Hirdetés
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Random25: Windows 11 telepítés Pendriveról
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
Mindent a robogókról / kis motorokról topik
Első hozzászólás előtt olvasd át a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tamás9x
őstag
Ezek a kis körváltós vackok elég jók, de ha zavar, akkor a váltókereket ki lehet cserélni határolósra, és onnantól nem forog körbe. Ha nem hajszolja az ember 1,5-1,8litert eszik százon +/- a km óra csalása... Nagyon szeretem ez volt az első lokk a kismotoromban, minden IS van hozzá gombokért.
-
RJ45
tag
válasz
macilaci78 #84298 üzenetére
Értelek. Én "B"-vel motorozom, de nézegettem én is ezt a könnyítettet, hogy akkor azzal mit lehetne. Akkor láttam 1000EUR környékén gyönyörű, de tényleg ilyen patika 2-3k km-t futott Honda Wave-eket németeknél. Az 110ccm pont jó lett volna. Körváltós és? Nekem személy szerint semmi bajom a körváltóval szvsz az egy jó moci.
Csak akkor még megvolt az autóm is és lebeszéltem magam, hogy á mi a fenének csináljak én már jogsit, bohóckodjak itt a láthatóságiban, aztán most meg milyen jó lenne... Ez van, nem vagyok orákulum. -
RJ45
tag
válasz
FeniX- #84295 üzenetére
Félreérted, nekem nem kell vagy muszáj eladnom. Ha hozzá sem érek sincs semmi. 2 hónap alatt ha nem cserélem ki a benzincsapot akkor elfolyik egy lityi benzin? Persze annyi se, de ha annyi elfolyik akkor mi van? 500Ft, és? Ha akarom lexarom. Megy a motor, megy és megy most is.
Covid óta 2x annyi futár van BP-n. Kereskedő? Viccelsz?
Akinek itt BP közelben kereskedő kell, hogy eladjon egy ilyen keveset futott ötvenes Yamahát az simán hülye. Már miért adnék én oda egy százezres árrést egy kereskedőnek? A futárok álma az én mocim, SA16J típus egyébként. Tudod mikor jön legközelebb konténer Japánból? Egyenesen vadásznak itt az ilyen belpiacos motorokra. Nem véletlenül, az enyémnek se volt még baja soha. Nem kellett megbontani. Szerintem ahogy felteszem csörög a telefon még télen is.
Csak ugyanazon okból amiért eladnom könnyű lenne, másikat venni itt a közelben már jóval nehezebb ügy. Kecskemét az nekem már 114km Dunakesziről. Ha onnan elhozom, akkor az már futón van. Onnan meg, hogy futón van már tökmindegy, akkor már ennyi erővel országosan is kereshetnék nem azon a +5000 forintnyi gázolajon fog múlni... Nyilván nem fogok száz kilométerekre elmenni megnézni valami kis köpködőt. Nem életszerű. Más sem megy el, ezért nincs itt a környéken kínálat tél közepén.
Nem rossz a Malaguti, de ugyanakkora a kereke, mint az enyémnek. Érted, nekem más bajom nincs a motorommal arra átülnöm kb. semmi értelme. Minek? -
Phvhun
őstag
Honnan lehetne honda dio kezi szivatot szereznem?
illetve mekkora melo es hogyan kell felszerelni?
-
FeniX-
senior tag
válasz
FeniX- #84294 üzenetére
Nekem a 2. malaguti pl. nagyon tetszik, de van pár többi is.
2009-es scarabeo, bp, xxi.
2011 malaguti, bp-től 79 km-re
2005 malaguti ciak, kecskeméten
2002 scarabeo, szegeden -
FeniX-
senior tag
Pontosan milyen yamahád van?
Elnézést, hogy ezt mondom, de milyen 2 kiló?
Az én nyamvadék 2007-es 250-es (yamaha) YBR-emért, amit 480ért vettem, és még 150-et ráköltöttem kb. azt venné be egy kereskedés 350ért, max 4 kilóért.
Szerintem egy kis 50-esért kb. adnak 100at nagyon max. (vagy méginkább azt mondják, hogy add el a jófogáson)
De lehet, hogy teljesen el vagyok tévedve és majd kijavítanak a többiek.Libertyket is lehet nézni, még most is azt mondom - igaz látatlanban - hogy kb. 250-ből lehetne venni egy nagyon pöpec nagykerekű 50-est.
-
-
RJ45
tag
válasz
FeniX- #84283 üzenetére
Csak körülnéztem. Tél van. Scarabeo 7db hirdetés volt fenn távolság szerint sorban a második már 144km-re volt tőlem. Lényegében nincs. Egyébként a klónt nem úgy értettem, hogy kínai, hanem hogy ugyanúgy néz ki.
Attól az még lehet Honda meg Yamaha is. Van egy 22k-t futott 2004-es Yamahám, nem fogok átülni egy kínaira csak mert csöpög a benzincsap. Hülye nem vagyok azért, csak nincs kedvem szerelgetni és ezért megnéztem mi a felhozatal ilyenkor télen, meg tudom e esetleg úszni.
Ötvenesre szűrve (márka nem számít), távolság szerint sorba téve [link] ez van itt a közelben nagy kerekű, amire átülnék. A többi nagy kerekű az futár/postásmotor 300k feletti áron 50k feletti futással. Ennyit senki nem megy a környéken hobbiból, 50-essel túrázni sem nagyon szoktak. Szóval ha a szerelést akarom megúszni, akkor a 22k futású Yamaháról átülni egy öreg osztrák postásmotorra vagy valami BP-n pörgő futár levetett cuccára az nem valami nagy terv.
Nem tudom mennyit adnának a Yamahámért, de gondolom 200k alatt. 7 kilót (+ doboz) meg sajnálok rá. Fél millát csak azért, hogy ne kelljen egy benzincsapot kicserélnem... érted azért ennyire lusta nem vagyok.#84286Zoli bácsi
Röviden szar.Azért ennyire ne mossátok össze így, hogy ha az szar akkor a Kuba is szar. Lehet valaki tényleg gondolkozik ilyen Kubán. Egy új lánc azért természetes, ha nyúlik valamennyit. A kábelezés és a csapágyak az már inkább gáz, ha vacak, ebben egyetértünk.
-
FeniX-
senior tag
válasz
teleahocipöm #84290 üzenetére
Nem, nem ismerem. Az oem-partsról szoktam, vagy ebay-ről, ha kell.
-
teleahocipöm
senior tag
Rendelt már innen : [link]valaki, mennyire megbízható?
-
teleahocipöm
senior tag
Kicsit csalódott vagyok, mert nem kaptam meg a fékmunkahenger javító szettet a Diohoz, szerintem már meg sem jön, hitegettek én meg bíztam bennük. Máshol csak a dugattyú van két belső gumigyűrűvel, amit ha most megrendelek ki tudja mikor kapom meg, szóval szopacs van. Kénytelen vagyok a régi dugattyút visszarakni, jól körbenyomom rézpasztával és bízom a jószerencsében. Talán februárig kibírja és addig az aliról rendelek egy komplett féknyerget vagy felújító szettet, ha találok Nissin F16-hoz, állítólag ilyen van a Dion meg sok más nagyobb motoron is.
-
FeniX-
senior tag
válasz
Zoli bácsi #84286 üzenetére
"mindent javítottak rajta" - Ergo minden vacak alkatrészből kapott egy újabb vacakot, ami 200 km múlva újra széthullik.
:-D -
Zoli bácsi
őstag
Köszi!
Elfelejtettem egyenlőre, hallgatok az okos szóra. Nem ugrok bele, egyetlen előnye az olcsó ár, ezért csábultam el.
RJ45 : Kollégámnak volt, teljesen hasonló mint amit linkeltél, de azt hiszem Kinroad néven futott. Újonnan vette. Órája szerint ment 80-at, és 2l alatt fogyasztott. Ezzel leírtam minden jó tulajdonságát.Gyanítottuk hogy nem 50 ccm-es, nagyobb.(70-80?)
Folyamatosan szervizbe hordta. Kéthetente. Fele időben használva volt, fele idejében a garanciális szervizben állt. Lánc megnyúlt, műanyagok törtek, benzincsap, elektromos hibák, beázások...... Mikor letelt a garancia, el is adta. Bár azt mondta, lehet már jó lenne, mert mindent javítottak rajta. Motorikusan nem volt vele baj, 8E. km-t belerakott. -
hugi0
őstag
válasz
Zoli bácsi #84251 üzenetére
Kezdem azzal, hogy a "grafen" aksik multja 2010-elottol datalhato . . .
(Mindemellet leszogeznem, hogy maga a lithium akksi csak gyujto fogalom , és nem egy fajta akkumulátort takar. Ezeket mind 1991 után (!) fedezték fel, a napjainkban is úgy szaporodnak a különféle lítium akkuk,
mint erdoben, oszi eso után az izletes vargányák. Mire ezt a mondatot leírtam, lett 3 új típus…)Idezem: (2020-bol amikorra mar eleget kiserleteztek vele. A grafennal.)
"A newtoni fizika alapján nehezen leírható tulajdonságokat mutató grafén előállítása továbbra sem olcsó, noha az ár mérséklődött az elmúlt években,""mivel a grafén réteg integrálása alapvetően nem változtatja meg a jelenleg is használt lítium-ion akkumulátorok lényegi tulajdonságait,"
"a grafén csodaanyag. Ez a tudomány számára ismert legvékonyabb és legerősebb anyag, és ha ez nem lenne elég, kiváló az elektromos vezetőképessége is – a réznél is jobb. Vagy legalább ez lenne a korszak csodaanyaga, ha kevéssé ígérték volna a grafén forradalmat és inkább több eredményt mutattak volna fel. Több mint egy évtizede nyerték el a fizikai Nobel-díjat a Manchesteri Egyetem tudósai egy olyan egyszerű szalagnak köszönhetően, amely áttörésnek bizonyult a grafén közönséges grafitból történő kivonása terén,"
Ez kb. annyi szamit a meghajtas-energialanc szempontjabol mint mikor "feltalaltak" a metalfesteket es azzal szineztek a robbanomotoros jarmuveket.
A PR (es vagy) reklamszakemberek azert kapjak a fizetesuket, hogy a semmit is dragan lehessen eladni.
Nagyon jo dolog a "Lithiu akksi", de erdemben meg nem kepes levaltani a frocsogo uzemanyagot.
- es mint irtam mar tobb mint 30 eves multja a van. -
Tamás9x
őstag
Kellően közelről ismerem a motort, és társait, hogy tudjam ez így ebben a formában nem igaz
Kínai minőség, hiába japán liszensz alapján készült blokk és karbi... illetve török összeszerelés, vagyis török piacra szánt. Játszani jók, de ha egy megízható motort szeretne az ember folyamatos porladó műanyagok, indokolatlan rozsda, és állandó kábelhibák nélkül akkor ezeket a csodákat kerülni kell. Itt már nem rohad a küllő mint az rx9-nél, és fémek a sárvédők is, de a kábelelvezetés ugyanott van, ugyanazok a gagyi heggesztésekm és ugyan azok a kínai csapágyak vannak mindenhol.
Egy jó scarabeo a lehető legjobb dönés ezek helyett. -
FeniX-
senior tag
De miért scarabeo klón... miért nem rendes scarabeo?
Azért lehet képről is jobbakat kifogni, és nem kell elautózni csomó benzint.
Nyílvánvalóan, ha valami kétes eredetű robogót szemelsz ki, az vélhetően vacak is lesz.
Anno én is mindig az olcsóbbat vettem meg, mondván, hogy majd felújítom, meg apránként rendbeteszem, de mostmár 3-4 ilyen motor után tanusíthatom, hogy nem jó a felfogásom. A drágábbat és egyértelműen a jobb állapotút kell megvenni. (persze, a lehetőségekhez képest)
sztem 2, 250 környékén már nagyon jó scarabeokat lehetne venni. még talán 2 kiló körül is. -
RJ45
tag
válasz
Tamás9x #84281 üzenetére
Ez új, szóval olyan nagyon nem tudod rá locsolni a pénzt, mert garis. Gariban megjavítják ha valami lesz.
De nem tervezem én ezt megvenni, csak nézegettem, hogy mi van ha odaadom most a Jog-ot valami futárnak és átülök valami Scarabeo klónra.
100-200km-re van a kínálat 95%-a, olyan messziről meg nem veszek motort.
Csak belefutottam közben ilyen lókupecekbe tudod, hogy lassan 10 éves kínai robogóért 350 ezreket akar, aztán mondom ne már gyerekek, hát ennyiért már új is van fogadok. Megnéztem hát 390-ért van ilyen Kuba például. Nagyot nem tévedtem.Sok a baj ezekkel a nagy kerekű robikkal, úgy értem messze is van, nincs ülés alatti tároló ezért doboz is kell rá ha nincs rajta és akkor még ott a lutri, hogy mit vettél, mennyit kell utána locsolni rá... hát nem indultam be egy hirdetésre sem.
Csak neki kell fognom a benzincsapcserének a végén. Nem úszom meg. -
FeniX-
senior tag
Nem nagyon hallottam még róla, mindazonáltal, kerestem pár frutyúb videót és meglepően használhatónak tűnik városi forgalomban.
Kérdés, hogy mennyire tartós, meg van-e hozzá itthon alkatrész, vagy esetleg mindent ebayről - innen-onnan kell megvenni hozzá.
Sajnos kijelenthető, hogyha tényleg fontos, hogy ne ázz szarrá, meg kb. ne legyél dzsuvás az első eső után, akkor mindenképpen robogó, és ha inkább motorra vágynál, kapcsolgatásra, meg normális üléspozícióra, akkor motor.B125-ön nem gondolkoztál még? Kinyílna a világ a lehetőségeket illetően.
Ez a kuba is ilyen honda cg koppintásnak tűnik, igaz, abban álló blokk van, nem a fekvő.
De amúgy jópofa ezekkel az indiai stílusú bukócsövekkel. -
RJ45
tag
Ez a török Kuba márka nem csinál valami schwalbe szerűt nem tudjátok?
Tetszenek ezek a török 50-es Kuba motorok. Autó mellé simán meg is venném, de így hogy most nincs autóm olyan motor kell, amire poncsóban fel tudok ülni, ha esik. Ez a robogózás ezért verhetetlen, mert szakadó esőben is porszáraz marad mindenem, még a hátizsák is, tökmindegy mi van rajtam.
Van egy ilyen térd alatt tépőzárral átköthető poncsóm. Világbajnok. Menetszél se tud belekapni.
De ettől a picurka keréktől viszont szabadulnék nagyon. Utálom.
Ha ez a Kuba gyártana valami schwalbe-t simán rámennék. Újonnan 400-ért az én szememnek nem rossz ez. Még ha nekem kell vacakolni a láncfeszítéssel meg lelazul ezaz még akkor is. Legalább új és normális kereke van, nem ez a babakocsi felni, mint a Yamahámon.
Csak hát ezen bőrig ázom, ha esik, valami schwalbe változat kéne. -
Zoli bácsi
őstag
válasz
FeniX- #84276 üzenetére
Igen, a régebbi szériákba ezek a klón blokkok mentek. Az anyagminőség sajnos elmaradt, cserébe nem volt drága.
A Viesta motorok már tuti saját fejlesztés, ahogy az RKF125-ös is, a három gyertyás hengerfejjel. Meg persze a Benellik.
Innentől (saját fejlesztésű technika) várom az igazi minőségi ugrást. Benellikről csak jókat olvasok, meg hallok, és ugye egy cég.
Az a baj, hogy ugye a fejlesztésnek, minőségnek megvan az ára, a fent említett RKF125 árcédulája is gyakorlatilag ott van, mint a belépőszintű CB125F (Honda) ára.
Szó sem róla, a kínai újabb, modernebb technika, vízhűtéssel, dupla tárcsafékkel. Azt gyanítom, mégis sokan a Hondát vennék. A neve, meg a kiforrottság miatt. -
macilaci78
nagyúr
válasz
Zoli bácsi #84275 üzenetére
A környéken szoktam látni egy pár éves, rendszámos Sym-et. Ha mellé rakom a kb 25 éves Yamaha smkp-t, még az utángyártott műanyag idomokkal együtt is minőségibb a külleme. Jobbak az illesztések, a műanyagidomok éleinek eldolgozása, folytonossága.
Persze tudom, hogy ez csak a külcsíny, nem a motor lelke, de egy Honda és egy Sym közül könnyen tudnék választani. -
FeniX-
senior tag
válasz
Zoli bácsi #84275 üzenetére
Ezek új infók, köszi, hogy megosztottad.
Én a keewayről hallottam hasonlókat, hogy a 125-ös blokkjuk általában vagy vmi régi 'japán klón', (az már a "szétrázkódós" keewayeknél is az volt) meg a másik híres a 'GY6' blokk, amiket a robogókba szerelnek, szóval, ezeknek is van elég múltja, ha úgy vesszük.
Az árak meg mindenhol elszálltak.
A motowell-t én is sajnálom, mert nekem is drágának tűnik.Ha jól olvasom, a GY6 felmenője a Honda Spacy-be szerelt blokk volt. Azok pedig nagyon tartósak.
-
Zoli bácsi
őstag
válasz
FeniX- #84274 üzenetére
Az nincs, itthon legalábbis, most kezdik a forgalmazást.. Viszont Görögöknél évek óta sok fut, a kölcsönzősök rá vannak kattanva a típusra, mert elnyűhetetlen. Erről olvastam. Annyit, hogy el is hiszem.
Olyan magyar srác is írt, aki a kölcsönzős robogókat javítja kint. Meg nem találom már a neten, de elhiszem amit írt. Ezek a kerámia bevonatos motor alkatrészek is úgy tűnik beváltak, nem csak marketing.
Keeway sem lehet rossz, azt gondolom az elmúlt időszakban (Benellis egyesülés óta pláne) ugrott meg a minőség, odafigyelés. Persze ennek évek kellenek mire elég tapasztalat lesz.
Sym-et komolyabb gyártónak gondolom, nagyobb tapasztalattal, kiforrott technológiával.
Keeway most bontogatja a szárnyait, hogy igazi világmárkává váljon. Drukkolok nekik, lássuk be, nekünk az lenne a jó, ha jó minőségű, de megfizethető gépekkel elárasztanák a piacot.
Bár én bíztam a Motowellben is, hogy magyar cég. Bocsássatok meg amit írok, de szerintem jól belesz..k a becsületbe. Minőséghez képest elszállt árak.
Persze az elszállt árakhoz kellett a forint zuhanása, meg ezek a környezetvédelmi marhaságok...Persze nem marhaság, de egy 50ccm-es 4T motor mi káros anyagot enged ki egy USA átlag benzinfaló autóhoz képest..? 250ccm-ig sima katalizátor, és semmi EURO5, szerintem.
Na mindegy, nem ez volt a kérdés, csak megint hosszú lére eresztettem. -
FeniX-
senior tag
válasz
Zoli bácsi #84273 üzenetére
A sym-ről ugyanúgy nincs még tartós teszt bemutató, vagy igen?
-
Zoli bácsi
őstag
válasz
FeniX- #84271 üzenetére
Tudom hogy ez nekem kritikus pont, de ez a 150 kg terhelhetőség karcsú.
Nemcsak magamból indulok ki, de azt kell hogy mondjam, az összes ismerősöm, aki elmúlt 35-40 éves, az veri, vagy közelíti a 100kilót. És nem is igazán nevezném elhízottnak őket.
Párjukkal együtt mindenki több mint 150kg.
Én az öregasszonnyal (53) 190kg vagyok (120+70)
A 300-as alá erősebb futómű kellett volna, kistesónak elég.
Amúgy pofás gép, végén jól összefoglalva a lényeg. (Akinek van rá jogsija, érdemes a nagyobbat venni)
Szerintem a tartóssággal sem lesz gond, egyre jobban felnőnek a kínaiak a feladathoz.
Személy szerint engem nem kapott el a kéne érzés, ha majd lesz 50 ezres tartós teszt róla, akkor elgondolkodnék. Addig Honda (SH 350) vagy Sym lenne nekem a befutó. -
FeniX-
senior tag
Az onroad kirakta a Keeway vieste tesztjét YT-ra.
-
macilaci78
nagyúr
válasz
Tamás9x #84269 üzenetére
Nekem a mindig csak menni nem jön be. Jobb lenne egy-egy pihenős, nézelődős nap akár cserébe más napokon kicsit tovább húzva a gázt.
Nekem Tamperében vannak jóbarátok, de ebből nem lesz semmi részemről.
Neked kívánom, hogy legalább olyan kedvvel érj haza, ahogy elindultál. Mindig, mindenhonnan. -
Tamás9x
őstag
macilaci78:
3304km Nyíregyházáról, autópálya, és útdíjkikerüléssel, az akkor 6608km legyen kerekítve 7000km, 15 napra 466km/ nap. 10 literes fogyasztás esetén 600ft-os benzinárral 420.000ft. + szállás meg kaja, ami nem sok.
Ha valakit pluszba még rá tudok venni időben rugalmas lennék, mert ez egy örök élmény, és Rovaniemiben + Nordkappon még lenne is kinél aludni + ingyenes túravezető van .
Ha csak a környező 1-2 országig van kísérő az egy nagy buli.sityupityu:
Nem vagyunk egyformák, haladni szeretek, ezért is a sok illegális tuning, na meg persze szakmai ártalom is minnél többet kihozni a gépből, de 180 felett már nem érzem kényelmesnek a "filmet" kizökkent a biztonságos érzetből. -
válasz
macilaci78 #84267 üzenetére
Pluszban még olajcserét is be kéne iktatni az út során.
-
macilaci78
nagyúr
-
válasz
Tamás9x #84265 üzenetére
Én sajnos nem vagyok az a nagy túrázó fajta, nem igazán élvezem. Inkább az olyan gyors csapatásokat kedvelem, hogy mondjuk megyek lendületesen egy délután max kb 200-250 kilométert. De az ilyet akár a nagyrobogótól a nakedig, vagy bármilyen más motorral (kivéve a chopper), és akár minden nap ha van rá időm. De a folyamatosan több napig vagy hétig tartó motorozás sajna nem az én világom.
-
Tamás9x
őstag
válasz
sityupityu #84264 üzenetére
Mind a 2, illetve a 3. at kihagytad nagyobbra nőtt túramotorosok
22-ben már sajnos nem, de 23-24-es évben egy Hu-Nordkapp-Hu távot terveznék, 10-14 nap alatt.
Elég sok topikban kérdeztem de a "hülye vagy" meg unatkozol csak azért írsz iyleneket hozzászólások után elment a kedvem egy kicsit -
-
FeniX-
senior tag
válasz
Tamás9x #84259 üzenetére
Én arra tippelek, hogy olyanok vannak zömében, akinek ilyen is, meg olyan is van a garázsban.
Anno én is 125-ösökkel nyomtam 3-4 évig, aztán most van ez a 250-es, ami inkább csak egy "feltápolt" 125-ös, a 20 lóerejével. Általában nem szoktam rodeózni, jó nekem a sima közúti tempó, amit a táblák diktálnak. (70-90)Zolibácsi, ezt tényleg nem néztem, bocsi!
Azért a Libertyt nem adnám el minden áron, ha nem muszáj, továbbra is ezt mondom, de említetted is, hogy nem szándékozol ezt tenni.
Csak ne tégy meggondolatlan lépéseket, tényleg járd körbe, ahogy a többiek is mondják. -
Tamás9x
őstag
Amúgy itt nagyob túra motorosok vannak?
-
KTMHobby3
tag
válasz
Tamás9x #84257 üzenetére
Igaz, amit írsz. Ezek a találkozások nagyon értékesek, számomra mindenképp. Igaz barátokra találsz, akik hasonlóképpen gondolkodnak. Lehetőséget adnak megbeszélni mindent, sőt mivel egymás motorjait is megnézhetjük, nagyon sok ötletet, megoldást is átadhatunk egymásnak.
Remélem jövőre több ilyen találkozóra sikerül majd elmennem. -
Антей
tag
válasz
Zoli bácsi #84251 üzenetére
Én azért jobban körbejárnám ezt a "gépet" - mert már a hírdetés szöve is kamu, mármint h n kell rá jogosítvány. Mondjuk D, v E nem, azt tény
-
Zoli bácsi
őstag
Köszönöm az okosságokat. Elgondolkodtató,
Akku problémáról tudok, de mint írtam, ez új széria, grafén akkuval szerelt. 2x annyit bír, hideget is jobban bírja. Jókat írnak, valójában nem tudom milyen lenne.
FeniX- : Nem figyelsz, a diszperzites vödröt az oldalt kihajtható csomagtartóra szeretném.
Kormányra nem tenném. Van a székemnek vállra akasztható tartója, de hátizsák, botzsák, szék....Kissé sok lenne a hab testemre aggatva....Amúgy nem csak horgászni használnám, csak a praktikum miatt úgy gondolom ez lenne az igazi felhasználás.
Ez az utánfutó viszont nem rossz ötlet, kérdés, mennyire fogná meg a bicajt....
Tényleg, köszönöm az okosságokat, hallgatok arra aki használt/látott ilyet, mert a kereskedő szerint strapabíró, és erre a célra lenne való, amire venném.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple asztali gépek
- Nők, nőügyek (18+)
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Gumi és felni topik
- Autós topik
- Synology NAS
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E540 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I DVDRW I 15,6" FHD I CAM I W10 I Garancia
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu- Apple Macbook 13 M1 Pro Touchbar - 2020 - Használt, karcmentes, 22 töltés
- Bomba ár! Dell Latitude 5420 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest