Hirdetés
- MultiCooker avagy az elektromos kukta. Ötletek, tippek, tanácsok, receptek.
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fűzzük össze a szavakat :)
- VodkaTV kiegészítő Kodira
- Milyen mosógépet vegyek?
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Szólánc.
- MárkaLánc
- POCO X6 PRO 5G első napok - MultiSIM - Toronyhelyzet Hajdúszoboszlón
-
LOGOUT.hu
Mindent a robogókról / kis motorokról topik
Első hozzászólás előtt olvasd át a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
GabN73
addikt
bár lehet h feladom ezt a "high-end" tuning dolgot, sok pénz nagyon Inkább veszek egy Mac-et és elkezdem tanulgatni a zenekészítés trükkjeit... Több értelmét látom annak, több hasznom lenne belőle... Persze, lehetne 20~ lovas sima 50 ccm-es simsonom is, csak:
1: nincs hozzá műhelyem, külön külön a legyártatása/elkészíttetése az alkatrészeknek piszok drága
2: sajnos nem ilyen irányba gondolkoztam továbbtanulási téren..
Semmi gond, ha elkezdenék tanulni még lehetek jogász, utána pedig egy autószerelő/motorszerelő iskolát elvégezni...
Így is 1 éve készül a hengerem mert én hülye .. Már rég vissza kellett volna kérnem a pénzem. Mindig csak halogatja,egyszerűen már nem tudom elképzelni h mi a picsát csinál. Most is dugóra várok, mert sehol sem találtam 50es átmérőjű dugót 12es csapszeggel...
Szerk: télen pedig egy fullos, áttételezett am6os blokkon gondolkoztam. Papíron kb ugyan ott lennének, annyi hogy az am6os már kicsit megbízhatóbb lenne.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Klarstein Chillout jégkocka készítő
- Yose Power 350w (hátsó kerék) Feat Imotor2 240w (Első kerék) 26" + 36v24ah , 36v10ah
- ÚJ EcoFlow Delta 2 MAX 2kWh LiFePo4 3200W hordozható akku védőborítással, kempinghez is, GARANCIA
- Himiway Zebra Step Thru 2023 elektromos fatbike
- DXRACER Prince Series L kék fekete gamer szék
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest