- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Keychron B6 Pro billentyűzet az iPad mellé
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Doky586: Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
-
LOGOUT
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. szeptember
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
inf3rno
nagyúr
válasz
Gubek-Einste #57600 üzenetére
Hát azért nagyjából be lehet lőni, hogy egy router mire lehet képes és mire biztosan nem. A mostani routerem sem fog elvinni soha az életben a szomszéd lakótömbbe... Egyébként nincs olyan sok zavaró cucc a közelben, van 3 router, abból 1 fed át -90dB-el, a többi más csatornákat használ, -70dB alatt van mindegyik. Nagyjából központi helyen van a szoba, gyakorlatilag mindenhova 1 vagy 2 falon kell átmennie a jelnek, de amennyire én tudom inkább az ajtókon szokott kimenni és visszaverődik a falakról a 2.4GHz, bár olyan nagyon sosem folytam bele a témába. Most egyébként egy ilyet szórt be a UPC: [link], ez a szomszéd szobából olyan -45-55dB-el jön, nagyjából elfogadható a lakásban és a kertben is látszik minimálisan, de jobb szeretnék valamit OpenWRT-vel, amit kedvemre állítgathatok, meg egy kicsit erősebb a wifi-je. A kliensek nagyon vegyesek, amik sokat vannak használva azok közepesen drága laptopok, ilyen Asus Zenbook kategóriában. Tulképp ez a sok részlet szerintem tök felesleges, arra vagyok csak kíváncsi, hogy a wifije tisztességesen lefed e egy ekkora lakást másnál, vagy valami erősebb fog kelleni.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3444, 93% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3187, 96% Akkumulátor
- Apple Watch Series 9 45mm GPS Starlight 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3265, 100% Akkumulátor
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest