Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Bestx: Budget DIY eGPU USB4/Thunderbolt csatlakozással – egy mining VGA új élete.
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Real Racing 3 - Freemium csoda
-
LOGOUT
Mindent a robogókról / kis motorokról topik
Első hozzászólás előtt olvasd át a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zoli bácsi
őstag
Köszi!
Elfelejtettem egyenlőre, hallgatok az okos szóra. Nem ugrok bele, egyetlen előnye az olcsó ár, ezért csábultam el.
RJ45 : Kollégámnak volt, teljesen hasonló mint amit linkeltél, de azt hiszem Kinroad néven futott. Újonnan vette. Órája szerint ment 80-at, és 2l alatt fogyasztott. Ezzel leírtam minden jó tulajdonságát.Gyanítottuk hogy nem 50 ccm-es, nagyobb.(70-80?)
Folyamatosan szervizbe hordta. Kéthetente. Fele időben használva volt, fele idejében a garanciális szervizben állt. Lánc megnyúlt, műanyagok törtek, benzincsap, elektromos hibák, beázások...... Mikor letelt a garancia, el is adta. Bár azt mondta, lehet már jó lenne, mert mindent javítottak rajta. Motorikusan nem volt vele baj, 8E. km-t belerakott.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 49WQ95X-W - 49" NANO IPS 10 Bit - 5120x1440 5K - 144Hz - USB Type-C - HDR 400 - G-Sync - FreeSync
- OLCSÓBB!!! Lenovo Thinkpad T480S üzleti i5-8350u 8th gen. 8-24Gb RAM 256GB-1TB SSD, több db, gar.
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest