Hirdetés
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- MasterDeeJay: MSI H110M PRO és i3-8350K (coffeetime mod)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sh4d0w: Én és a számítógép
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
BiP
nagyúr
válasz
tibaimp #54640 üzenetére
9 év után vált gépet. Nem hiszem, hogy Win11 volt rajta
Amúgy ha relatív friss az oprendszer (pl, valami Win10 azért még esélyes lehet egy 9éves gépnél) a legegyszerűbb/legkényelmesebb betenni az új gépbe a régi meghajtót, és frissíteni + hagyni, hogy feltegyen magának minden drivert.
Persze a tiszta telepítés a legtutibb, csak mindent újra kell pakolni.
#54642 tibaimp : Én is FF-os vagyok, elmentem az Appdata Local és Roamingból a profiladatokat, és akkor visssza lehet másolni.
De a legújabb FF-okban elkezdték nyomatni a csinálj online profilt és lépj be dolgot, és gondolom azzal át lehet vinni könnyen.
(mint pl. az Edge-nél is ez teljesen automatikus, online őrzi, és amint belépsz az új gépen, leszinkronizál mindent. bookmarkok, jelszavak)
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus A620M R5 7600X 64GB DDR5 1TB SSD RX 6900XT 16GB Zalman Z1 Plus Chieftec 850W
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 9400F / RTX 2060 / 16GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- 24 hónapos PlayStation Plus Premium előfizetés a legolcsóbban, egyenesen a PlayStation-től!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3376, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest