- EmPoWeR: Költözés uTorrent-ből qBittorrent-be
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Én és a számítógép
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
Ajánlott ingyenes Windows programok
Androidos kérdéssel irány az Android alkalmazások topik!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
tylerddd #37038 üzenetére
Én a PicPick-et ajánlom (a fizetős SnagItről álltam át rá), szerintem elég fasza. Portable változat is van belőle (hurcolhatod akárhova pendrive-on), kevesebb, mint 30 MB a program, elég könnyűsúlyú, és teljesen jól teszi a dolgát, szerkesztgetni is tudod persze a készített képet, kissé okosabban, mint a képmetszőben, meg a Paintben. Tud magyarul is a progi.
Egyébként ahhoz, hogy ne gyenge minőségben legyen elmentve a kép, a PNG-formátumot állítsd be alapértelmezettként (ha minden igaz, a PicPick-nél eleve ez az alapértelmezett, ha nem, állítsd át: Fájl > Programbeállítások > Fájlnév).Be tudod állítani azt is, hogy legyen automatikus screenshot-mentés egy adott könyvtárba (Fájl > Programbeállítások > Aut.mentés > "Képek automatikus mentése" mellé pipa be), és megadhatsz egy mintát a fájlnévnek (Fájl > Programbeállítások > Fájlnév) (én azt állítottam be, hogy Screenshot_%y_%m_%d__%h_%n_%s, így benne van a screenshot-készítés pontos dátuma és másodpercre pontos időpontja is).
(#37043) cigam:
""Print screen" +paint nem jó?"
Ez viccnek is rossz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i3-8130U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG G16 (2025) G615LR 16 - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Honor 400 Lite 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest