Új hozzászólás Aktív témák

• Rick4

félisten

Na itt tart ez a gépcsere dolog nálam:
    Gondoltam eladom a régi gépem (1 éves volt A10-5700K procival, thermaltake armor házzal), rá is csaptak, elvitték. Vettem Anyukámnak karácsonyra egy mini itx konfigot, plusz pár nap múlva, még karácsony előtt magamnak is egyet, nem nagy cucc, Gigabyte itx lap, meg G2020-as proci. Aztán kigondoltam, hogy ez így nem lesz jó, a két ünnep között vettem egy másik házat, ami gyakorlatilag itx méret, de belemegy az egyik féle microATX lap. Belefaragtam a másik lapot, meg vettem 2X4GB DDR3-as ramot, mert felesleges a 2X8, inkább eladom. Szóval összeraktam. Kér nap után rájöttem, hogy mégse jó ez így, elcseréltem Anyukám Asrock alaplapját az enyémre, hiszen a Gigabyte támogatja az ő G1620.-as prociját, az Asrock támogatja az én G2020-asomat, és ezzel visszaköltöztem a mini itx házba. Maradt egy ház, meg egy Asrock lap, mindkettő 2 napos ma. Tegnap feltelepítettem az új minire mindent, oké jó ez így... Ma kitaláltam, hogy ez se jó, megrendeltem egy Asrock H81 ITX 1150-es foglalatos lapot, meg egy i3- 4130-as procit, holnap megyek érte... Mostmár legalább a ház tuti. LC power 1360...
    Asszem túl sok időm van. :D

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés