- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Carlytoo: Pánikszindróma #3
- sziku69: Szólánc.
- Pánikbetegség, szorongás
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
-
LOGOUT
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Sikerült ráapplikálni Nexus Low-7000-et az asroc itx-es lapra!
Felszerelni, csakúgy tudtam a hűtőt hogy hűtő a lap közepe felé tájolódik. Mert különben a CPU táp csatlakozója útban volt a szélső hőcsőnek. Viszont így mind a négy rálóg a vga portra...Leszedtem a ventit és a -lapra, dobozba felszerelt állapotban- felnyitottam a hűtőt kb.:30°-ra a lap síkjától. Egy 40*60-as keményfán darab és rongyon megtámasztva a hőcsöveket sérülésmentesen beljebb tudtam tolni rajta 5-6mm-t a lap közepe felé. így nyeretem, egy szlotot! Annyi A negatívum hogy feljebb került a hűtő kb.: 3-4mm-el.
A talp fölött lévő+ alu borda nem sokat érhet, ugyan is 0,3mm rés van a talp és a közötte. és nem volt hőmérséklet különbség ha volt közte hővezető paszta vagy ha nem.
Van hozzá négy mylar öntapadós alátét(műanyag korong) nem lehetett központosan felragasztani, túl-méretes! a hűtőnek feljelölt helyről kilógott és ott már alkatrészek voltak, 8*0,6mm-es gumi alátétre cseréltem. A hűtő hátuljához kapott fehér 2mm-es műanyag alátéteteket lecseréltem to-220-as tranzisztorokhoz szánt szigetelőre, ez központosan tartotta a hűtőt, és bátrabban mertem meghúzni a csavarokat, nem csak 4 menetel kapaszkodott az M3-as csavar.5V-ra kötöttem a hozzá kapott ventilátort, szélzaja OK viszont van motorhangja, így mennie kell valószínű.
A hőmérsékletek így: Idle: 35-37C° Prime: 55-57C° Tamb:22C°
Passzívan(levett ventivel) simán el-netezgettem rajta, 50-52C-alatt maradt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó 2db Nokia steel hr hibrid okos óra dobozával
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Xiaomi Redmi 10 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Gamer PC - Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 256SSD+500GB HDD
- Samsung S23+ 256GB Állapot: 10/10 6 hónap jótállás!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest