- sziku69: Szólánc.
- Kalacskepu: Elrontott Radeon X1950 Pro megjavítása
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- talmida: Változások
- 25
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- kreténtehén: Gazdit keresünk
-
LOGOUT
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
toldy
őstag
Azon, agyalok hogy nekiesek a q09nek és végok hátulra egy félmagas bővítőhelyet, így az jó lesz wifinek,tunernak, vganak stb. Egyébként milyen magas egy olyan nyílás?
Ja egyébként.
A hász megjelenése, kialakítása, anyagminősége tetszik, jó. Összeszerelés, majdnem jó, ugyanis az egyik alaplaptartó pöcök nemegészen ott volt ahol kellene lennie, így az megkellett feszegetni hogy okés legyen. A kábelezés szokásos idióta találta ki. A táp kábelei ( ja egyébként okés a táp hangja, nem egy zen, de bővel viselhető, egyébként fsp ) éppen okésak, és szívtam egy nagyott mert csak egy sata egy molex van rajta, így utaztam egy órát mire szereztem egy molex-sata átalakítót. Így most bekerült egy samu 830 64g ssd. A ház kábelei meg "km" hosszúak. A gyári 8cm ventiről nem tudok nyilatkozni mert elsődolgom volt kivenni, és végül nem raktam be másikat. Az usb3 alaplapi így azt is át kellett alakítani, ami plusz madzag.
pár kép
Új hozzászólás Aktív témák
- Monitor hiba topik
- Subaru topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Sorozatok
- Sony és Samsung érzékelők a Vivo X300 Pro kamerarendszerében
- Vizsgálat indult, a Meta chatbot gyerekekkel folytatott romantikus beszélgetést
- BIOS topic
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Fotók, videók mobillal
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- HP ZBook Studio G8 WorkStation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1200 15.6" FHD IPS 1 év garancia
- Lenovo Thinkpad Tablet X1 Gen 3
- Új Dell 13 Inspiron 5310 FHD+ IPS i5-11300H 4.4Ghz 8GB 256GB Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Akció! Paidashu 10600MAH / 20700MAH Powerbank olcsón!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest