Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Geller72

veterán

Sziasztok. Kellene egy kis segítség, mert ebben a témában nem vagyok annyira penge. Össze szeretnék rakni egy hordozható, de teljes értékű gépet.
    Amit kinéztem:

Ház:
    -HKC SM01 430W táppal
    -Lap:GIGABYTE GA-H61N-USB3
    -Proci valószínűleg egy i5, vagy i7 lenne.
    -ODD nem lenne, tehát a nagy meghajtó helye üresen maradna. (Ez a későbbiekben a hely és a szellőzés miatt lehet fontos)
    -2.5" SSD
    -A későbbiekben kisebb, natív VGA belerakása. Pl. Sapphire VaporX 5750.

Kérdéseim:

1.) - Milyen procihűtő fér el ebben a házban?
    2.) - Milyen szabványú VGA fér el ebben a házban. Sima, vagy csak low profilos? Max hossza?
    3.) - A specifikációban 3.5-ös hdd beépítési lehetőség is van, ám fórumokon ezt cáfolják.
    4.) - A lap elvileg tudja a sata 3-at, ám olvastam arra utaló jeleket, hogy nem, csak sata 2-t.
    5.) - Olvastam, hogy a táp gyárilag kurva bénán van beépítve. ennek fényében nem lesz e problémám ennek a lapnak a beépítésével, a hűtéssel, egyebekkel?
    6.) - Van e a lapnak max TDP limitje a procira nézve?
    7.) - Van e valamilyen hátránya a H61-es chipsetnek?

Szívesen meghallgatnék véleményeket, akinek van ilyen házikója, esetleg hasonló lappal.

Még valami. Van egy Dell Optiplex FX 160-am, (DC01T) ami egyszer csak be sem kapcsol. Hazajöttem 2 hónap után, előtte még ok, most meg bekapcsolnám, de semmi. Ha valakit érdekel, eladó lehet..:(.

:R
    Köszönettel:
    Geller

Új hozzászólás Aktív témák