- Ingyen kellene, de tegnapra
- Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- "Egyszerű" Ügyfélkapu+ regisztráció
- Szivat a ONE. Digi és követeléskezelő (Második rész)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT.hu
Mindent a robogókról / kis motorokról topik
Első hozzászólás előtt olvasd át a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz Topiccsendőr #8878 üzenetére
Most pedig én nem bírom ki, hogy ne szóljak be. Elhiszem, hogy nagyon képben vagy, de ezért még nem kellene leszólni azt, aki számodra értelmetlennek tűnő kérdéseket tesz fel, leírja a tapasztalatait. Nem szakterületem, nem szereltem nyolc évesen Simsont Apámmal, most 20 évesen lett először saját motorom. Kérlek, ha számodra ennyire triviálisak a kérdéseim, röhögj rajta, de olts le mindegy egyes alkalommal. Biztos vagyok benne, hogy Te sem úgy születtél, hogy fejből megmondod mennyi és milyen arányú keverék ideális egy adott blokknak. Lehet, hogy nem kérdeztél semmit úgy "tudatlanul", de én teszem. Igenis megkérdezem, utánanézek. Igyekszem "művelődni". Régebben is tettem fel kérdéseket itt motorvásárlással kapcsolatban, akkor nem voltál aktív tag, és meglepő módon a többiek, akik segítettek (főleg runner 125, birdhouse) egy alkalommal sem szóltak le, pedig ez alapján okuk lett volna. Holnap megyek és veszek is egy öntöttvas éket, jó lesz fát repegetni...
De legalább megtudtam miért van szükség szívatóra...az is valami. A motor pedig az említett (számomra problémától eltekintve) jól van, könnyen indul, szépen jár, jól megy. Összehasonlítva egy majdnem újjal nyilván nem lehet, de korához képest jó a motorja és jól is néz ki, a szerelő szerint is. Legyen felhasználói hiba, feles szívatóval ki lehet húzni az a pár percet, amíg felmelegszik, kár hogy elengedve egy negyedig csúszik vissza magától, ha csak félig menne, nem kellene hozzányúlni sem. De ha ez ennyire alapdolog, akkor nem rinyálok. Nyáron úgyis gyorsabban felmelegszik (remélhetőleg) majd üzemi hőfokra.
Nem mondom, hogy bármelyik márka is szar lenne. Egész egyszerűen eddig azzal (a kettővel) jártam, ahhoz szoktam hozzá. Most mással járok, ahhoz kell hozzászoknom.
[ Szerkesztve ]
'' Az élet egyszerű. Döntéseket hozol és nem nézel vissza.'' // Tomorrow's just your future yesterday!
Új hozzászólás Aktív témák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Társasjáték topic
- Apple notebookok
- Ukrajnai háború
- CES 2025: Kezünkben a Mudita Kompakt, az E-ink kijelzős anti-telefon
- Motorola Moto G54 5G Power Edition - nem merül le
- Windows 11
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Poco X6 Pro - ötös alá
- További aktív témák...
- ÚJ Besen BS20 Smart 11-22kW elektromos autó töltők GARANCIÁVAL, számlával, készleten
- Üveg tolóajtó RS 120 85x205 cm
- ÚJ! Newskill Valkyr fekete gamer, irodai szék
- Egyedi gyártású 2 férőhelyes/2 személyes számítógépasztal/íróasztal 150x100x75
- Secretlab TITAN Evo "Soft Weave"- XL - 5 év garancia Bontatlan, Új, Számlával