Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Samsung T7 1TB külső SSD
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- potyautas: Másik küldetés
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
V911
tag
válasz
Cs1csó
üzenetére
Ja bocsi tőlem is.
Igazából hasonlót már csinálok, a teamviewer file megosztója is hasonló,
de pl a dropbox is amikor két külön gép ugyanazt használja szinkronizálva.Csak megtetszett amit a filmben láttam, látványosabb.
A képernyő kiterjesztést is használom, eleve laptopomon hdmi is van, azzal 2 monitort is használok, s beszereztem ezt:

biztos ismered, aranyos kis készülék, s így második, így összesen 3 monitorral tudom használni a rendszert.Viszont érezhetően belassítja a gépet, mert ez a harmadik a processzor erőforrásait használja. (A hdmi másodmonitorként úgy tudom a videokártya erőforrásait használja)
A kérdés ugyan nem a monitor kiterjesztésre szólt, ellenben ez még jobban is érdekelne, mert elkélne néhány régi tablet vagy androidos monitor "jegyzet panel"-nek.
Csak elhitették velem korábban hogy nem lehetséges. Illetve nem hittem el de mire megyek a szilárd hittel, hogy megoldható, ha nem tudom az alkalmazás nevét?Leginkább az érdekel, ez vajon valahogyan a SECONDARY gépek erőforrásait használja amikor képernyőnek használja azokat, vagy ugyanúgy belassul a főgép, ha elkezdem rápakolni azokat? Ha ez a belassulás nem történne meg, az lenne az igazi.
Jelenleg nincs a közelemben másik gép, így nem tudom kipróbálni még.
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- PC Game Pass előfizetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- ::::: HATALMAS LEÁRAZÁSOK! I JOGTISZTA MICROSOFT TERMÉKEK I 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I 10 ÉV GARANCIA ::::
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell Latitude 5290 i5 8350U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., szép állapot, számla, 6 hó gar
- PlayStation 5 SLIM DIGITAL 1 TB + kontroller 2026.12.09-ig garanciális, számlával!
- Apple iPhone 12 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia
- HP ProDesk 600 G4 i5-8100 8GB 256GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest