- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gyere el a 9. BRSZK-ra!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- mefistofeles: Érdekes történések a hardveraprón...2.
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Mindent a robogókról / kis motorokról topik
Első hozzászólás előtt olvasd át a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Atomgeszi
nagyúr
Tapasztalatból mondom, hogy sisakot próbálj a fejedre a boltba, ne netről rendelj. 30-ból már lehet kapni jobbakat, beépített napszemüveggel..
Nem tudom helyileg hol vagy, de nagyobb városokban azért akadnak üzletek ahol lehet őket próbálni és elég nagy készlettel rendelkeznek.
Más:
HJC bukóra akarok választani a tiszta(alap) plexi helyett valami másikat. Pinlock(páramentes alap lesz)
Az itt [link] található táblázat szerint, mit jelentenek ezek, hogy Smoke - Anti Scratch ( ez füst színű plexi és nem karcolódik? ) . Dark Smoke - Ez sötét füstös?Amber pont nem megy rá a kinézett bukóra , és akkor vannak az RST kategórián belül a színesek.
Nekem egy ilyen ezüstös adná a legjobban, de a smoke Anti Scratch-en is elgondolkodtam, tudja valaki, hogy melyikek milyenek, valakinek tapasztalat velük?Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Techsend Electric Scooter Cyber Monster elektromos roller 2024, garanciával, eladó!
- Új Cosori Premium Air Fryer / forrólevegős sütő, 5.5L (CP158-AF-RXB)
- Veemann V-FS8 20 felnim új nyári abroncs szettel.
- Új, bontatlan Tesla Smart Floodlight Battery Camera + Tesla 5W napelemmel - 1,5 év garival! -
- Kugoo Kirin G1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix OC RTX 3070 8GB GDDR6 Videokártya!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- AKCIÓ! Lenovo Thinkcentre M920S Brand számítógép - i5 9500 8GB RAM 512GB SSD 630 IGP Win 10
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest