Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

Sikerült ráapplikálni Nexus Low-7000-et az asroc itx-es lapra!
    Felszerelni, csakúgy tudtam a hűtőt hogy hűtő a lap közepe felé tájolódik. Mert különben a CPU táp csatlakozója útban volt a szélső hőcsőnek. Viszont így mind a négy rálóg a vga portra...

Leszedtem a ventit és a -lapra, dobozba felszerelt állapotban- felnyitottam a hűtőt kb.:30°-ra a lap síkjától. Egy 40*60-as keményfán darab és rongyon megtámasztva a hőcsöveket sérülésmentesen beljebb tudtam tolni rajta 5-6mm-t a lap közepe felé. így nyeretem, egy szlotot! Annyi A negatívum hogy feljebb került a hűtő kb.: 3-4mm-el.

A talp fölött lévő+ alu borda nem sokat érhet, ugyan is 0,3mm rés van a talp és a közötte. és nem volt hőmérséklet különbség ha volt közte hővezető paszta vagy ha nem.
    Van hozzá négy mylar öntapadós alátét(műanyag korong) nem lehetett központosan felragasztani, túl-méretes! a hűtőnek feljelölt helyről kilógott és ott már alkatrészek voltak, 8*0,6mm-es gumi alátétre cseréltem. A hűtő hátuljához kapott fehér 2mm-es műanyag alátéteteket lecseréltem to-220-as tranzisztorokhoz szánt szigetelőre, ez központosan tartotta a hűtőt, és bátrabban mertem meghúzni a csavarokat, nem csak 4 menetel kapaszkodott az M3-as csavar.

5V-ra kötöttem a hozzá kapott ventilátort, szélzaja OK viszont van motorhangja, így mennie kell valószínű.
    A hőmérsékletek így: Idle: 35-37C° Prime: 55-57C° Tamb:22C°
    Passzívan(levett ventivel) simán el-netezgettem rajta, 50-52C-alatt maradt :DDD

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés