- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- Sgr_A: Számítógépeim aktualizálása cseréje
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gerner1
- kemotox: Ki érti ezt?
-
LOGOUT
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geller72
veterán
Sziasztok. Kellene egy kis segítség, mert ebben a témában nem vagyok annyira penge. Össze szeretnék rakni egy hordozható, de teljes értékű gépet.
Amit kinéztem:Ház:
-HKC SM01 430W táppal
-Lap:GIGABYTE GA-H61N-USB3
-Proci valószínűleg egy i5, vagy i7 lenne.
-ODD nem lenne, tehát a nagy meghajtó helye üresen maradna. (Ez a későbbiekben a hely és a szellőzés miatt lehet fontos)
-2.5" SSD
-A későbbiekben kisebb, natív VGA belerakása. Pl. Sapphire VaporX 5750.Kérdéseim:
1.) - Milyen procihűtő fér el ebben a házban?
2.) - Milyen szabványú VGA fér el ebben a házban. Sima, vagy csak low profilos? Max hossza?
3.) - A specifikációban 3.5-ös hdd beépítési lehetőség is van, ám fórumokon ezt cáfolják.
4.) - A lap elvileg tudja a sata 3-at, ám olvastam arra utaló jeleket, hogy nem, csak sata 2-t.
5.) - Olvastam, hogy a táp gyárilag kurva bénán van beépítve. ennek fényében nem lesz e problémám ennek a lapnak a beépítésével, a hűtéssel, egyebekkel?
6.) - Van e a lapnak max TDP limitje a procira nézve?
7.) - Van e valamilyen hátránya a H61-es chipsetnek?Szívesen meghallgatnék véleményeket, akinek van ilyen házikója, esetleg hasonló lappal.
Még valami. Van egy Dell Optiplex FX 160-am, (DC01T) ami egyszer csak be sem kapcsol. Hazajöttem 2 hónap után, előtte még ok, most meg bekapcsolnám, de semmi. Ha valakit érdekel, eladó lehet..
.
Köszönettel:
Geller
Új hozzászólás Aktív témák
- Vadiúj videókártyák! Kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E14 G1: i5-10G I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- ÚJ OMEN Transcend 14 - 14"2.8K OLED 120Hz - Ultra 7 155H - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év gari
- Honor X6b 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest