- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
-
LOGOUT
Mindent a robogókról / kis motorokról topik
Első hozzászólás előtt olvasd át a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
macilaci78 #69284 üzenetére
Amikor eltávolítják a gyári fojtásokat, akkor fúvókát mindenképp kell cserélni. Amelyik fúvóka fojtott állapotban elegendő üzemanyagot adott neki, az a fojtások kivétele után már nem elegendő, hiszen nagyobb fordulatra lesz képes a motor amihez több üzemanyag is kell. Persze meg van határozva, hogy mennyivel kell feljebb menni, nem lehet csak úgy ész nélkül beletenni akármilyen nagyot.
Viszont széria robogónál 6-7 literes fogyasztást még nem pipáltam...Hát nem tudom, ha túl is van fúvókázva ennyivel akkor sem lehet, hiszen ha minden más gyári a motoron, akkor egy bizonyos fúvóka méret után már fulladnia kéne a sok üzemanyagtól. Asszonynak a Bws-e eszik nyél gázon állandó kigyorsításokkal 6-7 litereket. De hát annál normális is ha húzza az ember, hiszen 70-es vashenger van rajta és amennyire csak egy 70-es vashengert konfigurációt ki lehetett hegyezni hát én azt meg is tettem. 98-as főfúvóka van benne. De megy is mint az ördög, cserébe viszont kajál is ha húzza neki az ember. De hogy egy széria robogó ennyit egyen...szerk: (#69294) orosziem81 Ha tönkrement volna a különolajozásod, akkor korábban már rég beállt volna a motor.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Politika
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- OLED TV topic
- Synology NAS
- Revolut
- Tudományos Pandémia Klub
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Számítógép PC Játékra! Intel I7 6700/ RX 580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Samsung S23 Ultra 512/12GB Fekete / Normál állapotban / 27%-os ÁFÁS számlával / 12 hónap jótállással
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest