256GB SSD - MAGYAR - Éjfekete
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged