Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Mindent a robogókról / kis motorokról topik
Első hozzászólás előtt olvasd át a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Atomgeszi
nagyúr
Tapasztalatból mondom, hogy sisakot próbálj a fejedre a boltba, ne netről rendelj. 30-ból már lehet kapni jobbakat, beépített napszemüveggel..
Nem tudom helyileg hol vagy, de nagyobb városokban azért akadnak üzletek ahol lehet őket próbálni és elég nagy készlettel rendelkeznek.
Más:
HJC bukóra akarok választani a tiszta(alap) plexi helyett valami másikat. Pinlock(páramentes alap lesz)
Az itt [link] található táblázat szerint, mit jelentenek ezek, hogy Smoke - Anti Scratch ( ez füst színű plexi és nem karcolódik? ) . Dark Smoke - Ez sötét füstös?Amber pont nem megy rá a kinézett bukóra , és akkor vannak az RST kategórián belül a színesek.
Nekem egy ilyen ezüstös adná a legjobban, de a smoke Anti Scratch-en is elgondolkodtam, tudja valaki, hogy melyikek milyenek, valakinek tapasztalat velük?Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Politika
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- SSD kibeszélő
- Gitáros topic
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Haditechnika, harcászat
- Házimozi belépő szinten
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Ukrajnai háború
- Elküld még 6000 embert a Microsoft
- További aktív témák...
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 13 M1 Touch Bar 2020 Használt, karcmentes 3 hónap garanciával
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U727 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Kimaxolt verzió! - 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070, 1TB SSD, 64GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest