Új hozzászólás Aktív témák

• Gaben01

őstag

Sziasztok!

Tanácsra lenne szükségem.Adott az adatlapomon is látható konfig,amihez nemrég sikerült >Deego.. kollégától beszereznem egy AXP-100 hűtőt a gyári ventijével és egy 12-es Be Quiet ventivel.A beszerelésnél jöttek a gondok.Ha úgy szereltem fel a hűtőt,hogy az párhuzamos (a heat-pipeokat viszonyítom) a ram slotokkal,akkor belóg a cpu foglalathoz közelebbi foglalat fölé,így az egyik ramot nem tudom használni.Ha a ramslotokra merőlegesen szerelem föl,akkor vagy megint csak belóg (mindkét slot fölé) vagy a házban levő hátsó 12-es venti miatt nem megy rá a bordára még a gyári vékony venti se. Próbálom elcserélni a ramjaimat low-profile kitre,de nem túl sanszos,az eladást meg hanyagolnám (9K-ért viszem és társai...). Jelenleg 3 megoldáson gondolkodok: 1) eladom az AXP-100-at és veszek egy kompakt Corsair csodát, 2) kiszedem a hátsó 12-es ventit és így már be tudom tenni akár a 12-es Be Quiet ventivel is (túl nagy hőt egyébként se termel az i3 3225, van mellette 2hdd, a ház elejében pedig egy 20-as CM venti tolja be a levegőt), 3) visszarakom a gyári hűtőt az i3-ra. Ti mit javasoltok?

Új hozzászólás Aktív témák