Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• outsiheder

tag

válasz Bazsy #8142 üzenetére

Azért írtam a script megismerését, mert aki ért hozzá (én sajnos nem), az könnyen tud írni egy olyat, ami vagy konkrét időpontban, vagy a megadott elérési út elérhetőség függvényében megcsinálja a forgalmi adatok mentését.
    Az mindig segíti a segítségadást, ha a kevésnél egy kicsit több információt adtok meg a kérdésben.
    Mondjuk így: Van egy router, amivel több eszközre megosztod az internet kapcsolatot, és ezek közül az egyik gép nincs egész nap bekapcsolva, és szeretnéd azt/úgy beállítani, hogy a forgalmi adatokat erre a gépre mentse, amikor be van kapcsolva.
    Ha megnézed az eredeti és azt a hozzászólást amire most válaszoltam, és az előző mondatot, akkor látod, hogy bár kevesebb konkrét adat van benne, de mégis egyértelműbben adja meg az igény/feladat leírását.
    Ha itt esetleg nem tudnak konkrét megoldást ajánlani, akkor a Linksysinfo.org Tomato szekcióban valószínűleg találsz konkrét scrip forráskódot, csak ahhoz elég sokat kell kutakodni. Sajnos én nem értek a scriptekhez, csak csodáltam, hogy mi mindent meg lehet csinálni vele/benne.

Áramkimaradásra vagy szünetmentes, vagy inkább akkumulátor 12V-os, de már láttam vhol napelemes, akkus kültéri megoldást is.

Új hozzászólás Aktív témák