Hirdetés
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. október
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
márkaspecifikus topikok: (Asus, TP-Link, Cudy, Xiaomi, Mikrotik stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
csiga8
üzenetére
A nagyobb antennát pl. egy 8dbi-t nem szoktak javasolni.
Az eredmény akár rosszabb lesz, mint az 5dbi-vel volt, gyakran meg semmi mérhetőt nem hoz. Ahogyan ezt előttem leírták.
Saját tapasztalat is... anno én is játszottam ilyennel.Speciális igények esetén, értő hozzáállás mellett nagy ritkán van értelme antennát cserélni a routeren. De akkor jobb ha megbízható helyről és főleg gyárit veszünk. Láttam hirdetni vicces hamisítványokat is

Más:
Van aki morog, hogy olyan csak az Asus N18U van ajánlva. De ha egyszer 2,4Ghz-en nincs párja.
Félő, hogy ez az utolsó megbízható és minden téren erős N-es sima router. Az ára az Asus szó miatt túlárazottnak is mondható, de ha egyszer tényleg jó abban a kihaló szegmensben ahova szánták... Akkor ez van!
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z37 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Félő, hogy ez az utolsó megbízható és minden téren erős N-es sima router. Az ára az Asus szó miatt túlárazottnak is mondható, de ha egyszer tényleg jó abban a kihaló szegmensben ahova szánták... Akkor ez van!
Gubek-Einste
Dr.NX