Hirdetés
- SzDavid99: Van 20 perced? Akkor tanulj meg koreait olvasni!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- mefistofeles: A furcsa hobbi.....
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rick4
félisten
Na itt tart ez a gépcsere dolog nálam:
Gondoltam eladom a régi gépem (1 éves volt A10-5700K procival, thermaltake armor házzal), rá is csaptak, elvitték. Vettem Anyukámnak karácsonyra egy mini itx konfigot, plusz pár nap múlva, még karácsony előtt magamnak is egyet, nem nagy cucc, Gigabyte itx lap, meg G2020-as proci. Aztán kigondoltam, hogy ez így nem lesz jó, a két ünnep között vettem egy másik házat, ami gyakorlatilag itx méret, de belemegy az egyik féle microATX lap. Belefaragtam a másik lapot, meg vettem 2X4GB DDR3-as ramot, mert felesleges a 2X8, inkább eladom. Szóval összeraktam. Kér nap után rájöttem, hogy mégse jó ez így, elcseréltem Anyukám Asrock alaplapját az enyémre, hiszen a Gigabyte támogatja az ő G1620.-as prociját, az Asrock támogatja az én G2020-asomat, és ezzel visszaköltöztem a mini itx házba. Maradt egy ház, meg egy Asrock lap, mindkettő 2 napos ma. Tegnap feltelepítettem az új minire mindent, oké jó ez így... Ma kitaláltam, hogy ez se jó, megrendeltem egy Asrock H81 ITX 1150-es foglalatos lapot, meg egy i3- 4130-as procit, holnap megyek érte... Mostmár legalább a ház tuti. LC power 1360...
Asszem túl sok időm van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Tudományos Pandémia Klub
- Projektor topic
- Autós topik
- Elektromos autók - motorok
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- SzDavid99: Van 20 perced? Akkor tanulj meg koreait olvasni!
- World of Tanks - MMO
- Milyen joysticket vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- ASRock B550 Phantom Gaming 4 alaplap
- Corsair Vengeance RGB 2x16GB DDR5 6000MHz CL30 - Új, 1 év gari - Eladó!
- ASUS PRIME Z590-P
- MSI MEG Z-790 ACE alaplap + INTEL CORE I9 13900K proci + 32 GB DDR5 memória Félkonfig
- Macbook Pro 2019 // i7 // 16/512GB // Számla+Garancia //
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- Dell Latitude 7410 karbon i7 10610U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest