Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- aquark: Zsebszámológépek
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- MasterDeeJay: Mi ez a pici videókártya? AMD E9173 teszt
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
fRooStzzZ
senior tag
Üdv, mielőtt írtam elolvastam az összefoglalót, de nem találtam hasonlót így tehát kérdésem lenne.

Réges régen volt egy olyan progi (camuflage) ami egy kép vagy egy file mögé tudott bújtatni egyes dolgokat.
Most így vissza emlékezve arra, utána néztem a neten, meg is találtam az exe-t, de ahogy a leírásban olvasom XP után nem nagyon akart működni. ((Windows 95, 98, NT, 2000, ME) . XP-s korszakban még használtam, de most W10-re feltéve nem hajlandó beépülni a file explorer-be.
Szóval van valami hasonló program, ami manapság még működik is W7-10 rendszereken is, vagy ami hasonló célokra szolgál?
Köszi a választ.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Deep Blue használt, újszerű 100% akku (0 ciklus) 12 hónap gar
- Xiaomi Redmi 15 / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Intel Core i5-9500 / i7-8700T / i7-8700 / i7-9700 /i5-10500T processzorok- számla, garancia
- Új Lenovo Thinkbook 14 G7 WUXGA IPS Ultra7 155H 16mag 32GB 1TB SSD Intel Arc Win11 Pro Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest