- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Kókuszdió: Ryzen ( Zen4 / Zen5) – amikor a „normális működés” magyarázatra szorul
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Meggyi001: Párizs a magasból, ahol nem Eiffel a főszereplő...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ponix
aktív tag
Szerintem, ha a commander súgóját átböngészed, találsz megoldást a problémádra! Pont a commander az a progi ami viszi a pálmát mindenek felett fájlkezelők kategóriájában természetesen! Olyan dolgokat is tud, amire véletlen sem gondolnál
Pár évvel ez előtt ftp kliens kerestem! Letöltöttem telepítettem, mindenféle programokat, vagy ötvenet! Szar volt mind! És egyszer olvastam valahol, hogy a commander rendelkezik ilyen funkcióval! Há mondok, én használom a commandert évek óta, és nem tudok róla? És nem tudtam róla! Akkor még az 5. akárhányas verziók voltak, de tökéletesen működött! Ha fájlkezeléssel kapcsolatban felmerül kérdés, érdemes a commandert áttanulmányozni!
Új hozzászólás Aktív témák
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B350M R7 1800X 16GB DDR4 120GB SSD 1TB HDD RX 5600 XT 6GB Rampage SHIVA 400W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H110M i5 6600K 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050 Ti 4GB Zalman T3 Plus 400W
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G8 - i5-1145G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4401
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest