- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Carlytoo: Pánikszindróma #3
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- eBay-es kütyük kis pénzért
- WhrlpoolMind: Búcsú a HD3870-től
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
w.miki
veterán
hát ebből én nem tudom, mi lassíthatja annyira...
"
Igen HKCU:Run BgMonitor_{79662E04-7C6C-4d9f-84C7-88D8A56B10AA} Nero AG "C:\Program Files\Common Files\Ahead\Lib\NMBgMonitor.exe"
Igen HKCU:Run CCleaner Monitoring Piriform Ltd "C:\Program Files\CCleaner\CCleaner.exe" /MONITOR
Igen HKCU:Run uTorrent BitTorrent Inc. "C:\Users\KATI\AppData\Roaming\uTorrent\uTorrent.exe" /MINIMIZED
Igen HKLM:Run AVG_UI AVG Technologies CZ, s.r.o. "C:\Program Files\AVG\Av\avuirunnerx.exe" C:\Program Files\AVG\Av\avgui.exe
Igen HKLM:Run AvgUi AVG Technologies CZ, s.r.o. "C:\Program Files\AVG\Framework\Common\avguirnx.exe" /lps=fmw
Igen HKLM:Run GrooveMonitor Microsoft Corporation "C:\Program Files\Microsoft Office\Office12\GrooveMonitor.exe"
Igen HKLM:Run NeroFilterCheck Nero AG C:\Program Files\Common Files\Ahead\Lib\NeroCheck.exe
Igen HKLM:Run NvCplDaemon Microsoft Corporation RUNDLL32.EXE C:\Windows\system32\NvCpl.dll,NvStartup
Igen HKLM:Run NvMediaCenter Microsoft Corporation RUNDLL32.EXE C:\Windows\system32\NvMcTray.dll,NvTaskbarInit
Igen HKLM:Run NvSvc Microsoft Corporation RUNDLL32.EXE C:\Windows\system32\nvsvc.dll,nvsvcStart
Igen HKLM:Run vProt AVG Technologies CZ, s.r.o. "C:\Program Files\AVG Web TuneUp\vprot.exe"
Igen HKLM:Run WheelMouse C:\ADVANC~1\wh_exec.exe
Igen Startup User OneNote 2007 - Képernyőrész kivágása és gyorsindítás.lnk
Igen Startup User OneNote 2007 – Képernyőrész kivágása és gyorsindítás.lnk Microsoft Corporation C:\Program Files\Microsoft Office\Office12\ONENOTEM.EXE
"
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Samsung Galaxy S24 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3123
- Crucial P3 Plus SSD 500GB és Crucial P5 plus 500GB
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest