Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
-
LOGOUT
Mindent a robogókról / kis motorokról topik
Első hozzászólás előtt olvasd át a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
GodHeart
senior tag
válasz
Topiccsendőr
üzenetére
huh az ilyen tengely, meg ilyen kis cumó. itt van pár. 15k körül vannak, és 70-es hengerrel már érdemes beruházni egyre, vagy egy 50es+tuning kipuff combóval, mert viszonylag nagy sebesség növekedést hoz ki befektetéssel. Szóval én is ezért tetetem bele
Ha minden igaz hétfőn meglesz. A főtengely már vár a boltba, végáttételről nem tudok még semmit. Rem az is lesz. Szerelőm aki szerzi Győrbe szokott járni érte. www.citybike.hu asszem ez nekik a boltjuk, de sok minden nincsen rajta. www.egumotors.hu oldalon pedig az én robimhoz /malaguti f12 lc/ van most 3 féle végáttétel is. Mondjuk valami 10-20%osat akarok bele tenni. szóval nem a legdurvábbat, mert a végén a gyorsulás lesz olyan tepedt, hogy vissza üt. elvileg egy +10-20%-ost simán elbír amotor, de a vége durvább lesz 
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Szappanoperákba illő fordulattal cáfolja partnerét az NVIDIA
- World of Tanks - MMO
- VR topik
- Milyen széket vegyek?
- Formula-1
- Mobil flották
- OLED TV topic
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Az elmúlt 30 év legjobb processzorai
- Már itthon is kapható a Huawei legújabb „papírkijelzős” táblagépe
- További aktív témák...
- ÚJ HP ProBook 445 G11 - 14" WUXGA - Ryzen 5 7535U - 16GB - 256GB - MAGYAR - 2+ év garancia
- Wifis fèlkonfig! Kamatmentes rèszletre is! Èrdeklődj!
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung QM55B 55" UHD 4K LED Signage Reklámmonitor
- Redmi Note 11 Pro 5G / 6/128GB /Kártyafüggetlen /12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Ha minden igaz hétfőn meglesz. A főtengely már vár a boltba, végáttételről nem tudok még semmit. Rem az is lesz. Szerelőm aki szerzi Győrbe szokott járni érte. www.citybike.hu asszem ez nekik a boltjuk, de sok minden nincsen rajta. www.egumotors.hu oldalon pedig az én robimhoz /malaguti f12 lc/ van most 3 féle végáttétel is. Mondjuk valami 10-20%osat akarok bele tenni. szóval nem a legdurvábbat, mert a végén a gyorsulás lesz olyan tepedt, hogy vissza üt. elvileg egy +10-20%-ost simán elbír amotor, de a vége durvább lesz
nyogo83
sityupityu