- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hali!
Ha jól értem, akkor az első oldalt(lapot) megcsinálja feketébe csak a következőkön kezdi szinesbe nyomtatni a fekete dolgokat.
Egyes nyomtatók minden lap nyomtatása elött betöltik az alapértelmezett beállításukat.
Ezt úgy tudod rövidrezárni, hogy megkeresed az alapértelmezett beállításokba hogy feketével nyomtasson, bekapcsolod, mented, alapértelmezetté teszed.
(bocsi, konkrétan Canon esetében meg a Te nyomtadódba hogy hol van ez azt nem tudom, de az elvet leírtam)Próbáld ki, talán segít.
Fire.
UI: Szürkeárnyalatos nyomtatáskor full minőségre kell állítani, mert a színes részek világosabb szürkével lesznek kinyomva. Szines szöveg esetén minden nyomtató ez csinálja, a lézerprintereknél meg még nagyobb a kontraszt a különböző szürkék közt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- PC Game Pass előfizetés
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Magic Trackpad legújabb fajta, lightning csatlakozóval
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- iKing.Hu Motorola Edge 60 Pro Green Használt, karcmentes állapotban 512 GB tárhely
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest