Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Hadeska22: Fiio x Snowsky Tiny - Megoldás a (mesterségesen gerjesztett) problémára
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok

Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
w.miki
veterán
hát ebből én nem tudom, mi lassíthatja annyira...
"
Igen HKCU:Run BgMonitor_{79662E04-7C6C-4d9f-84C7-88D8A56B10AA} Nero AG "C:\Program Files\Common Files\Ahead\Lib\NMBgMonitor.exe"
Igen HKCU:Run CCleaner Monitoring Piriform Ltd "C:\Program Files\CCleaner\CCleaner.exe" /MONITOR
Igen HKCU:Run uTorrent BitTorrent Inc. "C:\Users\KATI\AppData\Roaming\uTorrent\uTorrent.exe" /MINIMIZED
Igen HKLM:Run AVG_UI AVG Technologies CZ, s.r.o. "C:\Program Files\AVG\Av\avuirunnerx.exe" C:\Program Files\AVG\Av\avgui.exe
Igen HKLM:Run AvgUi AVG Technologies CZ, s.r.o. "C:\Program Files\AVG\Framework\Common\avguirnx.exe" /lps=fmw
Igen HKLM:Run GrooveMonitor Microsoft Corporation "C:\Program Files\Microsoft Office\Office12\GrooveMonitor.exe"
Igen HKLM:Run NeroFilterCheck Nero AG C:\Program Files\Common Files\Ahead\Lib\NeroCheck.exe
Igen HKLM:Run NvCplDaemon Microsoft Corporation RUNDLL32.EXE C:\Windows\system32\NvCpl.dll,NvStartup
Igen HKLM:Run NvMediaCenter Microsoft Corporation RUNDLL32.EXE C:\Windows\system32\NvMcTray.dll,NvTaskbarInit
Igen HKLM:Run NvSvc Microsoft Corporation RUNDLL32.EXE C:\Windows\system32\nvsvc.dll,nvsvcStart
Igen HKLM:Run vProt AVG Technologies CZ, s.r.o. "C:\Program Files\AVG Web TuneUp\vprot.exe"
Igen HKLM:Run WheelMouse C:\ADVANC~1\wh_exec.exe
Igen Startup User OneNote 2007 - Képernyőrész kivágása és gyorsindítás.lnk
Igen Startup User OneNote 2007 – Képernyőrész kivágása és gyorsindítás.lnk Microsoft Corporation C:\Program Files\Microsoft Office\Office12\ONENOTEM.EXE
"
Új hozzászólás Aktív témák
- Battlefield 6
- Google Pixel topik
- LEGO klub
- Telekom mobilszolgáltatások
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN Apple Watch Ultra 2 Natural Titanium 49mm -1 ÉV GARANCIA - 100% Akkumulátor, MS3220
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Újszerű HP 14s-dq5001nh - 14"FHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB - Win11 - Magyar - Garancia
- Samsung Galaxy S24+ / GyáriFüggyetlen / 12/256GB / 12Hó Garancia
- Intel Core i5-9500 / i5-9500T / i7-8700 / i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest