Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Pitterix: Gyógytorna
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- biistvan: Notebook billentyűzet mellett ragados a burkolat
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- petipetya: Nagy chili topic. :)
-
LOGOUT
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2025. október
Működéssel és/vagy beállítással kapcsolatos kérdéseknek nem itt van a helye! Erre a célra szolgáló topikok:
● Router gondok
● Otthoni hálózat és internet megosztás
● WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Samus
addikt
Az ősrégi, de 24/7ben működő TP routerem (WR542G) otthon hagytam (néha megmakacsolja magát, akkor kell egy reboot, de egyébként jó, az új lakásomba keresek egy ugyanilyen olcsó, de azért használható routert.
Nézegettem az itt is ajánlott TP-Link 741ND-t, de eDigital értékelések egy része lehúzza, mondván egy-két hónap alatt megadja magát..., a gari 5 helyett csak kettő év lett, stb. Szolgáltatáskínálatban megfelel. Két lapos vezeték nélkül, és két droidos telefon lógna rajta. 25/4 megás net lesz hozzá, bár ezt a régi 542 is gond nélkül szórta az éterben is.
Mondjuk az sem baj, ha okosítható a későbbiekre nézve (esetleges IPv6 átállás), nézegettem az OpenWRT-t, de van pár verzió a routerből, és fogalmam sincs mi az a "trunk", az 5k-s határba más nem nagyon fér bele...
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Death Stranding Director s Cut
- Samsung Galaxy S23 Plus / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia
- OLCSÓBB 10.13.! Dell Latitude Precision XPS Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, Vostro 8-12. gen.
- Nagyakkus, mobilnetes - Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Gubek-Einste
Dr.NX